Bütün yönetim kurulu brezilyaya gitmedi herhalde Eger öyleyse helal olsun be onlara o kadar kisi 3 haftadir 1 kisi transfer edebildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
evet basketbol takimi için baskan açiklama yapmisti geçtigimiz aylarda ama ondan sonra ses çikmadi yonetimden stat için de öyle demislerdi ve arkasindan bir sey yok.. otel alisveris merkezi gibi sosyal tesisler yapacagiz ortak olacak falan diyorlar sonra susuyorlar herhalde ortaya attiklari projeleri baskalarina kaptirmayi çok seviyorlar!..
ayrica arkadaslar baskan basketbol takimi için ikinci ligte bir takim satin alip onu birinci lige çikaracagiz demisti..
düsünsenize trabzonspor basketbol takimi birinci ligte ve basarilar elde ediyor ve bu arada 19mayis spor salonu bize yetmiyor yetmez de zaten küçücük yer..
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildiHepsi BREZILYA DA ondan...[img]smileys/smiley2.gif[/img]İlk olarak worldmaster tarafından gönderildiHiç bi yönetici de çikip detayli bilgi vermiyor yaw
Niye ne yapiyorlar orda?!
Transfer mi?!
sanirim seneye basketbol subemizde açilacak.
bu sene voleybolda trabzonu temsil edecek olan ssk voleybol takiminada destek verelim. suan da 2.ligde mücadele edecekler yanilmiyosam.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
arkadaslar ben siki bir voleybol taraftariyim neden sanliurfanin ,diyarbakirin takimlari var da trabzonumuzun bir voleybol takimi yok. biz de bir bayan voleybol takimi kursak güzel olmaz mi?Takim kuruldumu gerisi gelir taraftarimiz da gerekli destegi verir zaten. Basarili a milli bayan voleybol takimimiza da basarili bir trabzonlu yakisir.
Yorum
-
İlk olarak masha tarafından gönderildi
arkadaslar ben siki bir voleybol taraftariyim neden sanliurfanin ,diyarbakirin takimlari var da trabzonumuzun bir voleybol takimi yok. biz de bir bayan voleybol takimi kursak güzel olmaz mi?Takim kuruldumu gerisi gelir taraftarimiz da gerekli destegi verir zaten. Basarili a milli bayan voleybol takimimiza da basarili bir trabzonlu yakisir.
urfanin diyarbakirin var ama ne yapiyolarki. kim taniyo onlari. o sekilde bi takimimiz olacaksa hiç olmasin. bsizim basket takimimiz olursa adindan söz ettiren bi takim olmali. ligde piyonluk yapacak takim degil. basket takimini kurdunmu estirecek. bence trabzonda çok ilgi görür bu. yeterki iddiali bi takim yaratilsin. ilk yillarda çok iddiali olamayiz ama 3 4 sene sonrasi için iyi bi takim yapilabilir.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
bizimkiler bu konuda neden ürkek davranior anlamis degilim taraftarin var salonun var bir o kadar da basketbol takimin var bir tanesini al renklerini adini degistir imkanin var neden yapmiorsun hem millet sadece futbola bagimli kalmaz hem de ts. futbol takimi deplasmanda oldugu haftasonlari gideriz salonlara ts askimiza devam ederiz ara vermeden.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
abi sehir isi olarak bakma bence cunku kulup ekonomisiguclu olursa2 subeyi birden kaldirir ayrica samsun reklam alabilseydi kalacakti 1.ligde biraz da yonetim isi yani..gel gelelim basket konusuna trabzon sehri ozellikle 86-90 kusaklari arasi basketbol acisindansehirde buyukpotansiyel var;sehrin takimi olan idmanocagida 2 yildir 2.lige cikiyor ama maddiyat sebebiyle katilamiyor..bunlari gozonune alacak olursak bence hemen acilmali vefutbolda oldugumuz bu alandadaadimizi duyurmaliyiz..elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum