Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Milyon $'lar harcayan Anadolu Efes'in yillardir yasadigini herkes görüyor.

Evet 3 mac kayip ettik ama bu kiyameti koparmaya gerek yok.
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak dread61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yazı üsluplarından öyle bir algı oluştuğunu benim gibi düşünen çok var.

Halil Üner ile geçen sene yola devam mı edilmeliydi?O birileri kim? AÇık konuşsana. Hasan hoca sezon başlamadan gitmeliydi geç kalındı. Kadroyu aynı tarz oyuncularla dolduruldu. Bu sene yaptığın hataların benzerini geçen sene de yaptı.
      Nihat Mala kendi adamını mı getirecek? İyi bir adamsa neden olmasın? Kötü ise o zaman da eleştireceğiz.
      O birileri kim gelen her hocanın onların istediği gibi davranmasını isteyen güruh...

Benim kızdığım nokta şu çoğu kişi gitsin de kim gelirle gelsin mantığı.

Yerli hocalardan Hasan hocadan daha faydalı olabilecek bir isim var mı, bence bir iki isim va, onların da ikna edilmesi çok ama çok zor. Şu an yerlilerden bir tek Aydın Örs'e sıcak bakabilirim o da belirli bir basketbol kimliğini şehre katabileceğine inandığımdan dolayı.

İziç, Bıyıktay falan bu isimler günü kurtarmak adına yapılan hamlelerden başka bir şey olmaz.

Ben hiç kimseye sen şu koçun adamısın demiyorum. Sonuna kadar eleştirebiliriz ancak istifa etsin demek apayrı bir şey.

Tolga Öngören-Halil Üner değişikliğinde de aynı hata yapıldı maalesef, Halil Üner bir gazla geldi, akıl almaz maçlar vererek Trabzonspor'u küme düşürdü. Halil hocayı bir tek Fenerbahçe maçının ilk üç periyotu ve Olin Edirne galibiyeti ve Banvit deplasmanında çalışanan galibiyetimiz için tebrik edebilirim. Ama geri kalan bütün her şey fiyaskoydu, hele 15 sayıdan 15 sayı farkla verdiğimiz bir Mersin maçı var onu unutamıyorum, bir de Kalve faciası var tabi.

Yerli birisi gelecekse bu isim umarım Aydın Örs olur, kabul edelim yabancı hoca her zaman için bir risk, hele ki Trabzon gibi bir yerde çok büyük risk. Yabancı hocalar nabza göre şerbet de vermez, birileri beğenmese de gerçekleri tokat gibi vurur birilerinin yüzüne.

Vahid Halilhodziç'in sevdiğim bir lafı var "Trabzonspor taraftarı takımını dünyanın en büyük takımı sanıyor"diye. Çoğu zaman bu birilerinde "En iyisini de ben bilirim." şeklinde tezahür ediyor.

Yorum

• İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Orada basit ifadesi sizin çözümünüze göre benim yorumumdu. Yukarda bahsetmişsiniz penetreci ve savunmayı yükseltebilecek, yeri geldiğinde pg oynayabilecek bir 2 numara diye, ben de buna dayanarak o sözü kullanmıştım.

Cevabımı aldım, teşekkür ederim.

Benim yorumum ise şudur. Açıkçası bu sezon hazırlık turnuvasındaki bir maç hariç takımı pek izleme fırsatım olmadı ama 3 maçta ortalama 94 yemek kimsenin kulağına hoş gelmez hele hele de yenildiğiniz takımlar ligin vasat takımlarıysa.
        Bu anlamda da ne kadar istikrardan yana olsanız da bir değişim yapmak zorunda olursunuz zira bu şekilde 3 mağlubiyet alan takımlarda ister istemez oyunculardan hocaya karşı güven sorunu oluşacaktır ve bu da düşüşü hızlandıracaktır. Kan değişimi böyle anlarda ihtiyaç olabilir.Yoksa 0-5 ya da 0-6 başlangıç sonrasında bu hamle çok gecikmiş olabilir.

Yeni koç ilk maçlarda çok etkili de olmayabilir ama 2-3 haftalık takıma alışma sürecini önümüzdeki Anadolu Efes ve Bjk maçlarında atlatıp 6. haftadan itibaren birşeyler beklenebilir.

Diğer durumda Bjk maçından sonra gelmiş olsaydı oradaki takıma alışma sürecinde 2 mağlubiyet alırsa 0-7 olurdu ki bu durumda ayağa kalkmamız gerçekten çok zor olurdu.

Son söz, hayırlısı olur inşallah takımımız için.
        Tesekkurler Bahadir. Farkli bir bakis acisi. Insallah dedigin gibi olur. Farkli noktalardan yaklassak da olaya, sonucta hedefimiz ayni. Takim basarili olunca, bu tartismalar unutulacak.

Selamlar
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Yerli koç olarak Aydın Örs Takım ilk BBL'ye çıktığında da gelen teklifi reddetmişti, şimdi belki Muharrem Usta ikna edebilir ama sanmıyorum. Bence yerli koç olarak Ertuğrul Erdoğan da düşünülebilir.

Bence koçun gönderilmesi doğru karar. Tamam takım geç toplandı idmanlara geç başladı vs ama Hasan hoca takımın ana sorunu olan savunmaya karşı kupa maçları dahil 6 maçtır hiç bir ilerleme kaydedemedi.

Oğuz'a katılıyorum sistemsizlik var koça sabredilip sistem oturtulması lazım ama bence sabredilecek koç Hasan Özmeriç değil.
          'Suç yokken suçlu arayanlar, suç varken suçlu bulamıyorlar.'

Yorum

• İlk olarak Cihan Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yerli koç olarak Aydın Örs Takım ilk BBL'ye çıktığında da gelen teklifi reddetmişti, şimdi belki Muharrem Usta ikna edebilir ama sanmıyorum. Bence yerli koç olarak Ertuğrul Erdoğan da düşünülebilir.

Bence koçun gönderilmesi doğru karar. Tamam takım geç toplandı idmanlara geç başladı vs ama Hasan hoca takımın ana sorunu olan savunmaya karşı kupa maçları dahil 6 maçtır hiç bir ilerleme kaydedemedi.

Oğuz'a katılıyorum sistemsizlik var koça sabredilip sistem oturtulması lazım ama bence sabredilecek koç Hasan Özmeriç değil.
            Bu yoruma ben de katılıyorum.
            Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak Cihan Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yerli koç olarak Aydın Örs Takım ilk BBL'ye çıktığında da gelen teklifi reddetmişti, şimdi belki Muharrem Usta ikna edebilir ama sanmıyorum. Bence yerli koç olarak Ertuğrul Erdoğan da düşünülebilir.

Sabırlı olacağımıza inansam Ertuğrul Erdoğan, Selçuk Ernak, Ayhan Kalyoncu, Gencer Baytimur gibi genç, donanımlı, iştahlı ve basketbol aklı olan koçlarla çalışmak isterdim.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Peki bir haber var mı duyumu olan kimin geleceğiyle ilgili bir araştırın da yazın biz uzağız

Yorum

• Trabzon icin koc adaylari Zare Markovski - Nihat Izic - Hakan Demir. Twitter'dan aldığım duyumlar

Yorum

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzon icin koc adaylari Zare Markovski - Nihat Izic - Hakan Demir. Twitter'dan aldığım duyumlar
                    V. Bologna dışında akılda kalan başarısı yok Markovski'nin.

*

Markovski, 1998-99 sezonunda GM Nihat Mala'nın Darüşşafaka'da koçuydu.
                    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 29.10.2013, 01:26.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      V. Bologna dışında akılda kalan başarısı yok Markovski'nin.
                      Güllük gülastanlık olmayacak. Israrla hata yapmakta direten biri de kalmamalı.

Hasan hoca nın gitmesi doğru hamledir. Ondan sonra getirilecek hocanın önemi daha büyüktür. Öncelikle getirilecek koçun kadrodaki oyunculardan daha tanınan daha ünlü bir hoca olması gerekiyor. Hakan Demir bunu kaldıramayabilir. Savunma koçu olması gerekiyor.

Aydın Örs isteyenler var ama koçluğu bırakalı çok oldu. Koçluktan daha üst seviyeye geçen kişilerin daha sonraki yıllarda psikolojik olarak daha koçluğa dönemediği olaydan uzaklaştığını düşünüyorum. Hasan hoca bunu yaşadı. Benzeri Nihat İzic de yaşanabilir mi?

Murat Didin için fikrin nedir?

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O birileri kim gelen her hocanın onların istediği gibi davranmasını isteyen güruh...

Benim kızdığım nokta şu çoğu kişi gitsin de kim gelirle gelsin mantığı.

Yerli hocalardan Hasan hocadan daha faydalı olabilecek bir isim var mı, bence bir iki isim va, onların da ikna edilmesi çok ama çok zor. Şu an yerlilerden bir tek Aydın Örs'e sıcak bakabilirim o da belirli bir basketbol kimliğini şehre katabileceğine inandığımdan dolayı.

İziç, Bıyıktay falan bu isimler günü kurtarmak adına yapılan hamlelerden başka bir şey olmaz.

Ben hiç kimseye sen şu koçun adamısın demiyorum. Sonuna kadar eleştirebiliriz ancak istifa etsin demek apayrı bir şey.

Tolga Öngören-Halil Üner değişikliğinde de aynı hata yapıldı maalesef, Halil Üner bir gazla geldi, akıl almaz maçlar vererek Trabzonspor'u küme düşürdü. Halil hocayı bir tek Fenerbahçe maçının ilk üç periyotu ve Olin Edirne galibiyeti ve Banvit deplasmanında çalışanan galibiyetimiz için tebrik edebilirim. Ama geri kalan bütün her şey fiyaskoydu, hele 15 sayıdan 15 sayı farkla verdiğimiz bir Mersin maçı var onu unutamıyorum, bir de Kalve faciası var tabi.

Yerli birisi gelecekse bu isim umarım Aydın Örs olur, kabul edelim yabancı hoca her zaman için bir risk, hele ki Trabzon gibi bir yerde çok büyük risk. Yabancı hocalar nabza göre şerbet de vermez, birileri beğenmese de gerçekleri tokat gibi vurur birilerinin yüzüne.

Vahid Halilhodziç'in sevdiğim bir lafı var "Trabzonspor taraftarı takımını dünyanın en büyük takımı sanıyor"diye. Çoğu zaman bu birilerinde "En iyisini de ben bilirim." şeklinde tezahür ediyor.
                        Murat şu durumda Hasan hoca nın gitmesinde geç kalındı. TS yönetimlerin temel yanlışı zihniyette. Hep idare ediyoruz hep geç kalıyoruz sonra yapılan hamle daha fazla mali külfet doğuruyor.

Tolga Öngeren 2. lig kadrosu ile BBL de fantaziye girmeye denemesi o bütçeyi kabul etmesi hataydı. 12 maçta 1 galibiyet almış hoca neden kalmalıydı?

Yapılan yanlış varsa bunu söylerim. Kim gelirse gelsin mantığı elbette yanlış. Getirilecek hocanın kadrodaki oyunculardan üstün ve ünlü olması gerekiyor. Ayrıca 1 ve 3 numaraya atletik içeri vurabilen 30 - siyahi yabancı oyuncularla gelmesi gerekiyor.

Aydın Örs koçluğu bırakalı çok oldu. O yüzden gelmeyi düşünmez.
                        En son dread61 tarafından düzenlendi; 29.10.2013, 01:38.

Yorum

• İlk olarak gurelalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Peki bir haber var mı duyumu olan kimin geleceğiyle ilgili bir araştırın da yazın biz uzağız
                          Hocam Ivkovic ve Bonsu konusunda dediğinizi anlamıştım sadece açıklayıcı olsun diye yazdım Jawai problemi sonrasında GS Euroleague de oynatmak için Bonsu yu almış.

İddaalar ı yazmışlar. Orhun Ene olsa ben de isterim. Ama dediğiniz gibi sezon başı kabul etmemişti.

Yorum

Güllük gülastanlık olmayacak. Israrla hata yapmakta direten biri de kalmamalı.

Hasan hoca nın gitmesi doğru hamledir. Ondan sonra getirilecek hocanın önemi daha büyüktür. Öncelikle getirilecek koçun kadrodaki oyunculardan daha tanınan daha ünlü bir hoca olması gerekiyor. Hakan Demir bunu kaldıramayabilir. Savunma koçu olması gerekiyor.

Aydın Örs isteyenler var ama koçluğu bırakalı çok oldu. Koçluktan daha üst seviyeye geçen kişilerin daha sonraki yıllarda psikolojik olarak daha koçluğa dönemediği olaydan uzaklaştığını düşünüyorum. Hasan hoca bunu yaşadı. Benzeri Nihat İzic de yaşanabilir mi?

Murat Didin için fikrin nedir?
                            Aydın Örs'le Hasan Hoca'nın durumunu nasıl benzeştirdin? Hasan Hoca, TED'de çalıştıktan sonra Milli Takım ve Selçuk'ta görev yaptı. Boş kalmadı.

İlk olarak dread61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hocam Ivkovic ve Bonsu konusunda dediğinizi anlamıştım sadece açıklayıcı olsun diye yazdım Jawai problemi sonrasında GS Euroleague de oynatmak için Bonsu yu almış.

İddaalar ı yazmışlar. Orhun Ene olsa ben de isterim. Ama dediğiniz gibi sezon başı kabul etmemişti.
                            Orhun Ene, Darüşşafaka'da görev yapıyor. TB2L'de iki yabancısı da Euroleague oyuncusu. Doğuş sağlam para veriyor. Neden Trabzon'da uğraşsın ki...

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aydın Örs'le Hasan Hoca'nın durumunu nasıl benzeştirdin? Hasan Hoca, TED'de çalıştıktan sonra Milli Takım ve Selçuk'ta görev yaptı. Boş kalmadı.

Orhun Ene, Darüşşafaka'da görev yapıyor. TB2L'de iki yabancısı da Euroleague oyuncusu. Doğuş sağlam para veriyor. Neden Trabzon'da uğraşsın ki...
                              Aydın Örs ile Hasan hocayı benzeştirmedim . Not olarak düştüm. Yazdığım paragraftan öyle anlaşılabilir haklısın.

HAsan hocanın TED den Milli takıma geçmesi üst seviye değil midir? Kulüp koçluğu ile Milli takım koçluğu farklıdır. Milli takımda seçim yaptığın oyuncu gelir. Yabancı oyuncu araştırmış mıdır? Bence hayır. Kulüp de işler daha zordur. Kulüp koçluğundan uzaklaştığını düşünüyorum. İster psikolojik de ister ego.

Hasan hoca 2008 eylül ayında TED den ayrıldı. Konya da Ocak 2010 da yarım sezon çalıştı. Devamında yine kulüp çalıştırmadı ve en son geçen sene bizi çalıştırdı.

Orhun Ene dediğin nedenlerle gelmeyebilir. Sezon başı kabul etmemişti bizi.

Murat Didin e yorum yapmadın.
                              En son dread61 tarafından düzenlendi; 29.10.2013, 03:19.

Yorum

Aydın Örs ile Hasan hocayı benzeştirmedim . Not olarak düştüm. Yazdığım paragraftan öyle anlaşılabilir haklısın.

HAsan hocanın TED den Milli takıma geçmesi üst seviye değil midir? Kulüp koçluğu ile Milli takım koçluğu farklıdır. Milli takımda seçim yaptığın oyuncu gelir. Yabancı oyuncu araştırmış mıdır? Bence hayır. Kulüp de işler daha zordur. Kulüp koçluğundan uzaklaştığını düşünüyorum. İster psikolojik de ister ego.

Hasan hoca 2008 eylül ayında TED den ayrıldı. Konya da Ocak 2010 da yarım sezon çalıştı. Devamında yine kulüp çalıştırmadı ve en son geçen sene bizi çalıştırdı.

Orhun Ene dediğin nedenlerle gelmeyebilir. Sezon başı kabul etmemişti bizi.

Murat Didin e yorum yapmadın.
                                Isimler az cok belli. Didin'e gitmezler bence. O da bu riske girmez.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X