Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Valla süpermiş.

Biz de mi denesek ne yapsak.

Bir dahaki maça el broşürü yapıp dağıtalım.

Yorum

• Ynt: BBL 2013/14 | Trabzonspor Basketbol Takımı

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

NCAA'in en ateşli taraftar topluluklarından birisine sahip olan Michigan State Spartans taraftarlarının akıl dolu hareketiyle yine Amerikan basketbol gündemine oturdu.

Izzone denilen Michigan State taraftarları top rakibin elindeyken yanlış geri sayım yaparak rakibini iki kez şaşırttı ve iki top kaybına neden oldu. Aslında sürenin bitmesine 5 saniye varken 8'den geriye saymaya başlayan tarafarlar iki kez rakibi yanılttı ve rakibin top kullanmadan süresinin bitmesine yol açtı.

Columbia gibi genelde başarılı öğrencileri ve üstün zekasıyla övülen bir üniversitenin takımının bu hatayı hem de üst üste iki kere yapması büyük ihtimalle okula döndüklerinde başlarına büyük iş açacaktır.

http://basketfaul.com/makale/27464/b...n-videolu.html
      Çok iyiymiş ya
      www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Valla süpermiş.

Biz de mi denesek ne yapsak.

Bir dahaki maça el broşürü yapıp dağıtalım.
        Evet, Trabzonlu Gençler grubu ile bunu yapalım..!!
        En son Sacit tarafından düzenlendi; 18.11.2013, 22:25.

Yorum

• Transferle ilgili herhangi bir gelişme yok değil mi dostlar?
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Oyuncumuz Mindaugas Katelynas’ın sözleşmesini, kendisi ile yaptığımız görüşmenin ardından karşılıklı olarak feshettik. Litvanyalı oyuncu Mindaugas Katelynas’a, bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu emeklerden ötürü teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Yorum

• 3 Türkiye Kupası ve 7 BBL maçı sonrası takımımız ve rakiplerin (ortalama) istatistikleri şöyle:

SAYI --- Trabzonspor 82,1 - Rakipler 84,5

RİB --- Trabzonspor 31,3 - Rakipler 34,1

AST --- Trabzonspor 17,8 - Rakipler 18,6

TÇ --- Trabzonspor 6,3 - Rakipler 5,3

TK --- Trabzonspor 12,1 - Rakipler 11,7

BLOK --- Trabzonspor 3,0 - Rakipler 2,2

FAUL --- Trabzonspor 22,5 - Rakipler 20,8

İki sayılık atış --- Trabzonspor 19,4 / 37,4 (52%) - Rakipler 20,5 / 36,8 (56%)

Üç sayılık atış --- Trabzonspor 10,2 / 26,1 (39%) - Rakipler 8,7 / 23,2 (38%)

Genel şut yüzdesi --- Trabzonspor 29,6/63,5 (47%) - Rakipler 29,2 / 60,0 (49%)

Faul atışları --- Trabzonspor 12,7 / 18,9 (67%) - Rakipler 17,2 / 24,4 (70%)

Faullerde maç başına 4,5 sayı gerideyiz.

NOT: Sadece lig maçları değerlendirildiğinde (7 maç)

Trabzonspor 11,7 / 17,6 (67%) - Rakipler 17,6 / 24,9 (71%)

Aradaki fark 5,9 sayı!
              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 25.11.2013, 19:56.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• kume dusmeyiz playyoff hayaline girmiyorum hic. bu takim 10. falan bitirir.

Yorum

• Geçmiş 5 seneden bir tane ders çıkarılmaz mı? Parayla saadet olacağı yanılgısıyla hareket edersen ve insana değer vermezsen ders çıkaramazsın, aynı yanlışları tekrarlarsın.

Yanlışlar devam ediyor.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Twitter'da takımı eleştirdi diye genç bir taraftarımızı mahkemeye vermişler (orası tam net değil ama çocuk öyle söylüyor). Ankara'da idmandan kovmuşlar. Gencin isyanını okudum. Bazı noktalarda haklı.

*

İki sene önceydi. BMN'den, twitter'dan, Facebook'dan vs. Trabzonspor'a gönül vermiş basketbol sevdalısı yaklaşık 10-15 arkadaşımızı bir araya getirdik Trabzon'da. Salona birlikte gittik. Kafelerde oturup "NE YAPABİLİRİZ"i tartıştık. Salonda birlikte oturup en azından basketbola kafa yormuş arkadaşlarla maçları değerlendirdik. Tezahürat yaptık. Telekom maçını o genç arkadaşlardan Mehmet ve Tahsin'le birlikte izledik. Semih'i gördüm. Hami, Rüştü Nuran'a saydırıyordu Sohbet ettik uzun zaman sonra. Tekrar selam olsun her birine...

19 Mayıs'daki KSK maçıydı yanlış hatırlamıyorsam. Moloz'da bir oyuncakçıdan 30-35 tane korna aldık. Hani Avrupa'nın her salonunda MAKE SOME NOISE denildiğinde gürültü yapması için taraftarların çaldığı basit gereçlerden...

Neyse, maç başladı, biz bunu civarımızdaki gençlere dağıttık. Küçük salonda etkili bir atmosfer oluşturmuştuk. Fakat takım elbiseli biri gelip "bunlar yassak hemşerim" deyiverdi.

Sorduk tabii neye göre yasak olduğunu. Başkan söylemişmiş (Aynısını Hayri Gür'deki meşhur Fb maçında da yaşadık).

Avrupa'da her salonda serbest olan şey bir tek Trabzon'da yasaktı(!)

İç sahada maç oynarken kendi taraftarını susturan yöneticilerimiz vardı(!)

Neyse, maçtan iki sonra Banvit'in Eurocup maçını izliyorum. Bandırma'da bu bizim kornaları görmeyeyim mi? Biz de bunu sitemli biçimde twitter'da yazdık. Dedik ki:"Trabzon'da yasak, Bandırma'da serbest. Yöneticilerimiz öğrensin."

O sırada yerel kanalda bir programda canlı yayında olan bir yöneticimiz bu yorumu görüyor. Ertesi gün akşam idmanında karşılaşıyoruz. Ne kadar içerlemişse artık bu yoruma, beyefendi idmanı bırakıp bize hesap soruyor küfürlü cümlelerle.

Haa, ne oldu, biz taraftarız. Birimiz Ankara'dan birimiz İstanbul'dan birimiz Muğla'dan birimiz Trabzon'dan kalkar İzmir'e, Bursa'ya, Bandırma'ya, Antalya'ya, Edirne'ye gideriz. Dönüp Trabzon'a geliriz. Yine kendi aramızda konuşup dertleşiriz.

O yöneticiler, Küceler, Malalar ise bir gün çekip gider...

O yüzden o genç kardeşim, sıkmasın canını. Bir üstteki mesajıma bir göz atsın, 5 senede bir milim yol alamamış bir kafadan büyük bir beklenti içine girmesin.

Ayrıca Akatlar'da yaşanan tatsızlıklar da geldi kulağıma.

Katılmadığım noktaları da söyleyeyim: KSK - Olin maçından dolayı düştük iddiaları bayatladı. Katelynas da kötü oyuncu değildi.
                    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 03.12.2013, 09:41.

Yorum

• Olayı ben de şimdi öğrendim Oğuz. 16 yaşında bir taraftarın mahkemeye verilmesi saçmalık buna katılıyorum. O arkadaşımızın attığı twitleri hatırlıyorun, Nihat Mala ve Kaya Peker'e şikeci diyerek onları suçlamıştı. Bunun akabinde de medya sorumlumuz ona bir twit atarak ithamlarına devam etmesi halinde resmî yollara başvuracakları uyarısında bulunmuştu. Bu kardeşimiz düşüncelerinden şaşmamış demek ki.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Olayı ben de şimdi öğrendim Oğuz. 16 yaşında bir taraftarın mahkemeye verilmesi saçmalık buna katılıyorum. O arkadaşımızın attığı twitleri hatırlıyorun, Nihat Mala ve Kaya Peker'e şikeci diyerek onları suçlamıştı. Bunun akabinde de medya sorumlumuz ona bir twit atarak ithamlarına devam etmesi halinde resmî yollara başvuracakları uyarısında bulunmuştu. Bu kardeşimiz düşüncelerinden şaşmamış demek ki.
                        Öncesini bilmiyorum Murat. Çocuğu da tanımıyorum. Kuzenim haber verdi, o şekilde haberim oldu.

Yine de sağduyulu bir şekilde çözülebilirmiş. Mahkemeler filan hoş değil...

*

Yorum

• Trabzonspor Medical Park Maç Saatlerinde Değişiklik

Ara 09, 2013
                          Trabzonspor Medical Park'ın iç sahada oynayacağı maçlar 17:30'da başlayacak.
                          Trabzonspor Medical Park, Türkiye Basketbol Federasyonu'na yaptığı müracaatta bundan sonra kendi evinde oynayacağı maçlarının saat 17:30’da başlamasını istediğini belirtmiştir. Bu doğrultuda Trabzonspor Medical Park takımının Trabzon’da oynayacağı maçlar saat 17:30’da başlayacaktır.

Yorum

• Bordo-Mavililer Darişşafaka'dan Caner Şentürk'le anlaşmaya vardılar. Coach Hakan Demir'in Aliağa Petkim'den de öğrencisi olan Caner 2 ve 3 numara pozisyonlarında görev yapıyor.
                            bordomavi.net
                            Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• 3 pozisyonunda oynayacak adama ihtiyacımız vardı ama bu o adam mı bilmiyorum.
                              Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bordo-Mavililer Darişşafaka'dan Caner Şentürk'le anlaşmaya vardılar. Coach Hakan Demir'in Aliağa Petkim'den de öğrencisi olan Caner 2 ve 3 numara pozisyonlarında görev yapıyor.
                                Hamle tamam ama doğru hamle olduğunu pek düşünmüyorum.
                                Ne kadar katkı verir muamma.
                                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X