bence eskiden bir troy pilsener vardi onu alsak ii olurmus
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
Bu basketbol takimi için bi girisim yapilacaksa sayet zaman bu zamandir. Hersey tatildeyken baslanmasi gerekir artik. Kurumsal bir TRABZONSPOR'A bir basketbol takimi sart. Artik satinmi alirlar bi kulübü yoksa sifirdanmi baslarlar bilemem ama artik bi yerden baslanmasi gerekiyor.<font color=BLUE>KAZIM KOYUNCU\'YU UNUTMAYACAGIZ UNUTTURMAYACAGIZ !!!</font>
Yorum
-
AYRICA ADMIN ARKADASLARDAN RICAM SU, BU TOPIC BIR SÜRELIGINE GENEL BÖLÜMÜNE ALINABILIRMI. BIR KAMPANYA SEKLINE SOKULABILIRMI. BI TARTISSAK DIYORUM...
SAYGILARIMLA...
arkadaslar genele tasimayacaksaniz yeni bir topic açayim orda. yoksa çok gereksiz bir konumu ?<font color=BLUE>KAZIM KOYUNCU\'YU UNUTMAYACAGIZ UNUTTURMAYACAGIZ !!!</font>
Yorum
-
Valla hiçde gereksiz bir konu degil bence mahir kardes. Trabzonda 2 sene önce Trabzon belediyespor ve Idmanocagi basketol subeleri bölgesel lige yer aliyorlardi hatta Idmanocagi 2 sene önce 2.lige davet edildi.O seneki kadro iyiydi oacak2in ama ligde tutunamadilar..Bizimkilerin lige sifirdan baslamalarina gerek yok,bakiniz Basketbol ligleri baslamadan bazi takimlar ekonomik gerekçelerle 2.ligden çekilebilirler.Bizimkilerde Idmanocaginin haklarini satin alirlar olur biter,bakarsiniz yine bu sefer Trabzonspor basketbol takimi olarak lige katiliriz..
Yorum
-
Sehrin adeta herseyi olan futbol takiminin maçlarina ortalama 10.000 kisi bileanca gidiyorsabasket maçlarina kim gidecek?(Önceleri sehrin ekonomisi bozuk oldugu için kabahat bulmuyordum ama bu kombine fiyatlarina bile ilgi olmazsa artik baska türlü düsünecegim)
Eger takim kurulursa ilk transferimiz Besitas'tan Halid El-Amin olsun.BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum