Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçen sene 5. olmuştuk arkadaşlar bu sene ise 7. olarak tamamladık çok kötü
    "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• Önüne geleni deviren ve yenilgisiz olarak kendi ligini tamamlayan takimimiz, yükselme gurbundaki tüm maclarini kaybetti. Gecen sene de böyle olmustu. Bir mac bile kazanamadi. Ne film dönüyor anlamadim.
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Bugün TAKA gazetesinde bir haber çıkmış”POTADA FİYASKO” diye,doğrudur fiyasko var ama sebepleri nelerdir ?şimdiye kadar yapılan 300 milyar gibi ağır!! bir maliyetin faturasınıda burhan demirele kesecekmiş Ahmet zihni uğur bey J
        yahu siz önce dakikası 3600 USD ye gelen musampanın hesabını verin kamuoyuna.
        Trabzon bir futbol şehridir,basketbol hiçbir zaman önüne geçemez ama,basketbolda bir kültür sporudur,Trabzon bir üniversite şehridir,basketbola yatırımın bugüne kadar olmaması hataydı,ama bugün başarı yoksa yönetimin kusurudur,neden derseniz,basketbola önem vermiyen-oyuncuların ve teknik heyetin arkasında olduklarını hissettirmiyen ,beklide basketbol takımlarının olduğunu bile bilmiyen bir yönetim başarıda beklemesin,
        Futbolun ön planda olduğu bir şehirde yönetimlerin kendilerini medyada ön plana çıkarmak için basketbolu değil futbolu araç olarak kullandıklarını biliyoruz.
        Bir oyuncu maça çıkarken acaba yenilirsek-elenirsek bu şubeyi kapatırlarmı diye kafasında soru işaretiyle maça çıkarsa başarıda beklemeyin,bu yönetimin şimdiye kadar yaptığı en güzel iş bence bu şubeye yaptığı yatırımdır, ama hatasıda takımla ve şubeyle ilgilenmiyerek takıma bir üvey evlat muamelesiyle bakarak yapmıştır.
        Sonuç olarak,takımdna başarı bekleniyorsa,hedef koyulacaktır,
        -takımı sorgulayın
        -teknik heyeti sorgulayın
        -transferlerin bir kısmını gönderin (alperen ve murat hariç) altyapıya daha çok önem verin.
        -2 tane klas oyuncu alın,
        Ve en önemlisi takımın ve teknik heyetin arkasında durun,destek olun,bilsinlerki yönetim arkamızda bakın o zaman başarı nasıl kendiliğinden gelecektir,yoksa bir sezonda başarı gelmeyince 300 milyar gibi bir rakamın hesabını sormaya başlarsanız adama demezlermiki önce musampanın hesabını verin diye, merak ediyorum,acaba oyunculara verdiğiniz maaş antremana giderken verdikleri dolmuş paralarına yetiyormu ?
        Son ağaç kesildiğinde,
        Son nehir kirlendiğinde,
        Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• ilk başlarda pek sıcak bakmamıştım bu fikre ama alpella gibi bir takımla birleşsek çok güzel olur kanımca...

Yorum

• 1. lige çıkmak 5 sene sürer en iyisi arkadaşın dediği gibi birleşmek ama camiadan baskı olması lazım tabi bu konuda yoksa kimse önemsemez
            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• sponsor bulun yaa bu kadar basit

Yorum

• FenerbahÇe Potada Şampİyon Oldu Ama Bİzİm Takimimiz Yok

Yorum

• inşallah birince lige gelicez

Yorum

• 2 senedir hayal kırıklıı okadar ümit ettik olmadı daha fazla yatırım şart

Yorum

• inşallah eziklerde basketbol şubesinin de mücadele ettiğin görürüz
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• ınsallah bu sezon daha ıddıalı olup yukselırız 2. lige

Yorum

• şu basketbol takımını ikinci ligde sonrada inşallah birinci ligde görücez

Yorum

• çok profesyonel kişilerin gelmesi lazım baştakilerle olmaz bu iş

Yorum

• aslında ii gidiyoruz ama finali yapamıyoruz. daha ciddi alışmalar olmalı. bazen basketbolun ğst liglerde olmasını istemiyolar mı diye düşünüyorum. basketbolda ciddi bi yatırım ister ilerledikçe. daha futbolda bişi yapamayan yönetim baskette ne yapabilir acaba...
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• basket takımımızı parkelerde görmek için 1.ligde görmek için sabırsızlanıyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X