Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avni Aker'de Zemin, Işıklandırma ve Skorbord

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    beyler burası emanet

ama önce fatih balta adlı forumdaşımıza minnetarım onu söyleyeyim

ve bu bölümün bitmiş hali bu olamaz

yoksa oradan allah muhafaza düşen olabilir

bencede daha bitmemis, su üsteki kenarlara bakin nekadar tipsiz doriyor, daha köse cikartilacak sairsam, insallah da öyle olur..
    !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

valla güzel noktaya değinmissin kardeşim,3 tane merdivene ne gerek var,hatta trübünün önünde merdivenin işi ne,sanki taraftarları onlarda boşaltacaklar,madem merdivenleri yaptın neden bordo değilde sarıya boyuyorsun,çok saçma ,,,merdivenlerin yapılması fuzilli artık ne işe yarayacaksa,
      o merdivenler acil cikis icin yapildi. yani mecburiyetten yapildi.

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bi kere terbiyesizlik falan yok uydurmayın. saçmalamayın demek ne ara terbiyesizlik oldu ? zemin ilen ne alakası var bu durumun. herşey stad içinde olup bitiyor..
        "Ne saçmalıyorsun" dedin bana.Bu terbiyesizlik olur.Ayrıca ben o tepki verdiğim mesajı arkadaşın hangi mesajı üzerine yazdım onu oku ondan sonra saha içinden mi bahsediyorum saha dışından mı onu anla.

Yorum

• Böyle başa böyle tarak...

Arkadaşlar yapılan her iş amatörce..

Kimse masal anlatmasın...

Zemininde tribün inşaatlarına kadar tam bir rezalet...

Bir scorbortu sponsor bulup taktıramayan devlete federasyona ses sistemini ışıklandırmaları ayardan Geçirtemeyen..

Eski kale arkaları tribünlerini hilkat garibesi gibi dururken yıkamayan..

Stadyumun etrafına belediyeye bir katlı otopark yaptıramayan yönetime acemiler mangası denir...!!
          Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

valla güzel noktaya değinmissin kardeşim,3 tane merdivene ne gerek var,hatta trübünün önünde merdivenin işi ne,sanki taraftarları onlarda boşaltacaklar,madem merdivenleri yaptın neden bordo değilde sarıya boyuyorsun,çok saçma ,,,merdivenlerin yapılması fuzilli artık ne işe yarayacaksa,
            Kardeşim eleştiriyorsun ama o merdivenleri keyiften yapmadıkları kesin belki uefa heyetinin incelemesinde eksik görüldüğü kısımdır biraz daha anlayış...
            Üç büyük yok tek büyük var o da TRABZONSPOR...

Yorum

• şu üstteki resimlere bakıyorum zemin çok iyi diyenlere anlam veremiyorum zemin bariz kötü resmen ara ara topraklar görünüyor fener ve bursa gibi makinalan yapıp profesyonelce işi sağlama almazsan böyle olur..

Yorum

• yav millet ağlıyodu köşeler kapatılsın diye aha kapatıldı daha ne istiyorsunuz.stad 10 numara olsun istiyorsanız 50 tl olan kale arkası bilet fiyatına kızmayacaksınız arkadaş...
                FOREVER TRABZONSPOR
                1461
                TS rh (-)

Yorum

• İlk olarak EMRAH ERTEMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yav millet ağlıyodu köşeler kapatılsın diye aha kapatıldı daha ne istiyorsunuz.stad 10 numara olsun istiyorsanız 50 tl olan kale arkası bilet fiyatına kızmayacaksınız arkadaş...
                  bilet fiyatını 50 lira yapabilir isterse 100 yapsın ama senin adam gibi stadın olsun yane fener gibi galatasarayın yeni stadı gibi bi stadın olsun bilet fiyatı 100 olsun daha çok bilet satılır merak etme herşeyden önemlisi sorunsuz konforlu bi maç seyredebilmektir.. şu stadda 50 lira vereceğin koltuğa bak giriş çıkışta vereceiğin zahmete bak üstüne üstlükte kazanamacağın maça bak.. biz kendimizi fenerin bilet fiyatıyla karşılaştıramayız zaten..

Yorum

• Stad Projemiz hazir. Rahat olalim.

Onur Recep Kivrak

Yorum

• @ Gümüşhane bu süper yaa HH'ye inceden ayar veriliyor projede.

Yorum

• Yeni Staddan önce Bağırıcak Susmayacak Taraftar Profili lazım..
                        NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• istanbuldaki taraftarı trabzona taşısak ne güzel olurdu
                          Tonya/İskenderli-Beylikdüzü/İstanbul

Yorum

• O bu değilde bu skorbord ne zaman değişecek?

Yorum

• Ben buna zemin derim arkadaşlar. Bu adamlarınki zeminse bizim ülkemizdekiler neler?
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Vallaha Bursaspor camiasını tebrik etmek lazım adamlar 3 ayda Atatürk stadını silbaştan yaptılar nerdeyse.Zemin aşağa çekildi ilave kotuklar kapasite sanırım 25,000 kişiye çıkarıldı ve şeref türübünü girişi tamamen tenilendi dış cephe falan filan bizzimkiler sağolsun 3 ayda neyaptı gerçekten komik bir biçimde köşeler dolduruldu ve hala daha stadın üstü açık çok komik bir durum yahu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim