Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    "Ben onların (Trabzonspor'un) gelmişini geçmişini..."

Bu sözler normal mi Murat? Kulübün yaptıklarını savunmuyorum hatta geçen seneyi hatırlarsan İLK yapılması gereken önceki dönemlere ait oyuncu ve diğer personel borçlarının kapatılması gerektiğini yazdık, konuştuk.

Yönetim (varsa) bunu yapmadı diye Trabzonspor'a küfür etmek sonra da o küfrettiğin yerden kazandığın parayı boğazından geçirmek çok da ideal bir duruş olmasa gerek...

Yasal yollar açık. Sonuçta karşındaki Trabzonspor.

Yine de bu oyuncuların borçları bir an önce kapatılmalı. 2010 şampiyonluğunun anlam yitirmemesi için böyle spekülasyonlar yaşanmamalı.
    Abi bence ben onların lafı Trabzonspor'a değil de, şahıslara söylenmiş bir laf olsa gerek..

Yorum

• İlk olarak Batuhan Boz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi bence ben onların lafı Trabzonspor'a değil de, şahıslara söylenmiş bir laf olsa gerek..
      Batucuğum,

Yine de hoş görülebilir mi sence? Haklıyken haksız duruma düşmelerine üzülürüm, sonuçta biz onlarla başarılı olduk.

Dediğim gibi inşallah gecikmeli de olsa (daha fazla bekletmeden) ödemeler yapılır.

Kurumlara olan borç bir şekilde yapılandırılır, fakat şahıslara özellikle de kendi personeline olan borç sorundur bana göre.

Toplam ne kadar bu borç? 1 milyon mu? Gelecek sene için 4 milyonluk takım kurmazsın, 3 milyonluk kurarsın, ama kafalar rahat eder.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Batucuğum,

Yine de hoş görülebilir mi sence? Haklıyken haksız duruma düşmelerine üzülürüm, sonuçta biz onlarla başarılı olduk.

Dediğim gibi inşallah gecikmeli de olsa (daha fazla bekletmeden) ödemeler yapılır.

Kurumlara olan borç bir şekilde yapılandırılır, fakat şahıslara özellikle de kendi personeline olan borç sorundur bana göre.

Toplam ne kadar bu borç? 1 milyon mu? Gelecek sene için 4 milyonluk takım kurmazsın, 3 milyonluk kurarsın, ama kafalar rahat eder.
        Hoş görülemez tabii ki ama Murat abinin de dediği gibi adamların mesleği sonuçta, o işten çıkarıyorlar ekmek paralarını. Üzerinden 1 sene geçmiş ve halâ alamamışlar. Kendi öyle laflar etmek istemese bile sırf şu yaşadığı olaylar o lafları ettirir yani adama..

Dediğine katılıyorum 'inşallah ödemeler yapılır'..

Yorum

• Oğuz ben Erdal Albayrak'ın haddini aştığını zaten belirttim yukarda.

Yorum

• Erdal'ı bilmem ama Kerem Öztoprak'ı bile bu hale getirdiyseler ayıp vallahi... koskoca Trabzonsporu bu hale düşüren başta Saner Ayar, daha sonra Dodo ve daha sonra o yönetim kuruluna yuh....

Yorum

• Ben sitenin oyuncuları taraftarın önüne atma iddianı anlayamadım. Bu sözlere tepkisiz mi kalınsaydı?

Haberin içeriğinde yönetimin sorumlulullarını yerine getirmediği ayrı bir paragrafta belirtilmiş.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Erdal'ı bilmem ama Kerem Öztoprak'ı bile bu hale getirdiyseler ayıp vallahi... koskoca Trabzonsporu bu hale düşüren başta Saner Ayar, daha sonra Dodo ve daha sonra o yönetim kuruluna yuh....
                Abi,

Keşke bir yönetim kurlu olsa da...

Yapılması gereken: Trabzonspor'a devir! Lam'ı Cim'i yok...

Yorum

Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası 10-15 Mayıs 2011 tarihlerinde Trabzon'da yapılacak.

Katılacak takımlar;

* İstanbul grubundan

1) Pertevniyal

2) Fb Ülker

3) Beşiktaş

4) Galatasaray

5) Darüşşafaka

İzmir grubundan

1) Nergiz

2) Bornova Bld.

3) Pınar Karşıyaka

Anadolu gruplarından

1) Antalya BB

2) Antalya Muratpaşa Bld.

Katılacak diğer takımları bulamadım. Federasyon sayfasında bilgi yok. Sağdan soldan ancak bu kadar toplayabildim.
                  Açıklama yapıldı:

ANKARA: Türk Telekom - Genç Telekom - Hacettepe

BURSA: Tofaş - Oyak Renault

İSTANBUL: Pertevniyal - Fb Ülker - Bjk - Gs - Daçka

İZMİR: Nergiz - Bornova - Pınar Karşıyaka

BALIKESİR: Genç Banvitliler (Dikkat!!! Balıkesir ayrı bölge! Öyle güçlü altyapı var yani... Trabzon'da da üç tane arasında maç yapıyor. Pilot takım kurulamıyor. Lafa gelince SPOR ŞEHRİYİZ)

ANADOLU: Antalya BB - Antalya Muratpaşa Bld.

*

Bu 16 takımı takip edecek bir iki yetkili çıkar inşallah...

Yorum

• Karşıyakanın sitesinden bir haber...
                    Genç Takım Yıldız Takım Elele Şampiyonaya | 05.05.2011
                    İzmir'de biten genç ligi final grubu sonuçlarına göre 9-15 Mayıs tarihleri arasında Trabzon'da düzenlenecek olan Genç Erkekler Türkiye Şampiyonasına 1. olan Genç takımımızın yanısıra 3. olmayı başaran Yıldız Takımımızda gidecek.

Takımlarımıza Trabzon'da başarılar dileriz.

bu takımın genç kısmında oynayan Yunus Orakçı var , kendisini Kırklarelinden tanırım...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Oğuz Hocam yeni salonda mı acaba?

Tam da sınav haftası ya. Neyse yeni salondaysa bir maça gideceğim inşallah, fotoğraf çekmek için
                      İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bekir, iki gündür sorunun cevabını arıyorum, net bilgiye ulaşamadım. Kimse doğru dürüst bilgi sahibi değil organizasyon hakkında. Düşün işte, 2010 Dünya Şampiyonası ikincisi ülkenin basketbolunun halini...

Büyük ihtimalle 19 Mayıs'da, tabii folklor yarışması filan çıkmazsa son dakikada.
                      Şampiyona maçları Hayri Gür Spor Salonu'nda oynanacak.

İlgili haber için; http://www.trabzonbasket.com/?Syf=18&Hbr=158624

Yorum

Şampiyona maçları Hayri Gür Spor Salonu'nda oynanacak.

İlgili haber için; http://www.trabzonbasket.com/?Syf=18&Hbr=158624
                        Sağolasın Oğuz hocam.

Bir de maç saatleri hakkında bilgin var mı diye sorabilir miyim? Saat kaç gibi gitmeliyim sence? Ya da nereden öğrenebilirim?

Yorum

• ''BALIKESİR: Genç Banvitliler (Dikkat!!! Balıkesir ayrı bölge! Öyle güçlü altyapı var yani... Trabzon'da da üç tane arasında maç yapıyor. Pilot takım kurulamıyor. Lafa gelince SPOR ŞEHRİYİZ)''

Bir de şu konuya değinmek istiyorum. Bu Akyazı Projesi de söylenildiği gibi hayata geçirilirse Trabzon'da 2 kapalı spor salonu, 3 kapalı yüzme havuzu, 2 büyük tenis kortu olacak. Atletizm sahamız var zaten. Akyazı'daki salon belki de pist ilaveli olacak. Bu kadar spor tesisi bir arada çok az şehire nasip olur.

Ama önemli olan doğru beyinlerle bu tesislerden dünya şampiyonları çıkarabilecek sistemi kurabilmek. İnşallah o beyinler mevcuttur ve görev başına gelirler. Her çocuğumuz bu tesislerden en az birine uğramalı. Hatta hepsine uğramalı ve en yatkın olduğu, en sevdiği tesiste yoluna devam etmeli.

Beden Eğitimi dersleri rahat-hazır ol-çömel-kalktan ibaret olmamalı, o dersler bu tesislerde yapılmalı, çocuklarımızın spora bakış açıları değiştirilmeli, güven kazanmaları sağlanmalı. Bu şehirde yaşayan herkesi gözden geçirmeli, hiç bir yeteneği atlamamalıyız. Yoksa bu kadar yatırım atıl halde kalmaktan kurtulamaz.

Yorum

• İlk gün programı:

10 Mayıs Salı (BUGÜN)

19 Mayıs Spor Salonu
                            11:00 Antalya BŞB - Pertevniyal
                            13:00 Hacettepe – Fenerbahçe Ülker
                            15:00 Beşiktaş – Pınar Karşıyaka
                            17:00 Galatasaray - Nergis

Pelitli Spor Salonu
                            11:00 Bornova – Genç Telekom
                            13:00 Oyak Renault – Tofaş
                            15:00 Genç Banvitliler – Türk Telekom
                            17:00 Muratpaşa Belediyesi - Darüşşafaka

*

Gruplar:

A Grubu

-Antalya BŞB
                            -Pertevniyal
                            -Hacettepe Üni
                            -Fenerbahçe Ülker

B Grubu

-Bornova
                            -Genç Telekom
                            -Oyak R.
                            -Tofaş

C Grubu

-Beşiktaş
                            -Pınar Karşıyaka
                            -Galatasaray
                            -Nergis

D Grubu

-Genç Banvitliler
                            -Türk Telekom
                            -Darüşşafaka
                            -Muratpaşa Bld.

Yorum

• Trabzonda olsam ve de müsait olsam hangi salona gideceğim konusunda kararsız kalırdım, merak ediyorum kimler gidip izleyecek...

Yorum

• Doğan Alayoğlu'nun haberine göre Medical Park kulübü devralmaktan vazgeçmiş ve Trabzonspor'u zor günler bekliyormuş..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim