Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben Tokat li taraftarlarimizi kastetmistim. :P [img]smileys/smiley9.gif[/img]
    Fanatizme izin vermeyin..

Yorum

• Tokat Emniyetgücü 55-80 Trabzonspor
      Basketbol takimimiz Türkiye Erkekler Basketbol Ligi'nde ikinci devrenin ilk maçinda Tokat Emniyetgücü'nü deplasmanda 80-55 maglup etti.

<DIV align=center></DIV>
      <DIV align=center></DIV>
      <DIV align=center></DIV>
      <DIV align=center>Sükür koymuslar haberi..</DIV>
      <DIV align=center></DIV>
      <DIV align=center></DIV>
      <DIV align=center></DIV>

Yorum

• Tamda ben ekleyecektim foruma.. Ama helal olsun, çok net bir galibiyet almislar. Demek ki sonradan yapilan 3 transfer takima bir hava getirdi ve takimda oyun düzenini oturttu.

Yorum

• Aferim çocuklara, önemli bir viraji daha kayipsiz geçtiler. [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• helal kardeslerimize geliolar gümbür gümbür...
            Hadi eyvallah..

Yorum

• arkadaslar simdi bizim takim birinci olursa seneye birinci lig´de mi oyniyacak?
              Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

• Bunun daha ikinci ligi var. Ve ikinci lig bölgesel lige benzemiyor cidden zorlu takimlar var. Idmanocagi çikmisti bi senesi ikinci ligede sonra çok büyük hüsran oldu. Hatta bizim suan ki kadromuzda o takimdan oyuncular da var. Ama Nuri Albayrak, takima ufak bir para aktarimi yaparsa 2.ligi kolayca asar ve asil hedef olan TBL e ulasiriz. Edited by: wasp

Yorum

• muhtesem bir oyun sergileyerek kazanilan bir maç hepsini kutluyorum helal olsun sizlere beah...
                  zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!

"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"

Yorum

• önemli olan 2 puandi . önümüzdeki maçlara bakacazz [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• helal[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                      Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                      -ismail-

Yorum

• basketbol takiminin basarilari beni gurulandiriyor ama daha alinacak çok yol var

Yorum

• helalalalal size beee

Yorum

• Doludizgin geliyorlar maasallah...
                            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• aman nazar almayalim..[img]smileys/smiley2.gif[/img]..kem gözlere sis..[img]smileys/smiley1.gif[/img]

"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• aferin çocuklar!
                                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X