Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1.lige bi ciksak bizi efes falan kimsetutamaz[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• 1. lige çikasakta su efes mefes haytimizdan ayrilsa trabzon yok die efes le idare edioz ama trabzonspor çiksin gerisi hikaye

Yorum

• Bari basket takimi Istanbula gelse.verecegimiz destekle kesin sampiyon olur inancindayim ve derbi maçlarida zevkli geçer böylelikle[img]smileys/smiley1.gif[/img]
        Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• insallah[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• Basketbol takımımızın hedefi büyük

Basketbol takımımızın hedefi büyük
            Basketbol Şube Sorumlumuz Kamil Ataman, hedefin futbol takımının yakaladığı ivmeye yaklaşarak kısa vadede 1. lige çıkmak olduğunu ve futbol takımının efsane isminin yanına efsane basketbol takımının ismini eklemek istediklerini açıkladı.
            Trabzonspor Kulübü'nün hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu söyleyen Ataman, ‘’Trabzon'da futbola gösterilen sevginin basketbola da gösterilmesi için plan ve program içinde ekibimizle birlikte gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Basketbol sporunu sahiplenerek, maksimum seviyeye çıkarmak için plan ve programlar yaptık. Ekibimizi kurduk. Trabzon'u Karadeniz'de pilot bölge yapıp, diğer illerdeki tüm sporcuları bünyemize katarak, futbol takımı gibi Karadeniz'den Türkiye'yi sarsacak bir basketbol takımı oluşturmayı hedefliyoruz’’ dedi.

Hedeflere ulaşmak için mevcut altyapının daha ileriye taşınacağının altını çizen Ataman, ‘’Trabzonspor camiası, Trabzonspor'un her branşına yakınlık gösterir; ilgi, duyar. O yüzden, taraftar ve seyirci bazında hiçbir endişemiz yok. Hep birlikte göreceğiz. Kapalı spor salonunda şölenler olacak. Şovlar yapacağız. Trabzonspor camiası devletine nasıl destek veriyorsa, kulübüne de aynı desteği verir. Futbol takımıyla basketbol takımını kaynaştıracağız. Hem kapalı spor salonunu hem de Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nu dolduracağız. O zaman, Trabzonspor'un ne kadar büyük kulüp olduğunu herkes görecek" diye konuştu.

Yönetim Kurulu’nun, futbol takımına gösterdiği ilgiyi basketbol şubesine verdiğinin de altını çizen Kamil Ataman, ‘’Bu konuda iki önemli avantajımız var. Biri Trabzonspor taraftarı ve camiası, ikincisi Trabzonspor Yönetim Kurulu. Bu iki değerli desteği arkamıza alıp, Trabzonspor Basketbol Takımı'nı en üst arenada yarıştıracağız" ifadelerini kullandı.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• inş. dediği gibi futbol takımımızın yaptığı gibi 2. senesinde hedeflenen yere gelinir

Yorum

• takımın hedefine ulaşması için o spor salonunun dolması da lazım...
                bize görev düşüyor..
                oturduğumuz yerden başarıalra ulaşamayız
                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• gordukki gruplardan cikmak problem degil eas is playofflarda basliyo
                  İnsan ol evlat!

Yorum

• basket

futbolda olduğu gibi trabzonumuz basketboldada efsane olacak bundan hiç şüpemiz yok
                    54fatherly61

Yorum

• Basketbolda da başarılı bir Trabzonspor markasının olması bizi çok mutlu edecektir, haydi Trabzonspor'um göster gücünü potalarda da.

Yorum

• Trabzon Spor ve basketbol

Trabzon Spor adını sırf futbolla değilde diğer spor branşlarıyla anılması benim olduğu gibi bütün Trabzon Sporluların istediği bir olaydır.Bunda da basketbolun öncelik yapması bir basketsever olarak benim en büyük isteklerimden biridir.Efesi veya Ülkeri destekliyeceğimize kendi takımızı desteklemek maçlarına gitmek gibisi olamaz.İnşallah bu yeni atılım sözde kalmaz.Ben kendi adıma taraftar desteğini vereceğime söz veriyorum.yönetim de iyi bir kadro ve yapılaşma sözü versin ve yerine getirsin.
                        bordomavi.net
                        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• playofflar bizim için önemli gruptan çıkıyoruz bunu gördük bu sene bir tecrübeydi.inşallah futbolda zamanında yakadığımız bazı kimseler tarafında tesadüf diye görülen fakat 6 defa olunca bir geröeğe ve ihtilale dönüşen
                          Trabzonsporu baskettede görmeyi istiyoruz
                          "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi
                            gordukki gruplardan cikmak problem degil eas is playofflarda basliyo
                            bunun için de iyi transferler yapmak lazım

Yorum

• İlk olarak emraba tarafından gönderildi
                              BizimTRABZONSPORLU olmamizin birnedeni deo 3 tane takim gibi belesten 1. ligte baslayip sampiyon olmamamizdir. Bilegimizin hakkiyla 1. lige ciktikve eze eze 6 DEFa sampiyon olduk. Bu nedenle Ulker'in ligten cekilmeini firsat bilip 1. lige cikmak- bence- BUYUK TRABZONSPORA yakismaz.

Belki 1. lige hicbir zamancikamayiz ama farkliligimizi ve asilligimizi korumus oluruz.TRABZONSPOR hicbir zaman para vererek bir basariya ulasmamistir ve ulasmamalidirda.

TRABZONSPORLU olmak hirstir,kafa tutmaktir, mucadele etmektir, eger kazanilacak birsey varsa sonuna kadar mucadele ederek onu kazanmaktir...
                              Ben Ülker çekildiği zaman onlarla birleşip 1. lige çıkmamıız gerektiğini düşünüyodum ama bu yazdıkların gerçekten doğru. Bizim, yıllar sürecek olsa dahi kendi çabamızla 1. lige yükselmemiz lazım.
                              Naber?

Yorum

• arkadaşlar takımız banvit ile anlaşmada yani ligden çekilen banvitin yerine biz oynuyacağız banvit in ankarada olması sebebiyle maçları trabzonda oynamak için federasyondan haber bekleniyor ve büyük bir ihtimal ile maçlarımız trabzonda oynanacak kaynak: kamil ataman bizzat ümit arkadaşımız arayıp konuşmuştur
                                METOT KALIP CNC
                                ISTANBUL-BAYRAMPASA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X