Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bi türlü çıkamadık ikinci lige inşallah bundan sonra kayıp vermeyiz
    7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• Haberler
      Ankara Gazi Üniversitesi: 70 – 57 Trabzonspor
      Takımımız, Deplasmanlı Bölgesel lig final grubunun son maçında Yozgat Spor Salonu’nda karşılaştığı Ankara Gazi Üniversitesi'ne 70 – 57 mağlup oldu. Müsabakanın ilk yarısı 36 – 30 rakip takımın üstünlüğüyle sona erdi.
      Karşılaşmanın periyotları şu skorlarla tamamlandı.

I. Periyot: 22– 15 (Ankara Gazi Üniversitesi)
      II. Periyot: 14 – 15 (Trabzonspor)
      III. Periyot: 16– 6 (Ankara Gazi Üniversitesi)
      IV. Periyot: 18 – 21 (Trabzonspor)

Takımımız aldığı bu sonuçların ardından grubunu son sırada tamamlayıp, diğer grubun lideri Akçakoca Poyrazspor’la eşleşti. Ekibimiz 13 Nisan Cuma günü saat 11.00’de Yozgat Bozok Salonu’nda oynayacağı müsabakayı kazanması halinde 2. lige çıkmaya hak kazanacak.
      TRABZONSPOR
      https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• hadi bakalım bari bu maçı kazanalım da çıkalım şu ikinci lige

Yorum

• İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          (not: saha kenarından yerli yersiz oyunculara bağıran amcayı susturmayı öğrendiklerinde bence 1. ligde bu takım )
          Yüksek ihtimal bahsettiğin kişi Basketbol takımı menajerimiz Abdülkadir ESAT. Kendisi hocamız Osman Arz'ında hocalığını yapmış Trabzon'da basketbol denildiğinde akla gelecek ilk isimdir..Yani söylemin biraz yanlış..Öle sıradan bir amca deil o
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Akçakoca PoyrazSpor Maçı Çok Zor bir maç olacak
            Kadrosunda çok önemli isimler var akçakoca nın

Eski fb li Zaza Enden Mustafa Kemal bitim Gibi TBL Tecrübesi olan Kaliteli Basketçiler Mevcut.

Fenerbahçe altyapısından yetişmiş Erdem Tunçluer, Gaziantep`ten Cihan Deliçay, Yeşilırmak takımından Erhan Taşlı ve Ülkerspor altyapısından Roman Tok gibi önemli oyunculara sahip olduklarını belirten Zaza Enden, ``Takımımızda basketbolu çok iyi bilen Orhan Güler ve Mustafa Kemal Bitim gibi arkadaşlarım bulunuyor. Ben ve bu arkadaşlarım, genç oyuncularımız ile bu tecrübemizi paylaşıyoruz. 3 maçta 3 galibiyet elde ettik. İyi bir hava yakaladık. Galibiyet serimizi sürdürmek ve sezonu şampiyonlukla bitirmek istiyoruz. Hedefimiz önce 2`nci lig, daha sonra da birinci lige yükselmek`` diye konuştu.
            Yaşadığı Sıkıntılar Nedeniyle Uzaklaştığı Basketbola Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde Mücadele Eden Akçakoca Poyrazspor ile Dönüş Yapan Zaza Enden, Hedeflerinin Birinci Lig Olduğunu Söyledi.

Yorum

• ulan yozgattan bile takımlar ikinci lige çıkıyor da bizçıkamıyoruz gerçekten yazık yaaaa...iki sene önce samsunspor birinci lige çıkmıştı ama parasal sorunlar nedeni ile ligden çekilmişti...o zamn alsaydık yaa şu basketbol takımını...bu senede çıkamıycaz anlaşılan..

Yorum

• İşte yönetim burada da farkını hissettiriyor. Bir tarafta Akçakoca ( 1. ligde oynamış Zaza Enden, MK Bitim, Orhan Güler ) diğer tarafta İzmir BB ( yibe 1.ligde oynamış Faruk Beşok, Yılmaz Karakoç ) obür yanda biz...acemiler tayfası...kafa aynı kafa...odun...

Yorum

• İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İşte yönetim burada da farkını hissettiriyor. Bir tarafta Akçakoca ( 1. ligde oynamış Zaza Enden, MK Bitim, Orhan Güler ) diğer tarafta İzmir BB ( yibe 1.ligde oynamış Faruk Beşok, Yılmaz Karakoç ) obür yanda biz...acemiler tayfası...kafa aynı kafa...odun...
                  Yani şunu mu demek istiyorsun Selçuk Abi;1.Ligde oynamış tecrübeli basketbolcular olmadıktan sonra bu takım başarılı olamaz?
                  Eğer öyle düşünüyorsan katılmıyorum sana.İstanbul'un eskilerini alacağımıza altyapısıyla gelen bir basketbol takımı yapmalıyız.Bir sistem oturtmalıyız.
                  keyif adamı ..

Yorum

• tecrübeli basketbolcuda gerekli 1.ci lige veya 2.ci lige çıkmak için

Yorum

• Deplasmanlı Bölgesel Basketbol lig final grubunu 4. sırada tamamlayan takımımız, çapraz eşleşme sonrası diğer grubun lideri Akçakoca Poyrazspor'la yarın saat 12.00'de 2. lige çıkma mücadelesi verecek.
                      Yozgat Bozok Salonu'nda oynanacak kritik müsabakada takımımıza başarılar diliyoruz.
                      kaynak: Resmi site

Benim anladığım şansımız hala devam ediyor.

Yorum

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yani şunu mu demek istiyorsun Selçuk Abi;1.Ligde oynamış tecrübeli basketbolcular olmadıktan sonra bu takım başarılı olamaz?
                        Eğer öyle düşünüyorsan katılmıyorum sana.İstanbul'un eskilerini alacağımıza altyapısıyla gelen bir basketbol takımı yapmalıyız.Bir sistem oturtmalıyız.
                        İki alternatifimiz var; Önce şu realiteyi hesaba katalım. Trabzonda iki takım sporunun altyapısı vardır. Futbol ve Hentbol. Basketbolda "VAR" olacaksak bunun çok kolay yolları var. Örneğin geçen sene Büyük Kolej ligde kalmayı başardığı halde Trabzonspora "Biz maddi açıdan Ligi kaldıramıyoruz, takımı Trabzonspora satalım" dedi. Yani Trabzonspor hiç uğraşmadan 1.lige çıkacaktı. Bundan sonra iyi bir kadro kurulursa 2-3 sene içinde Avrupa kupalarına katılanabilirdi ama basketboldan anlamak ve ileriyi görebilmek önemli işte bu bizim yönetimimizde maalesef yok. İstanbul'un eskileri futbolda var futbolu getirip basketbolun birebir yerine koymayın ikisi farklı şeyler. Biz biraz para verip 2.lige çıkmak için bu adamları kullanıp sonra başka takımın alt yapısından genç oyuncuları kullanabilirdik. O zaman 2.ligden 1.lige de çıkmak birkaç yıl alabilir ama 1.lig için bir alt yapı oluşturabilirdik.Ama bölgesel ligden 1.lig için altyapı oluşturmak çok zor acaip fark var çünkü ben onu demek istedim.Bence yapılması gereken 2.ligde maddi olanaksızlıkları nedeniyle tutunamayan takımlardan birini satın alarak genç oyuncularla sıkı bir takım oluşturabiliriz.Ama bu iş (Genç Kolejliler maçında izlediğim kadarıyla) Osman Hocanın işi değil maalesef.

Yorum

• Trabzonspor: 75 - Akçakoca Poyrazspor: 80
                          Takımımız, Deplasmanlı Bölgesel lig final grubu yüksalme maçında Akçakoca Poyrazspor'a 80-75 mağlup oldu. Yozgat Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk yarısı 42-37 takımımızın üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmanın periyotları şu skorlarla tamamlandı:

I. Periyot: 24 – 25 (Trabzonspor)
                          II. Periyot: 13 – 17 (Trabzonspor)
                          III. Periyot: 21 – 16 (Poyrazspor)
                          IV. Periyot: 22 – 17 (Poyrazspor)

Takımımız aldığı bu sonuçla ikinci lige yükselme şansını kaybetti.

Buna göre ekibimiz yarın ve pazar günü 5.likle 8.lik arasındaki klasmanı belirlemek için yapılacak müsabakalar oynayacak.

Trabzonspor yarın Eyüp Belediyespor - Çukurova Üniversitesi maçının mağlubiyle karşılaşacak.
                          “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                          Sizler var ya .....

Yorum

• Sonuçta birleşilen nokta şu ki;Trabzonspor'da basketbol altyapısı oluşturulmalı.Yoksa bu serüven fazla uzun sürmez.
                            keyif adamı ..

Yorum

• Neyse yine Bölgesel Lige Takılır Takımımız
                              Yahu Bari Busene akıllı Yönetimimiz Düşen Bir takım yerine Davet gelirse Kabul Etsin

Yorum

• bu olmadı yine ilk yarı öndeyken maçı vermişiz bu takıma tecrübeli basketci lazım final maçlarını kaldırabilecek

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X