Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hamle tamam ama doğru hamle olduğunu pek düşünmüyorum.
    Ne kadar katkı verir muamma.
    Benim anlamadigim neden takima direkt katki saglayabilecek iki üc isim alinmiyor veya alinmadi simdiye kadar? On tane vasat alacagina alsana iki tane iyi isim. Her bransta mi yanlis bir Transfer Politikasi izlenir?

Hocanin istedigi isimmis bu birde, ilginc.

..
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Re: BBL 2013/14 | Trabzonspor Basketbol Takımı

İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim anlamadigim neden takima direkt katki saglayabilecek iki üc isim alinmiyor veya alinmadi simdiye kadar? On tane vasat alacagina alsana iki tane iyi isim. Her bransta mi yanlis bir Transfer Politikasi izlenir?

Hocanin istedigi isimmis bu birde, ilginc.

..
      Şu ana kadar yapılan transferlere vasat demek haksızlık olur. Tutku, Maxim Cooley, Kaya, Penney, Can gibi oyuncuların kariyerleri ve potansiyelleri belli. Vasat kelimesini bir tek Stoll için kullanabiliriz.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu ana kadar yapılan transferlere vasat demek haksızlık olur. Tutku, Maxim Cooley, Kaya, Penney, Can gibi oyuncuların kariyerleri ve potansiyelleri belli. Vasat kelimesini bir tek Stoll için kullanabiliriz.
        Konya maçına bir yabancı getirirler diye bekliyordum. Olmadı galiba...
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk hafta yenildiğimizde "köy takımı" muamelesi yapılan TED Kolejliler, EuroCup'ta Rusya deplasmanında kazandı.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

O zaman takimdasligin olusmasini bekleyecegiz, yani takim olana kadar sabredecegiz. Insallah uzun bir sürec olmaz bu ve tez zamanda toparlariz. Yalniz ortam pekte saglikli degil, sürekli birileri gidip birileri geliyor.

Aslinda benim en bastaki beklentim kadronun korunup üstüne BBL'de cok rahat oynayabilecek 2-3 isim alinmasiydi (arti tabi kadro derinligi icin bir kac isim daha), söyle takimi ciddi anlamda sirtlayacak. Üstelik iyi bir Sponsor da bulmusken, bu yönde cok ümitlenmistim. Neyse basariya giden tek bir yol yok zaten.

Bu arada sunuda sormak istiyorum, bu kadar Transferden sonra takimin halen Transfere ihtiyac duydugu bölgeleri var mi?

..
            En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 11.12.2013, 20:27.
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O zaman takimdasligin olusmasini bekleyecegiz, yani takim olana kadar sabredecegiz. Insallah uzun bir sürec olmaz bu ve tez zamanda toparlariz. Yalniz ortam pekte saglikli degil, sürekli birileri gidip birileri geliyor.

Aslinda benim en bastaki beklentim kadronun korunup üstüne BBL'de cok rahat oynayabilecek 2-3 isim alinmasiydi (arti tabi kadro derinligi icin bir kac isim daha), söyle takimi ciddi anlamda sirtlayacak. Üstelik iyi bir Sponsor da bulmusken, bu yönde cok ümitlenmistim. Neyse basariya giden tek bir yol yok zaten.

Bu arada sunuda sormak istiyorum, bu kadar Transferden sonra takimin halen Transfere ihtiyac duydugu bölgeleri var mi?

..
              Ligin 1/3'ü geride kalıyor, "takım olmak" için biraz geç değil mi?

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ligin 1/3'ü geride kalıyor, "takım olmak" için biraz geç değil mi?
                Evet gec tabiki, ama izlenen Transfer Politikasi bana takim oyunu ile basarili olmak istendigini gösteriyor acikcasi. Söyle takima sinif atlatacak, takimi yeri geldiginde tek basina sirtlayabilecek isimler katilmadi kadroya nihayetinde.

Sanirim sezon basinda hedef ilk 8 idi, bu hedef bu saaten sonra zaten pek gercekci durmuyor. Belkide sezon sonuna kadar hem ligde kalmak hemde takim olmak hedefleniyordur.

..

Yorum

İlk hafta yenildiğimizde "köy takımı" muamelesi yapılan TED Kolejliler, EuroCup'ta Rusya deplasmanında kazandı.

Bu takım hiçbir maçta 90 sayı atamaz diyenler de vardı, adamlar dün 92 attı.

Yorum

• Torku Konya Selçuk Üniversitesi başantrenörü Cengiz Karadağ, Trabzonspor Medical Park maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Trabzonspor ile önemli bir maça çıkacaklarını kaydeden Karadağ “6 maçlık çok ciddi bir sürece giriyoruz. Bu sürecin önemli olmasının sebeplerine gelirsek; birincisi galibiyet sayımızın artması, ikincisi psikolojik gücümüzü ve özgüvenimizi tekrar kazanmak, üçüncüsü ise bize denk takımların psikolojilerini ve dirençlerini kırmak. Bu periyottan maksimum galibiyet almak amacındayız. Mental olarak iyi durumda olsak da, psikolojik olarak iyi durumda değiliz. Bu hafta Trabzonspor ile oynayacağız. Trabzon deplasmanında sakin kalırsak ve oyun disiplininden kopmazsak, maçı kazanacağımıza inanıyorum. Önemli bir maç ama kaybedilse de sonuçta küme düşülmüyor. Trabzon için ise bu maç son kurşun. Çünkü bizden sonra Galatasaray ve Fenerbahçe ile oynayacaklar.”dedi.

Yorum

• Bugün öğrendim, Efesli genç yetenek Okben Ulubay'ın babası Okan Ulubay Trabzonspor'un altyapısında görev yapıyormuş.
                      En son Murat' tarafından düzenlendi; 16.12.2013, 23:39.

Yorum

Bugün öğrendim, Efesli genç yetenek Okben Ulubay'ın babası Okan Ulubay Trabzonspor'un altyapısında görev yapmıyormuş.
                        Önceden yapıyor muymuş? Nereden çıktı bu Murat?

Yorum

Önceden yapıyor muymuş? Nereden çıktı bu Murat?
                          Mehmet söyledi Oğuz, Kotarac ile beraber göreve gelmiş.

Yorum

Mehmet söyledi Oğuz, Kotarac ile beraber göreve gelmiş.
                            Tamam, şimdi anladım.

Yorum

• Akrabası falan zannederek sordum hocaya, babasıyım deyince bayağı bi şaşırdım .. keşke oğlunuda takıma kazandırabilse..gerçi oğlunun velayeti annesinde galiba

Yorum

• Ben de dun aksam Ismail abiden ogrendim...murat Bu arada altyapida ne yapiyorlarmis?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X