Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avni Aker'de Zemin, Işıklandırma ve Skorbord

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu kadar iğrenç olabilir.. Misafir takım ortada sıçan

beyler burası emanet

ama önce fatih balta adlı forumdaşımıza minnetarım onu söyleyeyim

ve bu bölümün bitmiş hali bu olamaz

yoksa oradan allah muhafaza düşen olabilir
    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak m.s.sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      beyler burası emanet :d

ama önce fatih balta adlı forumdaşımıza minnetarım onu söyleyeyim

ve bu bölümün bitmiş hali bu olamaz

yoksa oradan allah muhafaza düşen olabilir
      :d:d:d:d

Yorum

• Biz bu çim serme işini baştan eleştirmiştik...

Millet çimini Avrupadan Özel soğutmalı tırlarla rulo şeklinde özel araçlarla makinalarla sererken..

Bizim amatörler Sakarya steplerinden getirdikleri Park bahçe çimlerini amelelere ellerle serdirdiler...

İş işten geçti gitti...

Ama ne yalan söyleyeyim..

Bu akşam seyrettiğimiz beşiktaş maçınıdaki inönü stadının halini görünce bunada şükür diyoruz..

Allah aşkına artık biraz profesyonelleşelim..

Her işimiz üstün körü..

Tribün yapıyorsun plan yok porogram yok..

Pütral demirlerle uyduruk kaydırık iş yapılıyor...

Neden o tribünler yeniden yapılırken bu işler projelendirilmedi..!!
        Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Turhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yol tarafındaki kale arkası yapılırken de burada çok kötü olmuş diye atıp tutan arkadaşlar şimdide aynı şeyi deniz tarafındaki kale arkası için yapıyor.
          Azıcık sabırlı olun, deniz tarafındaki kale arkası da tam olarak bittiğinde, şu anda çok güzel olmuş dediğiniz yol tarafındaki kale arkası için ne söylüyorsanız onu söyleyeceksiniz.

Kurban olayım abi ya bende hiç kimse ''renkdaşlar daha bitmemiş hali bu bitince görürsünüz''diycek kimse yok mu diye düşünüyordum okurken sen yazmasan ben yazıcaktım valla.Deniz tarafı bizim mekan orası trabzonlu gençler
          En son hami08 tarafından düzenlendi; 18.08.2010, 00:43.

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            aradaki engel kalktı. misafir takım taraftarı bol bol Trabzonlu Gençleri izler

İzliycekler tabi bizi inşallah tahrik etmezler.Akılları çalışıyorsa etmezler herhalde

Yorum

• bu çime yapılan bakım masraf onarım bizim köydeki fındık altı otlara yapılsa barnebau daki çimden farksız olur
              u will need justice at the end..

Yorum

• fatih abi süpersin ya. Cok cok cok tesekür ederim
                BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• renkdas fotolar ıcın cok tesekkurler elıne ayagına saglık.......
                  stad bence bu halıyle anca bu kadar olur dıye dusunuyorum...
                  yanlız yenı yapaılan kale arkaları ıcın sehır taarfı benc ecok guzel olmus denız tarafı bu goruntusuyle kotu gosukuyo ama bıttıgı zaman daha ıyı gozukecegıne ınanıyorum koltuklar tam bıtsın etrafı cevrılsın daha ıyı olacak dıye dusunuyorum....
                  stad bordoya boyamıs mavıyle suslenmıs bence guzel olmus....
                  denız tarafındakı yenı kale arkasına rakıp takım seyırcısı koyulsa saglam b sekılde ortulse kafs gıbı ıyı olur cunku maratonun butunuyle bıze aıt olması hem gorsellık acısından hem sov acısından daha ıyı olacak dıye dusnuyorum.....

bu stada bence bu saatden sona yapılcak ıs:reklam panolarının ısıklı olması(bu panolar yenı stada geoturulur)------

ses sistemınınyenılenmesı----------skorbordun yenılenmsı(skorbord da yenı satda getırılebılır )

ısık sıstemın yenılenmesı ısık sıstemı cok kotu tvden mac ızlerken sankı mum ısıgında ızloyoz macları net bı goruntu yok nıye bu olayın ustune dusmuyorlar anlamıorum

bence bu stadımıza bunlardan basak bırseye gerek yok

yenı stadımız olacak allah ın zınıyle bu stada bunlar yapıldıkdan sonra yapılacak baska bırsey yok dıye dusnuyorum.....

Yorum

• cım hakkında fıkrımı soylemeyı unuttum bence bu cımler bu sezon basımzı agırtacak gıb gelıyo ıns yanılırım
                    tam olmamıs gıbı kı b hafta fener macı ve lıverpol macı var umarım daha ılk haftadn zemınde sorun olmaz.....

Yorum

• Rica ederim arkadaşlar.
                      Yol tarafı yeni yapılan tribün güzel olmuş.
                      Deniz tarafındaki tribünün de düzenlemeleri bittiği zaman bu kadar sırıtmayacağını düşünüyorum.
                      Zemin konusunda ise bu işin uzmanı değilim.Ama yakından inceleyen biri olarak çok sağlıklı değil sanki.
                      Hani görsel olarak tatmin etmedi beni umarım teknik olarak sıkıntısız bir zemindir.
                      Çok anlamadığım için bu zemin işlerinden fazlayorum yapmayacağım.
                      Skorbord u sezona yetiştireceğiz diyenler şimdi çıkıp insanlara bu iptal edilen onkere ihaleye çıkarılan sonuçta halen dala bir adım atılmamış bu durumu izah etsinler.
                      Sen ağlat biz severiz seni...
                      Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                      ts_mania

Yorum

• Deniz tarafı tribünü sanki hidrolik bir sistemle havaya kaldırılmış gibi
                        "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Resimler için teşekkürler abi...
                          Stad göze hoş geliyor (:
                          Tabi son yapılan kısımda da eksiklikler giderilecektir...
                          Misafir Takım Seyircilerini kuşatmak çok daha güzel olacak...
                          Hamiş

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kısa süre dediğin süreçte bursa ne yaptı birde ona bak öyle boşa kıvırmaya gerek yok kısaca olmamış..
                            sevgili kardesim gorusune saygi duyuyorum ama "kivirma" sozcugunu kullanmana gerek yok,ayni renklere gonul verenler boyle seyler yazmamali...
                            sakin olun...

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu kadar iğrenç olabilir.. Misafir takım ortada sıçan

Buranın girişi nerde...

Yorum

• aaa kafese yaklaşmısız pek güzel pek güzel
                                volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim