Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sene bir uyum sağlayalım seneye daha somut ve güzel adımlar atılacaktır diye düşünüyorum .

Ama önce sabırlı olmamız gerektiğini unutmayalım .
    Twitter Adresim

Yorum

• Haberden anladigim kadariyla Tufan'dan Aralik sonuna kadar yararlanmak mumkun olmayacakmis, bu nedenle transfer olmamasi kayip degil. Evren Buker olayi orayi tamamen sikintiya soktu. Ancak Rasic, Snow, Obasohan, Ersin, Caner beslisinden ucunu 1-2-3 numaralarda kullanarak cozum uretebiliriz. Daha acil ihtiyacimiz 4-5 numara oynayan bir Bosman oyuncu. Orta mesafe sutu olan boyle bir oyuncu bulabilirsek play-off sansimiz artar.
      Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
      You'll Never Walk Alone...
      https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Hurriyet guzel bir galeri hazirlanmis Turk Basketbol tarihindeki ilkler ve rekorlar diye.

Ilginizi cekebilir.

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Haberden anladigim kadariyla Tufan'dan Aralik sonuna kadar yararlanmak mumkun olmayacakmis, bu nedenle transfer olmamasi kayip degil. Evren Buker olayi orayi tamamen sikintiya soktu. Ancak Rasic, Snow, Obasohan, Ersin, Caner beslisinden ucunu 1-2-3 numaralarda kullanarak cozum uretebiliriz. Daha acil ihtiyacimiz 4-5 numara oynayan bir Bosman oyuncu. Orta mesafe sutu olan boyle bir oyuncu bulabilirsek play-off sansimiz artar.
          Aklıma gelen ilk isim Goran Nikolic (Son takımı Mersin BŞB)

Ardından Michalis Kakiouzis! ( Aris Selanik)

Ve Predrag Drobnjak. (PAOK)

*

Hem tecrübeleri hem de piyasaları itibarıyla yapımıza uygun oyuncular bence.

Gerçi daha genç, daha atletik ve daha birebir savunmacı oyuncular gerekebilir. Fakat bu saatten sonra bulunabilecek oyuncu yok.

*
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• azık kulüp 150 milyarı nasıl karşılayamıyor neden amatör sporlara gereken değerleri vermiyor

Yorum

• Cok tatsız bir haber.

Bu takıma 5 sene içerisinde oyuncu falan yetişmez.

Gerçekten yazık oldu.

Yorum

• 150 Bin TL nedir arkadas ?

Ayip'dir !!!
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Sadri Şener'in haberi yok muydu bu haberden?
                  Daha geçen gün 6-7 milyon dolardan bahsediyordu.
                  150.000'i karşılayacak kulüp bütçesi, yönetim kurulu üyesi yok mudur?
                  Vatandaş Niyazi'den ne farkı var bu insanların?
                  Madem yöneticilik yapılacak, hakkını vermeli insan.
                  ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Şu Teofilo'ya verdikleri parayı, basketbol ve diğer amatör branşlara harcasalarya.

Yorum

• yarın oyak maçında salondaym
                      Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Eger gelecek haftaki mac programi degismezse Galatasaray macinin da yayinlanmasi epey zor gorunuyor.

Yorum

• TS ULUDAĞ olarak.. yarın oyak macında salondayız
                          _éRdém _

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aklıma gelen ilk isim Goran Nikolic (Son takımı Mersin BŞB)

Ardından Michalis Kakiouzis! ( Aris Selanik)

Ve Predrag Drobnjak. (PAOK)

*

Hem tecrübeleri hem de piyasaları itibarıyla yapımıza uygun oyuncular bence.

Gerçi daha genç, daha atletik ve daha birebir savunmacı oyuncular gerekebilir. Fakat bu saatten sonra bulunabilecek oyuncu yok.

*
                            Bunlarin icinde Kakiouzis'i alabilsek iyi olur ama pahali olacagi bir gercek. Bu nedenle Goran Nikolic daha iyi olur sanirim. Savunmasida diger oyunculara nazaran daha iyi. Alacagi sureyi de sorun etmeyecek bir oyuncu.
                            Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                            You'll Never Walk Alone...
                            https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• PLANLAMA

MP Trabzonspor takımının bütçesi ne kadar, merak ediyorum.

FB Ülker ve Efes Pilsen dışındaki takımları sıralayalım.

Banvit-Gs CC ve Bjk Ct Eurocup'ta mücadele edecek. Kadrolarındaki genç-tecrübeli dengesi gayet iyi. Bjk'de Iverson'ı saymazsak bu takımların bütçesini de merak ediyorum.

Pınar KŞK ve Türk Telekom İzmir ile Ankara'nın ligdeki eski takımları. Telekom'u geçtim, acaba KArşıyaka'nın bütçesi ne kadar?

Diğer takımları saymıyorum, aralarında bir tek Olin Edirne'yi merak ediyorum. Birlikte yükseldik, acaba onlar Samardzaski'yi nasıl bulup getirdiler merak ediyorum, Reha ÖZ'ü, Can Akın'ı, Erdal Bibo'yu, Tufan'ı getirebiliyorlar.

*

Bize bakıyorum, kağıt üzerinde fena değiliz. Fakat zamanla kadromuzun genişliği konusunda yanıldığımı görüyorum.
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Barış Yurduseven'in yazısı...

Basketbol takımı ve skandalları

Üç yıl önce Saner Ayar ve arkadaşları tarafından kurulan Trabzonspor basketbol takımı, hepimizi heyecanlandırmıştı.
                                Alpella’dan alınan isim hakkı, ardından omuz omuza veren basketbol aşığı bir yönetim.
                                Sonuç, büyük paralar harcanarak Beko basketbol ligi
                                Başarı mı?
                                Evet başarı
                                Maalesef bizim ülkemiz de böyle…
                                Kazanırsan haklısın…
                                Ortada bir Medical Park Trabzonspor Basketbol takımı var…
                                Öncelikle sormak istiyorum, bu takım kimin?
                                Basketbol derneğinin mi, yoksa Trabzonspor’un mu?
                                Trabzonspor Başkan’ı ve yönetim kurulunun bu takımda ne kadar söz hakkı var?
                                O zaman gelin biz biraz Hatice’ye bakalım…
                                Yalnız şunu da herkes bilsin ki, bizim Hatice’yle ilgilenmemizin sebebi, bugünler için değil yarınlar içindir
                                Takım kuruldu, İdari Menajerliğe Osman Arz getirildi, bir ay sonra görevine son verildi, kriz.
                                Sporcular, Haluk Ulusoy tesislerinde kalacaktı, oda krizi çıktı, sporcular otele gitti, oradan da gönderildiler kriz.
                                Menajerliğe, Kerim Şen getirildi, kısa sürede kriz çıktı, o da hemen gönderildi.
                                Alt yapıya Fikret Doğan ve Murat Başman getirildi, bu ikiliye toplam 13 milyar aylık maaş verildi, ama alt yapıya yıllık 75 milyarlık bir bütçe sağlanamadı.
                                Ve bu ikili de gönderildi.
                                Şimdi bu ikili, ülkemizi Euroleague’de temsil eden Fenerbahçe’nin Alt yapısını koordine ediyor.
                                Daha sonra bir menajer transferi daha geldi, Talat Öztoprak göreve geldi, o da 2 ay sonra gönderildi.
                                Kaptan Umut Tınay, sakat olduğu için teknik heyet ve Trabzon’da ki yönetim tarafından gönderildi,
                                Başkan onu geri gönderdi, kriz.
                                Ardından Doğan Hakyemez geldi.
                                Takım lige çıktı.
                                Doğan Hakyemez bu şampiyonluğu tamamen kendi eseri olarak gördü ve bir anda alçak yüksek bütün dağları o yarattı moduna girdi.
                                Bu da yavaş yavaş, o, omuz omuza veren basketbol aşığı yönetimi çatırdatmaya başlattı.
                                Daha sonra Doğan Hakyemez, tüm bütçesi Trabzonspor tarafından karşılanan alt yapıyı, Garanti Bankası’ndan 300 bin dolarlık sponsor desteği bulacağım vaadiyle kendine bağladı.
                                Ama ortada ne para vardı ne de proje, sadece orada çalışan teknik ekibin görevine son verildi.
                                Yine alt yapı ile ilgili bedava spor okulları projesi, hayallerde kaldı.
                                Geldik sezon başına, Galatasaray’dan Evren Buker alındı.
                                Bu transfer şekil olarak tıpkı, anormal transfer ücretleri ile Arap ülkelerine giden adı duyulmuş futbolcuların transferine benziyordu.
                                Oysa ki, Doğan Hakyemez’in çok böbürlendiği bu transfer, tam bir komedi ve skandaldı ve öylede bitti.
                                Bugün NBA’da oynayan Ömer Aşık’ın, Fenerbahçe’de 400 bin liraya oynadığı sezon, Galatasaray’da 200 bin liraya oynayan Evren’e tam 800 bin lira verilmişti.
                                Bu transfer çok konuşulunca da, Hakyemez’den ”biz o parayı, primlerle birlikte, kardeşine ve kendisine verdik” açıklaması geldi.
                                Oyuncu parasını alamayınca kaçtı…
                                Sonra da Doğan Hakyemez, ‘Biz 800 bin lirayı sadece Evren’le anlaşmıştık’ dedi.
                                Üç yıl öncesinden de olmak üzere, kulübün birçok oyuncu ile para konusunda mahkemelik olması,
                                Tüm bunlar olunca da yukarıda çatlıyor dediğimiz yönetim, kongreye 45 gün kala dağılıyor ve birçok yönetici istifa ediyordu.
                                Bu arada Başkan’a telefon dinletmeler mi ararsın, bir yönetici tarafından hibe edilen paranın yok sayılması mı ararsın.
                                Yani ortada dostlukta kalmıyor ve basketbol sevdalıları tüm bu yaşananları içine atarak bir kenara çekiliyorlardı.
                                Skandallar bununla da bitmiyor, sezon öncesi Doğan Hakyemez bu kez, devletin işine dahi karışmaya kalkıyor ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından yenilenecek 19 mayıs spor salonunu kendisinim sponsorlar eşliğinde 5 yıldızlı bir salona çevrileceğini iddia ediyor ki, ( bu bölümü yazarken çok zorlandım, çünkü insan hem kahkaha atıp hem da yazamıyor) sonrası tam bir skandal.
                                Lig başladı salon hala yetişmedi, bu hali için de Sayın Şerif Özgür’e duacıyız.
                                Ama asıl acı olanın Trabzonspor takımının menajerinin, bir kulübün bir salonu kiralayabilme şartlarını bilmiyor olması.
                                Gelelim final skandallarına,
                                Üç gün önce takımın menajerinden bir açıklama geldi, oyuncuların kalacak yeri olmadığı için İstanbul’da çalışıyoruz.
                                Bu açıklama, benim bildiğim kadarıyla kovulma sebebidir.
                                Ama kurs bitmedi galiba…
                                Ne kursu mu?
                                Doğan hoca Trabzon’a basketbol öğretiyor, kursun adı bu…
                                Gelelim son skandala,
                                Trabzon basketboluna yön verenler bir gün oturur ve üçüncü ligde oynayacak bir pilot takım kurulmasına karar verirler.
                                Bu takım KTÜ adıyla da kurulur.
                                Sonuç mu?
                                Trabzonspor’un bünyesinde olan ve Doğan Hakyemez’in menajerliğini yaptığı bu kulüp, ilk maçın da sahaya çıkamaz.
                                Çünkü lisans paraları yatırılamaz.
                                Maliyet mi?
                                Hakyemez’in bir buçuk maaşı!
                                Her defasında sponsorlardan bahseden Doğan Hakyemez’den bu konuda çıt çıkmaz.
                                Ama hemen suçlu bulunur, suçlu Trabzonspor’dur
                                Evet bu takıma zaman lazım
                                Evet başarı bir anda gelecek bir şey değil…
                                Yine evet başarı için bütünlük şart…
                                Ama en büyük şart toplumsal barış…
                                Bakın ben Trabzonspor geçen hafta bütçesinin dörtte bir fiyatına kurulan Oyak Renault’tan yediği farkı sorguluyor muyum.
                                Ben önümüzdeki 4 maçın da hesabını yapmıyorum.
                                Dedim ya bizim işimiz Hatice ile…
                                Bizim tek korkumuz bu rüyanın kısa sürmesi ve bir kabusla uyanma ihtimalimizin her geçen gün artıyor olması.
                                Benim önerim, Trabzonspor yönetim kurulunun bu saatten sonra basketbol takımına müdahil olmaları.
                                Çünkü dillerden düşmeyen Trabzonspor marka değeri, salonda yerlere düşmek üzere, benden söylemesi...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X