Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: BBL 2014/15 | Trabzonspor Basketbol Takımı

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mehmet Alemdagla gorustum: Bu yila ozel formalar yapiliyor. Hummel magazalarinda. Ekim ayinda satisa cikacak.

Kombine alanlara ilk macta formalari teslim edilecek.

Detaylari yazarim.
    Eyvallah abi.

Yorum

• Hami bu kombine ve forma isini duyuralim. Ilk kez dogru durust bir proje var ortada.

Bir de tbl canli anlatim linkini buraya yazar misin? Erken cikitim salondan, istatistik kagidş alamadim, disaridayim, not edemedim.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hami bu kombine ve forma isini duyuralim. Ilk kez dogru durust bir proje var ortada.

Bir de tbl canli anlatim linkini buraya yazar misin? Erken cikitim salondan, istatistik kagidş alamadim, disaridayim, not edemedim.

Yorum

• Hiç savunma yapmadan oynuyoruz galiba. Maşallah.

Yorum

• Ynt: BBL 2014/15 | Trabzonspor Basketbol Takımı

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hami bu kombine ve forma isini duyuralim. Ilk kez dogru durust bir proje var ortada.

Murat abi benden erken davranmış Duyuralım abi,organizasyon varsa ben varım.

Yorum

• Stipanovic'deki gelişme nasıl açıklanacak bilemiyorum.Geçen seneki saçmalıklarını bıraktı heralde

Yorum

• 100 olaydı iyiydi

Savunma harici iyi yoldayız sanırım..
                Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                Komünar..

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Stipanovic'deki gelişme nasıl açıklanacak bilemiyorum.Geçen seneki saçmalıklarını bıraktı heralde
                  Daha once yazmistim. Stipanovic bu yaz, Bosna-Hersek milli takimiyla Eurobasket 2015 eleme grubu maclari oynadi. Takimin kocu (bence) Avrupa'nin en iyi kocu D. Ivanovic'ti. Oradan tatil yapmadan direkt kampa katildi.

Ikinci faktor bu seneki oyun duzenimizde topun iceri daha cok inmesi.

Ogun'le birlikte seyrettigimiz Edirne macinda tam onumuzdeki bir pozisyonu anlatmaya calisayim: Sol dipte sirti donuk aldi, kendi sagindan dondu (arkasinda Jordan vardi) ,Metecan yardim getirdi. Ama ikisinin ustunden bitirdi. Bu gucunun gostergesi.

Hucum ribaundlariyla vurdugu takip smaclari...

Tabii bu form nereye kadar gider bilemiyorum, daim olsun.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Stipanovic'den her zaman ümidim vardı. Mostar'dan boş adam çıkmaz Vahid hoca ile tanışma imkanı buldular mı acaba? Bundan iyi stoper olur diye düşünüp takıma katabilir kendisini Fizikli adamları seviyor malum.
                    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• BOTAŞ maçı çıkıyor Murat

Yorum

• BBL 2014/15 | Trabzonspor Basketbol Takımı

Dün Trabzonspor'un maçı çıkıyordu Oğuz.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dün Trabzonspor'un maçı çıkıyordu Oğuz.
                          Sağol.

*

Kaya mahkemeye vermiş bizi.

Yorum

Sağol.

*

Kaya mahkemeye vermiş bizi.
                            Kaya Peker mi ? Sebebi Neymis?
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kaya Peker mi ? Sebebi Neymis?
                              Evet.

Son dakika basketbol haberleri, Türkiye, Avrupa ve NBA'den transfer gelişmeleri, maç sonuçları, puan durumları, fikstürler maç sonu analizi.

Yorum

Saolasin Abi Yanliz Kötü Olmus Borc cok diyolar
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X