Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    basketfaul haberi verirken şöyle imalı bir not düşmüş...Nedir dile getirmedikleri,kulüp yüzünden mi sakatlığı uzun sürdü?

Basketfaul'un notu: Tutku Açık dans ederken sakatlanmadı, Trabzonspor için sakatlandı. Bu Trabzonspor'un kaçıncı sabıkası. Hele hele Tutku'nun neden sakatlığının bu kadar uzun sürdüğünü bilenler için... Dua edin ki bunu dile getirmiyoruz... Gerçekten çok büyük ayıp...
    Yanlış ameliyat?

Haber61/Spor ServisiBeşiktaş yenilgisi sonrası Koç Hakan Demir, Beşiktaş maçı sonrası yaptığı açıklamalar yine camiayı salladı. Koç Demir, Takım Kaptanı Tutku Açık’ın takımda olmamasının kendilerini etkilediğini açıklaması yanlış ameliyatı hatırlattı. Tut

Yalanlanmadı sanırım.
    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 26.02.2015, 15:55.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Her zaman emek sahibi insanın bu emeğinin karşılığını almasından yanayım.Kim olursa olsun.

Ama yaklaşık 1.5 yıldır sakat olan ve doğru dürüst forma giymeyen Tuku Açık'ı bu işe mecbur bırakan meblağı gerçekten merak ediyorum.
      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yanlış ameliyat?
        Bunu dile getirmeyecek bir şey yok, ameliyatı yöneticiler yapmadı.

Kulüp doktorunun yaptıklarından kulüp sorumlu olsa da burada kulübün suçlanacak bir tarafı yok.

Yorum

Bunu dile getirmeyecek bir şey yok, ameliyatı yöneticiler yapmadı.

Kulüp doktorunun yaptıklarından kulüp sorumlu olsa da burada kulübün suçlanacak bir tarafı yok.
          Ama sponsorun hastanesi Erdoğan Ağabey.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Ama sponsorun hastanesi Erdoğan Ağabey.
            Oğuz'cum olabilir.

Kulüp ya da sponspor bu işten sorumlu değil demiyorum.Kulübün bir çalışanı doktor veya başka birisi iş yaparken bir zarar verirse onu çalıştıran kulüp sorumlu olur.Bu her sektörde böyledir senin çalışanın bir hata yaparsa,başka birisine zarar verirse hukuken sen de sorumlu olursun.Bu başka bir şey ama ben kulübün itham edilmesi noktasındayım.

Oyuncuyu sakat sakat oynamaya zorlamayan,ülkenin en iyi hastanelerinden birisinde tedavi ve ameliyatını yaptıran bir kulübe- iddia o ki-doktor hatasından dolayı "bu sakatlık uzun sürdüyse sizin yüzünüzden oldu" şeklinde bir ima doğru değil diyorum sadece.

Ne halin varsa gör demediler ya da ameliyatını paslı makaslarla merdiven altında yaptırmadılar.Dediğim gibi ülkenin en iyi sporcu sağlığı hastanelerinden birisinde tedavisini yaptırdılar. Kulüp sakat olan bir oyuncusuyla ilgili daha ne yapabilir?
            En son winner tarafından düzenlendi; 26.02.2015, 16:07.

Yorum

Oğuz'cum olabilir.

Kulüp ya da sponspor bu işten sorumlu değil demiyorum.Kulübün bir çalışanı doktor veya başka birisi iş yaparken bir zarar verirse onu çalıştıran kulüp sorumlu olur.Bu her sektörde böyledir senin çalışanın bir hata yaparsa,başka birisine zarar verirse hukuken sen de sorumlu olursun.

Oyuncuyu sakat sakat oynamaya zorlamayan,ülkenin en iyi hastanelerinden birisinde tedavi ve ameliyatını yaptıran bir kulübe- iddia o ki-doktor hatasından dolayı "bu sakatlık uzun sürdüyse sizin yüzünüzden oldu" şeklinde bir ima doğru değil diyorum sadece.
              Ben sizi anladım, sadece basketfaul'un haberindeki "ele hele Tutku'nun neden sakatlığının bu kadar uzun sürdüğünü bilenler için..." imasını izah etmeye çalıştım Erdoğan Ağabey.

Yoksa suçlamıyorum. En başından beri oyuncunun sağlığına kavuşmasını diliyorum.

Burada benim takıldığım nokta Kaya ve Tutku'yla yapılan anlaşmalar.

Bir de TBF Tutku'ya transfer izni vermiş. Galiba oynayacak duruma geldi. Ve yine galiba bizde oynamak istemiyor, ya da bizimkiler oynatmak istemiyor. Yoksa bu transfer izni pek normal değil.

Yorum

Bir de TBF Tutku'ya transfer izni vermiş. Galiba oynayacak duruma geldi. Ve yine galiba bizde oynamak istemiyor, ya da bizimkiler oynatmak istemiyor. Yoksa bu transfer izni pek normal değil.
                İkisi de olabilir. Markoviç oyun düzenine uygun bulmamış olabilir(Stipanoviç'le oynayabileceği ikili oyunlar dışında Markoviç'in düzeninde el freni olur bence de)ya da Tutku başka bir şehre gitmek istiyor olabilir.

Ama bu işe sebep olan parayı merak ediyorum.
                En son winner tarafından düzenlendi; 26.02.2015, 16:12.

Yorum

• Özlemişik transfer yasağını.. Alışkanlığı geçti artık, bizde transfer yasağı bağımlılığı oluştu..
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• Oo bugün de transfer yasağı yemişiz.

Yorum

• Bu arada kararda geçen diğer maddeye göre, Tutku Açık sözleşmesini feshetti.

Yorum

• Yalnız basketfauldeki dans ederken sakatlanmadı yorumu güldürdü, vallahi biz Tutku'yu sahada görmedik hiç, bence dans ederken sakatlanmış olma ihtimali daha yüksek.
                        O değil de Başkan 2006'dan bu yana olan borçların ödendiğini söylememiş miydi geçen ay.
                        En son Murat' tarafından düzenlendi; 26.02.2015, 19:10.

Yorum

• Buradaki haber doğruysa ortada hiçbir idarecinin kalmaması lazım.Yanlış ameliyatı geçtim sus payı olarak ifade edilen ve sözleşmeye eklendiği söylenen 500 bin dolar ödemesi kulübe karşı ciddi bir suçtur.

Yorum

Buradaki haber doğruysa ortada hiçbir idarecinin kalmaması lazım.Yanlış ameliyatı geçtim sus payı olarak ifade edilen ve sözleşmeye eklendiği söylenen 500 bin dolar ödemesi kulübe karşı ciddi bir suçtur.
                            Yalanlandıysa ben kaçırdım, hatırlamıyorum ağabey.

Yorum

• Açıklama geldi kulüpten:

Bir ve üçüncü paragrafları beğendim ama iki olmamış bence.

Yorum

• Basketfaul dünkü ayıbını devam ettiriyor.

Kulüp açıklamasının son paragrafına yayınlamadılar.

#SansürcüBasketfaul

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X