Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• liderde olmuşuz
    artık daha bırakmayız

Yorum

• İlk olarak selazur'lu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Haftanın maçlarına gözattığımızda ; gurubumuzda Bornovanın Pamukkaleye ve Genç Telekomunda kendi sahasında Akçakocaya yenilmesi haftanın sürprizleri gibi görülebilir,ben Bornovadan önümüzdeki 2 haftalık periyodda en az bir mağlubiyet daha bekliyorum çünkü Genç Telekom ve vestel maçları var.

Asistlere dikkat...

Genç Telekomdan ALLAH razı olsun,beni yanıltmadılar ,uzatma sonucunda Bornovayı devirdiler,tebrikler

Liderliğimiz hayırlı olsun
      En son İsmail Alkan tarafından düzenlendi; 01.03.2009, 20:45. Sebep: İstatistik ekleme
      Son ağaç kesildiğinde,
      Son nehir kirlendiğinde,
      Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• inşallah son 3 maçımızı da kazanır normal sezonu lider bitiririz

Yorum

• iyi oldu bu sonuç sevindik

Yorum

• Trabzonspor Basketbol

İnanıyorum ki Trabzonspor basketbol takımı 1.ligde tıpkı futbol takımının yıllar önce yaptıpını yapacaktır sadece takıma biraz daha fazla sponsor bulunması gerekli çünkü birinci lig çok farklı 3-4 tane kaliteli oyuncu gerekecek......Takımımızı İstanbulda 3 büyüklerden birini yenerken izlemek çok keyifli olur......

Yorum

• biz her zaman liderliği severiz. çok güzel. basketbol takımımız zirvede. sonuna kadar destekliyoruz. inşallah bu takım 1. lige çıkar. şehre yeni bir heyacan gelir.

Yorum

• çok güzel bir haber, İnşallah şu bornovayla bir daha karşılaşmak nasip olmaz birinci olarak playy off'a kalmanın büyük avantajı var denilmişti...bu saatten sonra herhalde maç kaybetmeyiz..

Yorum

• Ya arkadaşlar bilgi verebilecek olan varmı Takım liderde çıkıyormu bekoya nasıl çıkar ne olacak bi bilgi verebilirmisini?
                  HAMSİ
                  Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• Lİder lİk gÜzel bİŞey saten lİderlerede lİderlİk yakiŞir

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      çok güzel bir haber, İnşallah şu bornovayla bir daha karşılaşmak nasip olmaz birinci olarak playy off'a kalmanın büyük avantajı var denilmişti...bu saatten sonra herhalde maç kaybetmeyiz..
                      Cengiz liderlik güzelde çakma olmasaydı daha bir hoş olurdu
                      Biraz açayım,

Basketbolda,Liglerin son haftalarında genellikle çok ince hesaplar yapılır,Bornovanın hocasıda çok taktisyen bir hoca olduğundan ince hesap işlerine girmiş olabilir diye düşünüyorum,

Nasıl dersen,ligi bornovanın lider olarak tamamladığını varsayarsak 2 ci elemede karşısına büyük bir ihtimalle Beykoz çıkacaktı,bizim karşımıza ise gelişim ve poyraz/olin/dalaman elemesinin galibi çıkacaktı,şimdi ise tam tersi olacak,yani biz lider olarak tamamlarsak Beykoz bize,diğer seçenek te Bornovaya düşecek,şimdi sen değerlendir,acaba hangi seçenek bize veya bornovaya daha uygun

Ben bornovanın, ikincilik garanti olsun diye bu hafta vestelede yenileceğini tahmin ediyorum

Tabiiki bu hesaplar şu andaki mevcut puan taplosuna göredir,ancak çokta değişiklik arzedeceğini sanmıyorum.

Bana sorarsanız,ben Çakma liderlik istemiyorum,
                      Ben Alaeddin hocadan olsam bu hafta ve önümüzdeki hafta Umut,Can,Birkan,Scott,Engin,Ogün'ü dinlendirir ve play off lara hazırlardım Yenilirsekte çokta önemli değil,diğer oyuncularımız süre alarak finallere tecrübe edinmiş olarak girerlerdi.

@Harun
                      Merak ettiğin bilgiler burada
                      Son ağaç kesildiğinde,
                      Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• ooo çok işimiz varmış daha
                        HAMSİ
                        Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• İlk olarak selazur'lu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cengiz liderlik güzelde çakma olmasaydı daha bir hoş olurdu
                          Biraz açayım,

Basketbolda,Liglerin son haftalarında genellikle çok ince hesaplar yapılır,Bornovanın hocasıda çok taktisyen bir hoca olduğundan ince hesap işlerine girmiş olabilir diye düşünüyorum,

Nasıl dersen,ligi bornovanın lider olarak tamamladığını varsayarsak 2 ci elemede karşısına büyük bir ihtimalle Beykoz çıkacaktı,bizim karşımıza ise gelişim ve poyraz/olin/dalaman elemesinin galibi çıkacaktı,şimdi ise tam tersi olacak,yani biz lider olarak tamamlarsak Beykoz bize,diğer seçenek te Bornovaya düşecek,şimdi sen değerlendir,acaba hangi seçenek bize veya bornovaya daha uygun

Ben bornovanın, ikincilik garanti olsun diye bu hafta vestelede yenileceğini tahmin ediyorum

Tabiiki bu hesaplar şu andaki mevcut puan taplosuna göredir,ancak çokta değişiklik arzedeceğini sanmıyorum.

Bana sorarsanız,ben Çakma liderlik istemiyorum,
                          Ben Alaeddin hocadan olsam bu hafta ve önümüzdeki hafta Umut,Can,Birkan,Scott,Engin,Ogün'ü dinlendirir ve play off lara hazırlardım Yenilirsekte çokta önemli değil,diğer oyuncularımız süre alarak finallere tecrübe edinmiş olarak girerlerdi.

@Harun
                          Merak ettiğin bilgiler burada

İsmail abi hani ben bunları yazmak istemedim ama ne diyeyim aklımdan geçenleri yazmışsın buraya
                          Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• A Gurubu Puan Durumu

En son İsmail Alkan tarafından düzenlendi; 02.03.2009, 19:11. Sebep: B Grubu puan tablosu güncelleme
                            Son ağaç kesildiğinde,
                            Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• Abi bizde 1. olduk diye seviniyorduk.... Boşuna imiş meğer....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi bizde 1. olduk diye seviniyorduk.... Boşuna imiş meğer....
                                Faik tabiiki sevineceğiz ama basketbolda dediğim gibi bazan çok ince hesaplar yapılır,
                                Trabzonsporun bu ince hesapların içine girmesi doğru olurmu,bana görede doğru olmaz,Trabzonspor hesap işine girmeden kendi bildiği yolda devam etmelidir diyecem ama basketbolda maalesef işler her zaman bizim gibi iyi niyetle yürümüyor,en yi hesabı Alaeddin hocamız yapıyordur ama eğerki karşınıda Bornova gibi bir takım var ise bence hesabın en incesini yapmakta fayda var diye düşünüyorum.
                                Son ağaç kesildiğinde,
                                Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X