Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• inşallah şu 2.lige çıkarız....

(UEFA)

Yorum

• ikinci lige rahat çıkabileceğimizi düşünüyorum sonuçta maddi yönden hazır olmayan takımları zaten 2. lige almıyorlar.zaten geçen senede 2 .lige davet edildiğimiz halde kabul etmeyende bizdik bunu gözardı etmeyelim
      BMN I TRABZON
      7 geliyor 7

Yorum

• Haberler
        Basketbol takımımız finalde
        Deplasmanlı Bölgesel Basketbol Ligi yarı final rövaş maçında Adana Bilfen'e deplasmanda 75 - 69 mağlup olan takımımız, ilk müsabakada 12 sayı farkla aldığı galibiyetin avantajıyla finale yükselmeyi başardı.
        Antrenör Osman Arz, takımın final grubuna kalarak büyük bir iş başardığını belirterek, "Rakibimiz karşısında Trabzon'da farklı kazanmamız rövanş için bizi rahatlattı. Bu şekilde mücadele ettik. Mağlup olmamıza karşın istediğimizi aldık. Artık bundan sonraki tek hedefimiz final grubunda yer alan 8 takım arasıdan ilk dörde kalarak 2. lige yükselmek" dedi.
        Karşılaşmanın periyodları ise şu skorlarla tamamlandı.

I. Periyot: 14-18
        II. Periyot: 20-21
        III. Periyot: 20-14
        IV. Periyot: 21-16

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
        Lazanat' lı

Yorum

• Basketbol takımımız finale kaldı . hayırlı olsun.
          Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• ........ hayırlı olsun ........
            BMN I TRABZON
            7 geliyor 7

Yorum

• bravo uşaklar....

inşallah önümüzdeki yıl 2. ligdeyiz.....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• sabrederek artık beko basketbol liginde bizimde adımız gececek

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
                Lazanat' lı

Yorum

• helal olsun uşaklara hadi ikincili lige çıkalım bu sene

Yorum

• Tebrik ediyorum basketbol takımımızı.
                    keyif adamı ..

Yorum

• inş ilk 4e gireriz ve 2.lige yükseliriz
                      HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• final grubuna kalan 8 takimda guclu takimlar haliyle..takimimiz insallah ilk 4e girmeyi basarir..
                        İnsan ol evlat!

Yorum

• Final hayırlı olsun...

Dünkü Bilfen maçında gördüm ki basketbol takımımızın bir mantalitesi yok (!) iyi mi yoksa karar veremedim Azimleri,oyuna asılışları, mücadeleci tavırları beni çok sevindirdi. Böyle devam edeler umarım...

(maç esnasında saha kenarında hocadan çok bağıran amcayla tanışmak isterdim hakem nerdeyse atacaktı amcayı )
                          TSira- Şükran
                          "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• herhalde 2. lig 2 maç uzağımızda...

satatüyü bilmiyorum ama Trabzonda maç oynanırsa 19. mayısı cehennem haline getirelim....
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• basketbola da karadeniz fırtınası geliyor desenize...
                              "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Kolejliler maçını izlemiştim geçenlerde ve beğenmemiştim oyunlarını fakat bir maça bakarakta yorum yapılamaz tabi.

Her zaman böyle mutlu haberlerini alırız Trabzonspor'um
                                Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                                Her Türlü

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X