inşallah şu 2.lige çıkarız....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
-
Haberler
Basketbol takımımız finalde
Deplasmanlı Bölgesel Basketbol Ligi yarı final rövaş maçında Adana Bilfen'e deplasmanda 75 - 69 mağlup olan takımımız, ilk müsabakada 12 sayı farkla aldığı galibiyetin avantajıyla finale yükselmeyi başardı.
Antrenör Osman Arz, takımın final grubuna kalarak büyük bir iş başardığını belirterek, "Rakibimiz karşısında Trabzon'da farklı kazanmamız rövanş için bizi rahatlattı. Bu şekilde mücadele ettik. Mağlup olmamıza karşın istediğimizi aldık. Artık bundan sonraki tek hedefimiz final grubunda yer alan 8 takım arasıdan ilk dörde kalarak 2. lige yükselmek" dedi.
Karşılaşmanın periyodları ise şu skorlarla tamamlandı.
I. Periyot: 14-18
II. Periyot: 20-21
III. Periyot: 20-14
IV. Periyot: 21-16
BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
Lazanat' lı
Yorum
-
inş ilk 4e gireriz ve 2.lige yükselirizHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
Final hayırlı olsun...
Dünkü Bilfen maçında gördüm ki basketbol takımımızın bir mantalitesi yok (!) iyi mi yoksa karar veremedim
Azimleri,oyuna asılışları, mücadeleci tavırları beni çok sevindirdi. Böyle devam edeler umarım...
(maç esnasında saha kenarında hocadan çok bağıran amcayla tanışmak isterdim
hakem nerdeyse atacaktı amcayı
)
TSira- Şükran
"Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."
Yorum
-
Kolejliler maçını izlemiştim geçenlerde ve beğenmemiştim oyunlarını fakat bir maça bakarakta yorum yapılamaz tabi.
Her zaman böyle mutlu haberlerini alırız Trabzonspor'umTeşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum