Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar,

Bugünkü maçı canlı anlatımdan takip ettiğiniz linki atar mısınız?

live.tbf... ile başlayan linkin game_number='dan sonrası da olur.

Papadopoulos aşkına...

-----
    savunmaya nasıl çözüm bulacağız merak ediyorum. playoff hedefine sadece atarak ulaşamak hayli zor olur.
    En son danger00 tarafından düzenlendi; 19.09.2014, 00:48.
    3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Çok teşekkür ederim.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Hardy Bursa'da 0/6 üçlük atmıştı, bugün de 0/3...

*

Bu arada, maç esnasında kısaca yazdığım bazı pozisyonların açıklamalarını mesajlara ekledim.

Lawal'ın bloğu, koç-Marshall tartışması...vs.
        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 19.09.2014, 01:21.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Oğuz'cum selam,

Salona giriş nasıl bilet filan.
          En son winner tarafından düzenlendi; 19.09.2014, 10:12.
          ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Oğuz'cum selam,

Salona giriş nasıl bilet filan.
            Bilet yok abi. Okulun ana girişinden kimliğinizi göstererek ziyaretçi girişi yapar gibi girebilirsiniz. Gelecek misiniz bugün?

Yorum

Bilet yok abi. Okulun ana girişinden kimliğinizi göstererek ziyaretçi girişi yapar gibi girebilirsiniz. Gelecek misiniz bugün?
              Oğuz'cum bugün zor malum iş, güç.

Ama yarın gelmeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa.

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Oğuz'cum bugün zor malum iş, güç.

Ama yarın gelmeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa.
                Anladım abi. Salon küçük. Tek tarafta sadece üç sıra koltuk var. Her takımdan oyuncu aileleri, yöneticiler, koçların eşleri vs. dolduruyor. Yarım saat erken gitmenizde fayda var abi.

Yorum

Anladım abi. Salon küçük. Tek tarafta sadece üç sıra koltuk var. Her takımdan oyuncu aileleri, yöneticiler, koçların eşleri vs. dolduruyor. Yarım saat erken gitmenizde fayda var abi.
                  Tamam Oğuz'cum teşekkürler.

Yorum

• Ben gelmek istiyorum ama bu salona Avrupa'dan ulaşım nasıl?
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben gelmek istiyorum ama bu salona Avrupa'dan ulaşım nasıl?
                      Neredesin Ogün tam olarak?

Kozyatağı metrosuna (İçerenköy Carrefour'un önü) gelebilirsen sonrası yürüyerek çok kolay.

Yorum

• Avrupa'dan gelecek arkadaşlar için en rahat yol (Kendi araçlarını kullanmayanlar için):

* Metrobüs'le Uzunçayır

* Uzunçayır'dan 19T, 14A veya 320A'ya binip tam okulun önünde (BAĞLARİÇİ durağı) inebilirsiniz.

Alternatif: Bakırköy-Zeytinburnu tarafından gelişler için;

* Marmaray'la Ayrılık Çeşmesi

* Metro'yla Kozyatağı

* Halin yanından 5-10 dk yürüme mesafesi
                        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 19.09.2014, 12:54.

Yorum

• Bugün karşılaşacağımız Edirne (Eskişehir) Basket oynadığı 6 maçın 2'sinde galip, 4'ünde mağlup oldu.

Bjk IF 80-68 (M)
                          Uşak Sportif 79-77 (M)
                          Ted Kolejliler 77-70 (G)
                          Konyaspor 57-56 (M)
                          Fb Ülker 98-68 (M)
                          İBB 85-67 (G)

Ortalama 72,3 sayı atıp 75,2 yiyorlar.

PG: C. Williams - Kartal Özmızrak

SG: Giannis Athinaiou - Buğrahn Tuncer

SF: M. Walsh - Reha Öz

PF: C. Brackins - Metecan Birsen

C: J. Bachinsky - Ümit Türkoğlu

Yorum

• Ogun kardesimle saşpndaki yerimizi aldik.

Alper'in yuzunde bant var ama oynayacak.

Velickovic yine oturuyor.

Yorum

• Kartal ve Metecan gibi gençleri görmek umut veriyor milli takım için. Dün Furkan iyi oynamış istatistiklere bakarak konuşuyorum tabiki. Bu sene umarım iyi çıkış yaparlar ve seneye milli takımda izleriz gençlerimizi.
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Edirne kocu Alp Bayramoglu'na teknik faul.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X