İlk olarak ahmetansu61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Avni Aker'de Zemin, Işıklandırma ve Skorbord
Daraltma
X
-
Haklisin. Biraz paraya kiysaydilar bu mevzuda belkide Glowacki sakatlanmazdi. Sakatlanmasaydi Liverpool bu kadar rahat gol atamazdi. Futbol bu, hersey güzel gitsede bazen bi eksik pahaliya mal oluyo.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
-
adam sehrine destek olarak trabzonun göbeğine kocaman alış veriş merkezi dikti daha ne yapsın ?? diğerleri gibi istanbul sınırları içerisine hapsolmadıİlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün Ataparkdan gecerken kocaman reklam amacli bir dijital bord gördüm insaatin önünde. Düsündüm ulan, sehrin takimina azcik destegin olsun da sponsor olup stada yaptirsana bir skorbord.u will need justice at the end..
Yorum
-
Tıkır tıkır parasını almadı sanki hibe etti..İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam sehrine destek olarak trabzonun göbeğine kocaman alış veriş merkezi dikti daha ne yapsın ?? diğerleri gibi istanbul sınırları içerisine hapsolmadıBir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
Bu konuyu 2 sezondur dile getriyorum ülkemizdede önem veren yok yahu gidip kıytırık topçulara dünya para sayarlar senelerce kullanacakları hatta daha fazla reklam alıp gelir sağlayacakları şu panoları bir almazlar ey yönetim duy sesimi sayısız mail gönderdim düşünülecek diye cevap geldi amma nafile.İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa maçının özetine bakıyodum elektronik reklam panoları takmışlar gerçekten stada farklı bir hava katıyorKASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Yorum
-
Bursa nin zemini önceki yillarda da iyiydi,yeni bir durum degil.İlk olarak Emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebursasporun saha zemını harıkaydı adamlar 1.5 ayda nası yaptıla bu ısı bılmıyorum"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum