acaba sıradaki kelle kim merakla bekliyoruz nezih onur bey
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
Öncelikle burada tartışırken saygısızlık ve haddini aşan tarzda söylemlere girmek kulüpten ziyade öncelikle bizim haddimize değil,eleştiri yaparken önce kendimiz saygı çerçevesinde davranmak zorundayızki varsa haklılık payımız eleştirilerden pay çıkarılsın.İlk olarak tbs1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebasketbol şubesinde neler olduğunu anlamak zor
trabzon basketine yıllarını vermiş olan a.kadir esat ve osman arz hocalarımıza neden gösterilmeden kulupten atılmışlar.saygısızlık ve haddini aşan bi hareket.futbolda yönetimimiz mükemmel işler yaparken basketbolda kişisel çekişmelere yılların hocalrı harcanıyor.ayıptır beyler
Haddimizi aşan söylemlere girersek bu sefer biz haddimizi aşarızki bu seferde BMN olarak yazı ve varsa eğer eleştirilerimizin bir anlamı ve etkinliği kalmaz.
A.Kadir Esat ve Osman Arz gibi Trabzonda basketbol denince ilk akla gelen isimlerle ilgili sanırım gereken açıklama yapılacaktır.
Bizde bekliyoruz...Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
Trabzon'da baskete emek vermiş olmalarına saygı duyarız ama bu yolda duygusallığa yer yok.Demekki yeterli görülmemişlerdir saygı duymak lazım.
Gönderiliş biçimleri yukarıda yazıldığı gibi sorgusuz sualsiz kapı önüne konma şekinde olduysa bu bize yakışmamıştır.Profosyenel şekilde bu işin tatlıya bağlanması gerekmektedir.Yani bize yakışacak bir şekilde..
Yorum
-
ÜVEY EVLAT OLARAK ANLATMAK İSTEDİĞİMİ YA BEN ANLATAMADIM YA DA SİZLER ANLAMADINIZ...BASKETBOL TAKIMIMIZ İLE İLGİLİ HABERLERRİN GEÇ VEYA HİÇ VERİLMEMESİNDEN BAHSEDİYORUM.GOOGLE DA HABER ARAMAKTAN BIKTIM.SELAZUR'LU İSMAİL KARDEŞİMİZ DE OLMASA HABER ALACAĞIMIZ DA YOK..İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesaner ayar`in aciklamalarini dinledikten sonra basketbol takimimizin hic de uvey evlat oldugunu dusunmuyorum.
bize dusen onu sahiplenmek
İYİ Kİ VARSIN SELAZUR'LU İSMAİL KARDEŞ
SAYGILARNASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....
Yorum
-
Basketbol takımımızın haberlerinin çok sıklıkla yeralmaması sanırım bu şubeye şimdiye kadar gereken ilginin gösterilmemesinden kaynaklandı.İlk olarak anakonda09 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜVEY EVLAT OLARAK ANLATMAK İSTEDİĞİMİ YA BEN ANLATAMADIM YA DA SİZLER ANLAMADINIZ...BASKETBOL TAKIMIMIZ İLE İLGİLİ HABERLERRİN GEÇ VEYA HİÇ VERİLMEMESİNDEN BAHSEDİYORUM.GOOGLE DA HABER ARAMAKTAN BIKTIM.SELAZUR'LU İSMAİL KARDEŞİMİZ DE OLMASA HABER ALACAĞIMIZ DA YOK..
İYİ Kİ VARSIN SELAZUR'LU İSMAİL KARDEŞ
SAYGILAR
Bizlerde haberleri sağdan soldan,kendi istihbaratlarımız
ve araştırmalarımız sonucunda toparlıyabiliyoruz.
Örneğin,takımımızın italyadaki maçlarını biz burada paylaştıktan 2 gün sonra resmi sitede kısaca yeraldı,buda şu anlama geliyor,demekki bir koordinasyon eksikliği var.
Bunlarda zamanla giderilecektir.
En taze bilgilere ulaşmak,konuyu takip edenler için en temel haktır diye düşünüyorum öylede olmalıdır.
Örneğin, takımın italyadaki kamp dönemi bitti,peki takım şu anda nerde ,ne yapıyor,ne gibi bir çalışma programı var bilen yok,
Resmi sitede futbol takımımızın bir oyuncusunun doğum günü partisi bile haber olarak verilirken basketbol şubesi üvey evlat muamelesi görmemeli.
Ben futboldan çok basketbolu seviyorsam bilgiye ulaşmak benimde hakkım.
Bizlere düşen bu tarz sıkıntıları burada gündeme getirerek giderilmesine,varsa eleştirilerimiz, dozunda eleştirerek katkı sağlıyarak pay alınmasını sağlamak ve takımımızı her ne koşulda olursa olsun sahiplenmek olacaktır.
Tamamen değişime uğramış bu şubenin biz taraftarlar olarak sahiplenilmesi şubenin kulüpte kemikleşmesine vesile olacaktır.
İleriki yıllarda bu şubenin kapatılması gibi fikirlerin düşünülmemesi açısından özellikle trabzonda salon kültürü ve taraftar profilinin oluşması gerekir,Unutulmamalıdırki Saner beyin karadeniz basketboluna yapmış olduğu hizmetler bir milattır,trabzonspor yönetiminde herzaman Saner bey gibi basketbol kökenli yöneticilerini bulamıyabiliriz.Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
İlk olarak selazur'lu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖncelikle burada tartışırken saygısızlık ve haddini aşan tarzda söylemlere girmek kulüpten ziyade öncelikle bizim haddimize değil,eleştiri yaparken önce kendimiz saygı çerçevesinde davranmak zorundayızki varsa haklılık payımız eleştirilerden pay çıkarılsın.
Haddimizi aşan söylemlere girersek bu sefer biz haddimizi aşarızki bu seferde BMN olarak yazı ve varsa eğer eleştirilerimizin bir anlamı ve etkinliği kalmaz.
A.Kadir Esat ve Osman Arz gibi Trabzonda basketbol denince ilk akla gelen isimlerle ilgili sanırım gereken açıklama yapılacaktır.
Bizde bekliyoruz...
selazur'lu ismail kardeşim...ben osman hoca ile bugun tel de konustum..gercekten cok beyefendi birisi ve gercekten bir trabzonspor sevdalisi.kulubu hakkında tek bir olumsuz söz soylemedi...saner ayar eski oyuncusu ve hala daha o'nu savunuyor..aslinda savunmaya calşiyor ama o kadar iyi niyetli ki bunu da beceremiyor.
o yuzden yukari da alinti yaptigimiz "saygısızlık ve haddini aşan tarzda söylemler" ne yazık ki abartı degil..tam bir realite...
osman hoca'nın trabzonspordaki gorevine son verilmesi gercek bir skandal...bunu zaman gosterecek zaten,ben sadece kendi yorumumu yapiyorum...
derginin agustos sayisinda genel menejer
eylul sayısın da altyapi sorumlusu
ekim saysında da tesekkur edilen işsiz biri...
hadi hayırlısı...
saner ayar trabzonspor basket takımını,fenerbahcelilik ruhu damarlarina işlemiş insanlara emanet ederse daha cook osman hocalari atarız biz işten...merak etmeyin...
Yorum
-
İstanbul hazırlık kampı
takımımız italya daki hazirlik kampini tamamlayip istanbul da 2 haftaligina kampa girdi.
italya'da kendi sikletinde ve seviyesin de olmayan pek cok takımla mac yapildi ki bunu anlamak cidden mumkun degil...
montepaschi siena ile mac yapmak da nerden cikti
rakip euroleague nın final four adayi
biz neyiz
tb2l nin final four adayi
st petersburg ya da fransa 1.lig takimlariyla mac yapmak nedir anlamadim gitti
2.lig seviyesi farklidir avrupa ligi seviyesi farklidir ve bu maclar bizim onumuzu gorme acisindan bize ornek teskil etmez..
orda oynanan basketbol farklidir cunku ve bırakin 2.ligi tbl'de bile o seviye de mac yapan takim belki 1 dir bilemedin 2.
trabzon ya da rize gibi yaz kampi için mukemmel bir ortam varken kalkıp itaylya'lara da gitmek en basit tabirinden müsrifliktir,yazıktır günahtır sen trabzon'lu altyapi antrenorune 3 kuruş maaş verirken (ya da vermezken mi demeli) takimi1 hafta italya'da kampa götür 2 hafta da istanbul'un en pahalı kamp merkezlerinden pamukspor'da konaklat,reva mi bu lale devri mi? yorum yok...
bu hafta sonu cumartesi gunu istanbul da isikspor un sahasın da isiksporla bir hazırlık macımız var
23 eylulde de beykoz un duzenledigi bir hazirlik turnuvasina katiliyoruz.bakalım izleyelim gorelim..ne durumdayiz...
Yorum
-
sevgili bench, tespitlerin bu konuda çok şey bildiğini gösteriyor.. her kulüpte yaşanan şeyler olsa gerek bu yaşananlar... işin iç yüzünü tabi ki bilemeyiz ama yeni hoca ve yardımcıları Osman Arz'ı istememiştir yönetim de böyle bir karara imza atmıştır...İnşallah heyecanla başladığımız bu iş senin bahsettiğin damarlarında başka takımların kanı dolaşan insanlar tarafından heba edilmez...
basketbol forumlarına bakıyorum da yazılanlardan insanların bize bakışı bu işi başaramayacağımız , kısa sürede bıkacağımız , sadece futboldan anladığımız şeklinde....İnşallah öyle olmaz...
Yorum
-
1-bugün ayın kaçı arkadaşlar
evet bildiniz 19.09.2008...
2-Başka bir soru daha ama bu biraz zor bir soru...
BASKERTBOL TAKIMIMIZLA ilgili resmi internet sitremiz olan www.trabzonspor.org.tr de en son haber hangi tarihte çıkmış?????
evet biraz zorlandınız değil mi ALIN SİZE CEVAP--09.09.2008 Saat:03:39
gelelim bunları niye yazdığıma. biz trabzon dan uzakta olan trabzonsporun her branşına sevdalı yani trabzonspor sevdalılarıyız.Ve trabzonsporun her branşı ile ilgili bilgiyi resmi siteden almaya çalışıyoruz.Bize bu ızdırabı niye çektiriyorlar anlamadım gitti.
Bakın şu an resmi siteye girin ana sayfada futbol harici bir tane haber var mı?
O ZAMAN BİR ÇÖZÜM OLARAK AZ ÖNCE GİRDİĞİNİZ SAYFAYI www.trabzonsporfutboltakimi.org.tr YAPSINLARDA BİZDE www.trabzonsporbaskettakimi.org.tr Yİ KURALIM GİTSİN
SAYGILAR..!!!!!En son anakonda09 tarafından düzenlendi; 19.09.2008, 10:48.NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....
Yorum
-
benim eleştiri amacım osman arz ve a.kadir esat'ın görevden alınma şekilleridir.sanki birilerinin kişisel ihtiraslarına kurban gitmişler gibi.daha 15 gün önce saatlerce alt yapı hakkında yönetim ile toplantı ve planlama yapan bu hocalar ne olduda biranda görevden alındı.bu işte bazı kişilerin parmağı ve hırsları olduğu kaanatindeyim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum