Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avni Aker'de Zemin, Işıklandırma ve Skorbord

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ahmetansu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yonetimimizi anliyorum. Trabzonsporun bir kurusunun bile hesabini yapiyorlar. Bir isi nasil uyguna yapariz diye ugrasiyorlar. Ama kaz gelecek yerdende tavuk esirgenmez. Bu isleri ucuza yapicaz diye cook amatorce yaptilar halbuki bu is en iyi firmaya yapirilmasi gereken bir mevzu. Cok onemli. Ayrica bu Isin ucretini stata koyulacak reklamlardan karsilayabilirdi sayin baskan. Daha once yaptigi gibi. Simdi glowacki nin ve bundan sonraki olabilecek sakatliklarin hesabini Kim nasal verecek.
    Haklisin. Biraz paraya kiysaydilar bu mevzuda belkide Glowacki sakatlanmazdi. Sakatlanmasaydi Liverpool bu kadar rahat gol atamazdi. Futbol bu, hersey güzel gitsede bazen bi eksik pahaliya mal oluyo.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Dün Ataparkdan gecerken kocaman reklam amacli bir dijital bord gördüm insaatin önünde. Düsündüm ulan, sehrin takimina azcik destegin olsun da sponsor olup stada yaptirsana bir skorbord.
      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• seneye seneye...

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dün Ataparkdan gecerken kocaman reklam amacli bir dijital bord gördüm insaatin önünde. Düsündüm ulan, sehrin takimina azcik destegin olsun da sponsor olup stada yaptirsana bir skorbord.
          adam sehrine destek olarak trabzonun göbeğine kocaman alış veriş merkezi dikti daha ne yapsın ?? diğerleri gibi istanbul sınırları içerisine hapsolmadı
          u will need justice at the end..

Yorum

• Arkadaşlar milli maçta Şükrü Saraçoğlu'nun zemine dikkat ettiniz mi? Bizimkisinden farkı yoktu. Çime az yüklenince hemen katlanıyordu.
            Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Heyyyy gidiiiiii günler .. görebilecekmiyiz acaba daha böyle bir zemin ?

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                adam sehrine destek olarak trabzonun göbeğine kocaman alış veriş merkezi dikti daha ne yapsın ?? diğerleri gibi istanbul sınırları içerisine hapsolmadı
                Tıkır tıkır parasını almadı sanki hibe etti..
                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• zemin ne durumda normal haline döndü mü

Yorum

• Bursa maçının özetine bakıyodum elektronik reklam panoları takmışlar gerçekten stada farklı bir hava katıyor

Yorum

• Bugün gezerken İnöünü Stadının yanından geçtim. Zemin gerçekten berbattı. İlginç olan hiç bir çalışma da yoktu. Bayram tatili yapmışlardır belki kendilerine
                      Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bursa maçının özetine bakıyodum elektronik reklam panoları takmışlar gerçekten stada farklı bir hava katıyor
                        Bu konuyu 2 sezondur dile getriyorum ülkemizdede önem veren yok yahu gidip kıytırık topçulara dünya para sayarlar senelerce kullanacakları hatta daha fazla reklam alıp gelir sağlayacakları şu panoları bir almazlar ey yönetim duy sesimi sayısız mail gönderdim düşünülecek diye cevap geldi amma nafile.
                        KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• bursada elektirik reklam panoları ve skorboard yapmış.anlıyacağınız bunun ihaleyle falan ilgisi yok.yahu 5ivas bile yaptı biz neyi bekliyoruz
                          ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                          #Ziya Doğan

Yorum

• bursasporun saha zemını harıkaydı adamlar 1.5 ayda nası yaptıla bu ısı bılmıyorum
                            ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• gece gunduz calistilar bursaspor ve bursa belediyesi iyi is cikarmislar gercekten bravo...
                              bizimde 2.5 3 ayda neler yaptigimiza bakinca aglayasim geliyor muthiste olmadi yarim yamalak...
                              İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak Emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bursasporun saha zemını harıkaydı adamlar 1.5 ayda nası yaptıla bu ısı bılmıyorum
                                Bursa nin zemini önceki yillarda da iyiydi,yeni bir durum degil.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim