Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

yani bu i? bence bulunacak bir iki sponsorla olabilir.mesela birinci lige ç?kan samsunsporun ismi panasonic samsunspor sizcede iyi de?il mi

Yorum

İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
      500.000 dolar maliyet ile kuruluyomus sanirim.
      hee öle bir?ey var bizde bu para kolayl?kla bulunur art?k potalardada gücümüzü gösterelim..
      Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
      zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

Umar?m kurulur...Çünkü Trabzonumun her spor dal?nda ba?ar?l? görmek istiyorum...

Sayg?lar?mla...

Yorum

İlk olarak Utku61 tarafından gönderildi
          Valla hiçde gereksiz bir konu degil bence mahir kardes. Trabzonda 2 sene önce Trabzon belediyespor ve Idmanocagi basketol subeleri bölgesel lige yer aliyorlardi hatta Idmanocagi 2 sene önce 2.lige davet edildi.O seneki kadro iyiydi oacak2in ama ligde tutunamadilar..Bizimkilerin lige sifirdan baslamalarina gerek yok,bakiniz Basketbol ligleri baslamadan bazi takimlar ekonomik gerekçelerle 2.ligden çekilebilirler.Bizimkilerde Idmanocaginin haklarini satin alirlar olur biter,bakarsiniz yine bu sefer Trabzonspor basketbol takimi olarak lige katiliriz..

Valla ba?kan?n a?z?ndan duydum bu sene basketbol tak?m? kuruyoruz, maliyeti yüksek ama buna mecburuz dedi. Dediyse yapar. Ama ayr?nt?lar ne a?amada onu merak ediyorum. San?r?m dedi?in gibi ?dmanoca??n?n ismini ve renklerini de?i?tirerek olur. Bi de sponsor buldukmu i?lem tamamd?r. NOKIA TRABZONSPOR - ad? bile güzel durdu valla.

Bu arada sevgili utku avatar? avril lavigne yapt???ndan beri senin mesajlar? sekizer onar kez okuyorum... Avrilin hastas?y?m futbolun ustas?y?m...[img]smileys/smiley17.gif[/img][img]smileys/smiley17.gif[/img][img]smileys/smiley17.gif[/img]
          <font color=BLUE>KAZIM KOYUNCU\'YU UNUTMAYACAGIZ UNUTTURMAYACAGIZ !!!</font>

Yorum

İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi

Umar?m kurulur...Çünkü Trabzonumun her spor dal?nda ba?ar?l? görmek istiyorum...

Sayg?lar?mla...
            kim istemiyoki karde?? oy oy...
            Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
            zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

yeni dergidede galiba Trabzonda Basketbol diye bir baslik var
              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

walla bir gri?im olsa haberimiz olurdu yoq herhalde

Yorum

valla varsa ben de girerim.trabzonun basarisi için her seyi yaparim.hele basket söz konusu olunca akan sular durur.
                  HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

benim fikrim ona ayiracak paramiz yok gibi

ha denirseki siradan bi takim oallim basket liginde o olabilir. ama basa oynamamiz için büyük yatirimlar yapilmali. gs bile küme düstü bu sene. ordan hesap edin
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

Yeni dergimizde Idmanocaginin hocasi Osman Arz detayli bilgiler vermis bu konuda..

Yorum

Artik kursunlarda lige zevk gelsin Hersene Efes sampiyon oluyor Ülkerin bi b_k yapacagi yok bari Trabzonsporumuz gelsin yapsin bisiler
                        "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

samsunun basketbol takimi bile 1.lige cikti koskoca Trabzonumuzun takimi yok ayip ayip!!!
                          İnsan ol evlat!

Yorum

İlk olarak Bodyguard-61 tarafından gönderildi

samsunun basketbol takimi bile 1.lige cikti koskoca Trabzonumuzun takimi yok ayip ayip!!!
                            Bu sene kuruluyor galiba...

Yorum

Hiç bi yönetici de çikip detayli bilgi vermiyor yaw
                              "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi
                                Hiç bi yönetici de çikip detayli bilgi vermiyor yaw
                                Hepsi BREZILYA DA ondan...[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X