Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kocla konustum. Tutku bir ay daha yok. Velickovic'le Tutku'nun donusu bizi rahatlatir dedi. Hardy'i sordum, savunmasi ve penetresinden memnunum, sut sokunca daha iyi olacak dedi.

Benden bu kadar :-)

Ogun, Efes-Ibb macina kaldi, aksam o da yazar.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu maçtaki sonuç ölçü sayılmaz herhalde.Bu takım zaten oynadığı 6 maçın 4 ünü kaybetmiş.
      Abi cok dogru. Walsh yoktu onlarda. İsleri zor.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kocla konustum. Tutku bir ay daha yok. Velickovic'le Tutku'nun donusu bizi rahatlatir dedi. Hardy'i sordum, savunmasi ve penetresinden memnunum, sut sokunca daha iyi olacak dedi.

Benden bu kadar :-)

Ogun, Efes-Ibb macina kaldi, aksam o da yazar.
        Hardy'nin kötü olmadığını zannediyordum o kadar kötü mü?
        Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• BBL 2014/15 | Trabzonspor Basketbol Takımı

Tutku sezon açılışına yine yetişmeyecek o zaman, hazır olması falan iki ayı bulur.

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hardy'nin kötü olmadığını zannediyordum o kadar kötü mü?
            Abi, Hardy NCAA'de %37, profesyonel kariyerinde %36 ile üçlük atmış. Beklentimiz de kendisine hazırlanan pozisyonları böyle bitirmesiydi. Yani onu izlerken öncelikle şut performansına dikkat etmiştik. İlk 5 hazırlık maçında, çoğu boş, ilk 13 üçlüğü kaçırdı. 1/14 atıyor.

Koçun dediği gibi, penetresine lafım yok. Ama güçlü olmadığı için onları bitirmekte de sıkıntı yaşıyor.

Koç, savunmasından memnun olduğunu söyledi. Tabii onun tecrübesi karşısında bana halt etmek düşer. Fakat bir taraftar olarak öyle kelepçe bir savunmacı olduğunu da söyleyemem. Bugün Ogün'le de konuştuk, 1'e 1'de çok çabuk geçiliyor.

Kısacası, Hakan Hoca bu konuyu tartışmaya açılmadan kapattı zaten

Biz de biraz sabredip "Karşıyaka karşısındaki Stoll" gibi oynamasını bekleyeceğiz

Yorum

• Yarınki İBB maçını seyredemeyeceğim. İlk 5 hazırlık maçımızı sayılarla özetlemeye çalışayım:

Bursa'daki üç maça göre Acıbadem Turnuvası'nda ikilik yüzdemiz %49'dan %59'a çıktı, üçlük yüzdemiz %37'den %29'a düştü.

Top kayıplarını 15'den 12'ye çektik.

SORUN: Ribaundlar!

Bugün 16 hücum ribaundu verdik.

GELİŞME: Üçlük savunmamız!

Bursa'da %53 üçlük yemiştik.

Dün ve bugünse 11/38 (%29) yedik. Dün denediğimiz ve bence bugün gayet iyi yaptığımız switchler işe yaradı. Mesela Bursa'da ve dün Perperoglou'nu boş bıraktık ama bugün Edirne'nin boş attığı üçlük (Kartal'ın basketi dışında) hatırlamıyorum.

SORU İŞARETİ: Lawal'ın takım savunması

Bu nereden çıktı diyebilirsiniz. Bursa'da da vardı aslında, Hardy meselesi gibi canlı izlemeyi bekliyordum. Hardy'de Hakan Hoca memnun olduğunu söyledi. Fakat Lawal'da öyle olduğunu sanmıyorum. Dünkü maçta bir pozisyonu detaylıca yazmıştım. Rakip kısanın penetresini izledi. Ve koç da kızgın şekilde onu süzdü.

Bugün de bir pozisyonda yine aynısı oldu. Screen'e çıkan uzunla çıktı, sonra arkasında sayı oldu, Lawal sadece baktı. Koç da iki pozisyon sonra kenara aldı, oyuna sokmadı zaten.

Tamam, çemberi savunuyor, gerçekten caydırıcı. Ama bazen uyuyor.

RANDLE

Ayrı bir başlık açayım ona. Elit bir oyun kurucu değil. Hatta oyun kurucu yetenekleri bile sorgulanabilir. Ama bazen öyle oynuyor ki, daha doğrusu oynatıyor ki... Tempo yapmaya çalışıyor. Run & gun oynayacaksak (ki aslında kadro yapımız buna müsait) Randle tam adamı. Özellikle iç saha maçlarında, seyirci desteği de olursa, Velickovic'in 4. dış adam gibi oynadığı düzeni dener miyiz? Bunu şu yüzden söylüyorum: Bugün ilk kez bu kadar uzun süre 4 kısa oynadık. Alper'in 4 numara oynadığı dakikalarda vurup geçtik. Stipanovic bile bir o çemberde tipliyor, dönüyor fast break blokluyor.

Şu run & gun meselesini daha çok konuşacağız gibi...

STIPANOVIC

Geçen sene başında Banvit'in Euroleague eleme maçlarında izlemiştim ama çok etkilenmemiştim. Sonra Tofaş deplasmanında Murat' Stipanovic diye birini aldığımız söylediğinde bayağı şaşırmıştık. Bu yaz Bosna-Hersek'le 2015 Eurobasket elemeleri kampı ona çok yaramış. Geçen sene Cooley'nin arkasında fena işler yapmamıştı. Ama böyle bir dominantlık herhalde kimse beklemiyordu.

5 maçta 40/56 (%71) şut ve 8/15 faul atıyor. 17,6 sayı - 6 rib - 1 ast (24,6 dk).
              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 20.09.2014, 09:25.

Yorum

• Oğuz hazırlık maçlarında yeni 24 saniye kuralı mı uygulanıyor?
                En son Murat' tarafından düzenlendi; 19.09.2014, 22:09.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Oğuz hazırlık maçlarında yeni 24 saniye kuralo mı uygulanıyor?
                  Evet Murat.

Yorum

• Kazanmak sevindirici umarım bu hazırlık periyodunu en iyi şekilde geçirip lige sağlam gireriz..
                    Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                    Komünar..

Yorum

• Stipanovic'in gösterdiği gelişim ya da değişim muazzam.Ligde de aynen devam eder inşallah.Onun dışında maçla ilgili Alper'in güzel bir blok'u vardı.Sonlara doğru 2 üçlük soktu.Marshall bugün şanssızdı.Şutlar'ı bir türlü girmedi.O da isyan etti zaten hatta boş bir smaç kaçırdı.Hardy'in savunmasını övmüş hoca ama öyle müthiş bir savunmasını göremedik.Dış atış sorunu yaşadığımız açık.Ligde daha iyi yüzdeyle atar diye umuyoruz Hardy.Bir de Hasan Seçkin var.Oyuna girişiyle çıkışı bir oldu.Can bu maçta az süre aldı ama top ona geldiğinde bir heyecan yaratıyor.Allah kaza,bela,sakatlık hepsinden korusun.Yarın İ.B.B maçına da gideceğim.Onları da izledim.Edirne'den pek bir artıları yok gibi.
                      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Bugün saat 14:00'de İBB ile karşılaşacağız.

İBB'yi eski asistan hocamız Murat POLAT çalıştırıyor.

Oynadıkları üç hazırlık maçında aldıkları sonuçlar şöyle:

Mamak DSİ 73-64 (G)
                        Edirne 85-67 (M)
                        A. Efes 79-50 (M)

PG: Z. Wright - Can Akın - Ozan

SG: I: Swaan - Umutcan

SF: S. Babrauskas - Caner Topaloğlu - Burak Erol

PF: J. Balazic - Levent Bilgin - Mehmet Şanlı

C: A. Stepheson - Bora Hun Paçun

*

Takımımız turnuvanın son gününde yorgun olabilir. Yine de üç şeyi merak ediyorum:

İBB'yi 65 altında tutabilecek miyiz?

Kaç hücum ribaundu vereceğiz?

4 numara savunmamız nasıl olacak?

Yorum

• Efes ve Edirne maçlarının haberleri resmi sitede yok. Çok kurumsalız canım!

Yorum

• Bir de bu işten para kazananlar var ben buna uzuluyorum.

Yorum

• Oğuz caner topaloğlunu biz alamaz mıydık? Kariyeri duşuşte mi?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Oğuz caner topaloğlunu biz alamaz mıydık? Kariyeri duşuşte mi?
                                Hakan hoca Caner Şentürk'ü tercih etti Cengiz abi, ilerde bizde oynar diye umut ediyorum, Göksenin ve Caner bizde olsa fena olmazdı hani.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim