Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avni Aker'de Zemin, Işıklandırma ve Skorbord

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• deniz tarafi herhalde öyle kalacak degildir,son koltuklarin arkasina duvar gibi bise eklerler yol tarafindaki gibi.. koltuklar tam takilmamis ondan göze hos gelmiyor, bekleyelim bi kac gün daha
    Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• misafir tribünün yeri değişsin

Misafir tribünün yerinin değişmesi konusundaki fikrim şimdi daha da netleşti.Adamlar tam bizim ortamıza gelip en güzel yeri işgal edecek ve tribün bütünlüğünü bozacak.oysa biz deplasmanlarda en .oktan yerlerde maç seyrediyoruz.
      İşte taraftar budur.

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çimlerin görüntüsü iyi değil...!
        stad müdür o kadar övdü ama çimleri türkiyenin en iyilerinden diye
        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          deniz tarafi herhalde öyle kalacak degildir,son koltuklarin arkasina duvar gibi bise eklerler yol tarafindaki gibi.. koltuklar tam takilmamis ondan göze hos gelmiyor, bekleyelim bi kac gün daha
          katılıyorum tam bıtsın bıraz daha hos gelcek herkese....

Yorum

• İlk olarak TSknbkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Misafir tribünün yerinin değişmesi konusundaki fikrim şimdi daha da netleşti.Adamlar tam bizim ortamıza gelip en güzel yeri işgal edecek ve tribün bütünlüğünü bozacak.oysa biz deplasmanlarda en .oktan yerlerde maç seyrediyoruz.
            bencede degısmesı lazım maraton gıbı yerden rakıp takım seyırcısıne yer verıyoz ya en ıyı yerden böle sacmalık mı olur kı maraton butun oldun mu cok daha guzel olur cok kez soledım acaba bu konuda bılgısı olan bılgı alabılecek bırı var mı bence cok onemlı bırsey .....

Yorum

• deniz tarafındaki köşelerde tribünler arası mesafe daha fazla,kapalı tribünün köşesine bakınca daha net şekilde belli oluyor,stad müdürünün açıklamasına göre 2100 koltuk eklenmiş,diğer köşe de yapılırsa 3500 falan olur herhalde...
              ama stadın dolu görünmesine etki olması açısından maratondaki misafir takım yerini oradan kaldırıp deniz tarafındaki köşeye almak mantıklı,çoğu maçta maratonun köşesi fuzuli yere boş duruyor çirkin de bir görüntü oluşturuyor...
              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• herkesin hemfikir olduğu konu misafir takım tribününün yeni yapılan deniz kale arkası kısmına taşınması. hakikaten boşuna yer kaplıyorlar maratonda. Maratonun estetiğini bozuyorlar ayrıca çoğu maçta bomboş kalıyor orası. Rakip seyirci geldiğinde oranın çevreside boşaltılıyor ayrıca.

Yeni yapılan yere taşınması en güzeli. zaten maratondan bağımsız olacaklar çünkü çok yüksek orası. kale arkalarına yakın olursalar sesleride kesilir ayrıca. bizim dışımızdada rakip seyirciye maratondan yer veren kulüpte görmedim açıkcası.

Ama buranın seyirci kapasitesi yeterlimidir sorun orda. benim bildiğim rakip seyirciye %5 vermek zorundasın. bizim stadın kapasitesi 23.000 olsa 1.150 kişi eder. orası bu kadar kişi alır mı?
                Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• deplasman tribünü ne zaman tam doluyorki zaten onlara verelim yeni yeri

Yorum

• Fotolar için Teşekkürler Fatih..

Yorum

• İlk olarak Fatih BALTA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bizim kombinelerin olduğu kısımdan stadın görünüşü(sadece alttaki foto):

Yeni yapılan tribünün ortasından sahanın görünüşü(alttaki foto):

genel anlamda güzle olmuş ama?

Şu yeni yapılan trübin havada duruyor.. hayır merak ediyorum, alttaki giriş ne işe yarıyor, Orayı yıksalarda adam gibi alttakiyle hıca başlasa,, eğer stada girilecekse.. kale arkalarından birinin oraya bir merdven yap.. arkadan gelsin çıksın millet..

Birde ordakıu o demir kapı acayip komik duruyor..

Herşey eski gibi...
                      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Yol tarafının aceleye getirildiği kesin.

Yorum

• Yayıncı kuruluşlara rica edip, maç oynanırken tribünleri göstermemeleri istenebilir. Çünkü ciddi anlamda komik bir yapılanma meydana gelmiş. Yeni yapılan köşe tribününün komikliğini geçtim; yahu o kale arkalarındaki kocaman sarı merdivenler ne alaka? Hiçmi göz zevki olmaz o merdiveni yapmayı düşünenlerde yarabbim. Döner merdiven yapsalardı bari, daha tatlı görünürdü. O merdivenlerin ortalarına yapmışken 2 tane de demirden balkon yapsınlar bari. Ne bilim çay demlenir orada, maç izlerken pişpirik oynanır falan filan. Çocuklarıyla gelen taraftarların çocuklarıda merdivenlerde kayar. Oh ne güzel.

İnşaat sektörü deyince akla ilk gelen şehir olan Trabzon'da, 2,5 ay süre zarfında 20 basamaklı doğru düzgün tribün yapılamıyor ise bize de kötü olsa bile her yapıya "aa çok güzel olmuş yaa" demek kalıyor.

Ve ciddi anlamda kale arkasına o merdivenleri düşünen kişiyi tebrik etmek isterdim.
                          "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Stadın girişi bahcecik cezaevinden farksız.Bursanın macından sonra statının dışını gösterdiler okadar güzel stada giriş yerleri yapmışlarki mukemmel imrendim resmen.Yonetımınde sucu yok fadime nineye ne kadar makyaj yaparsan yap yine fadime nine!!!

Yorum

• O havada kalan kısmın alt tarafı ambulans giriş çıkışı için kullanılan bölüm sanırım.
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• bursa stadına bizlen birlikte başladı ama onların geldiği durumla bizimki ortada adamlar stadı baştan inşaa ettiler zemini indirdiler trübün yaptılar içini dışını herşeyini yeniledir zemini mükemmel hale getirdiler ışıklandırmasını on kat daha güzelleştirdiler.. ama bide bize bakalım zemin amatörce yapıldı hala hazır olduğunu düşünmüyorum ara ara toprak bile görünüyor ışıklandırma yapılacak dendi yapılmadı skorbord yapılmadı ek trübün yapmaya çalıştılar ellerine yüzlerine bulaştırdılar en eski kale arkalarını yıkıpta girşleri düzenli bi hale getiremediler.. işte amatör olunca bunlar çıkıyo ortaya..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim