yani bu i? bence bulunacak bir iki sponsorla olabilir.mesela birinci lige ç?kan samsunsporun ismi panasonic samsunspor sizcede iyi de?il mi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
İlk olarak Utku61 tarafından gönderildiValla hiçde gereksiz bir konu degil bence mahir kardes. Trabzonda 2 sene önce Trabzon belediyespor ve Idmanocagi basketol subeleri bölgesel lige yer aliyorlardi hatta Idmanocagi 2 sene önce 2.lige davet edildi.O seneki kadro iyiydi oacak2in ama ligde tutunamadilar..Bizimkilerin lige sifirdan baslamalarina gerek yok,bakiniz Basketbol ligleri baslamadan bazi takimlar ekonomik gerekçelerle 2.ligden çekilebilirler.Bizimkilerde Idmanocaginin haklarini satin alirlar olur biter,bakarsiniz yine bu sefer Trabzonspor basketbol takimi olarak lige katiliriz..
Valla ba?kan?n a?z?ndan duydum bu sene basketbol tak?m? kuruyoruz, maliyeti yüksek ama buna mecburuz dedi. Dediyse yapar. Ama ayr?nt?lar ne a?amada onu merak ediyorum. San?r?m dedi?in gibi ?dmanoca??n?n ismini ve renklerini de?i?tirerek olur. Bi de sponsor buldukmu i?lem tamamd?r. NOKIA TRABZONSPOR - ad? bile güzel durdu valla.
Bu arada sevgili utku avatar? avril lavigne yapt???ndan beri senin mesajlar? sekizer onar kez okuyorum... Avrilin hastas?y?m futbolun ustas?y?m...[img]smileys/smiley17.gif[/img][img]smileys/smiley17.gif[/img][img]smileys/smiley17.gif[/img]<font color=BLUE>KAZIM KOYUNCU\'YU UNUTMAYACAGIZ UNUTTURMAYACAGIZ !!!</font>
Yorum
-
valla varsa ben de girerim.trabzonun basarisi için her seyi yaparim.hele basket söz konusu olunca akan sular durur.HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
benim fikrim ona ayiracak paramiz yok gibi
ha denirseki siradan bi takim oallim basket liginde o olabilir. ama basa oynamamiz için büyük yatirimlar yapilmali. gs bile küme düstü bu sene. ordan hesap edin2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum