Abi başarı dileklerinde bulunduk. Menejer Mehmet Alemdağ ile bol sohbet ettik. İsmail abi de hocamızla ropörtaj yaptı. Kendisi gelince özetler sanırım.
Erdemir'i yenemezseniz eğer, hiç affetmem "baklavaların parasını sizden tahsil ederim" dedim
Son ağaç kesildiğinde, Son nehir kirlendiğinde, Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Kanal Mavi ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan, Spor Müdürü Tuncay Lakot'un hazırlayıp sunduğu Ribaund adlı basketbol programı gündem belirledi. Programa katılan MP Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Dr. Hakan Usta, Banvit karşılaşmasında kötü bir performans sergilediklerini belirterek Erdemir karşısında kazanılan galibiyetle rahat bir nefes aldıklarını ifade etti.
Sakatlıkları süren Dragojlovic ve Harold Jamison hakkında bilgi veren Usta, "Dragojlovic bu hafta takımdaki yerini alacak. Sakatlığı bir türlü düzelmeyen Jamison'un yapılan kontroller sonucunda sakatlığının iyileşme sürecinin çok yavaş işlediğini gördük. Bu oyuncuyla yolları ayıracağız" dedi.
basketbola özel bir uzun vadeli yapılanma planımız olmalı ve bunun üstünde ısrar etmeliyiz
tuğla tuğla üstüne koymalıyız ki tecrübeli isimler ile yola çıktık zaten
basketbolda kulüp olarak yeni olmamıza rağmen TS isminden dolayı önemli bir misyona sahibiz
ilk senelerde motivasyon ve gelişim için olabildiğince iyi sonuçlar almalı ve kesinlikle hep düşme potasına uzak olmalıyız
sonra kalıcı başarıları hedeflemeliyiz
bu potansiyel doğal olarak bu camiada var
taraftarın da sabır ve özveri ile katkı yapması gerekiyor
istanbul dükalarını devireceğimiz günler yakındır İnşaAllah
onur, emek, başkaldırı...
kendine karşı #direnTRABZONSPOR
LiverpoolFC
Kanal Mavi ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan, Spor Müdürü Tuncay Lakot'un hazırlayıp sunduğu Ribaund adlı basketbol programı gündem belirledi. Programa katılan MP Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Dr. Hakan Usta, Banvit karşılaşmasında kötü bir performans sergilediklerini belirterek Erdemir karşısında kazanılan galibiyetle rahat bir nefes aldıklarını ifade etti.
Sakatlıkları süren Dragojlovic ve Harold Jamison hakkında bilgi veren Usta, "Dragojlovic bu hafta takımdaki yerini alacak. Sakatlığı bir türlü düzelmeyen Jamison'un yapılan kontroller sonucunda sakatlığının iyileşme sürecinin çok yavaş işlediğini gördük. Bu oyuncuyla yolları ayıracağız" dedi.
kaynak:facebook Trabzonspor Basketbol Kulübü
İlker, bilgi için sağol.
Yalnız Vlade iki hafadır yok, antrenman yapıyor mu acaba? Ne durumda olacak? Gerçi Kambala ve diğerlerinin arkasında 15 dk dursa yeter.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Şimdi bu yazıyı başka türlü, başka şartlarda yazsam, gene İrlandalı'lıkla, münafıklıkla, arkadaşına be- o - ka atmakla suçlanacağım bari direkt kendisine yazayım o da, diğerleri de rahatlasın. Öncelikle bir kaç kere daha yazdım ama tekrarlayayım. Ben 1/2 Trabzon'luyum, ayrıca yöre insanını çok severim, en son hayranlığım da Volkan Konak. Sen Trabzon'a menajer olduğun zaman gerçekten sevinmiştim. Artık olgunlaşmıştır, tüm bilgisini, görgüsünü oraya aktarır ve kesin başarılı olur diye düşünmüştüm.
Yeteneklerini kimse inkar edemez, birçok basketbol adamını görerek, beraber yaşayarak bugünlere geldin, donanımın dört dörtlük, başarısız olman neredeyse imkansız. Ama sen benim şehrime, Volkan Konak gibi bir bayrağa, evet dürüstlüğün, mertliğin simgesine de haksızlık ediyorsun. Aslında ilk defa Volkan Konak konserinde sahneye davet edilmeyi bekleyemeyip, benim 13 programın tamamını, sonuna kadar izlediğim konserleri daha ilk yarım saatte terk etmenden huylanmıştım, 'Acaba?' dedim ''Bu adam bu işi yapamayacak mı ?''
Jack Nicholson gibi bir devi neredeyse 20 yıldır saha kenarina oturtup, birliği, beraberliği, motivasyonu sağlayan Los Angeles Lakers gibi, konserlerinde ''Ben artık basketbolcuyum'' diyen Volkan Konak gibi bir devi arkana alıp, tüm Trabzon'u coşturabilirdin. Ama sen Trabzon'u, Trabzon'luyu, Trabzon basketbolunu dışladın ve hata yaptın. Şimdi geldiğin nokta da bence tek kurtuluşun gene içeride, Trabzon'un taa içinde.
Trabzon, Trabzonspor, Trabzonspor'lu yabancıları pek sevmez, benimsemez ona göre hareket etmen gerekir. Bence işi gücü bırak git, Şenol Güneş'den akıl al, o çok iyi biliyor bu işleri, daha önceleri yaşadı çünkü. Etrafına iyi bak, Trabzon'da basketbol olduğundan beri olanlar var, onların desteğini al.
Sana ne deme, ben hem Trabzon'lu sayılırım, hem Volkan Konak hastasıyım, hem de yeni gelen antrenör Gospodin Sakota iyi arkadaşımdır, hem de daha adı konmamış kır çiceklerini çok seviyorum.
Ayrıca, 1993 yılında Karadeniz bölgesinde ilk defa düzenlediğimiz Avrupa Yıldız Erkekler Basketbol Şampiyonası'nın tohumları daha ancak yeşeriyor, basketbol macerasının Trabzon'da kısa sürmesine gönlüm hiç razı değil. Arkandan değil, yüzüne söylüyorum, durumun iyi değil. Yolun yol değil, bu işlerin transferle, antrenör değiştirmekle olmayacağını ikimiz de biliyoruz. Artık sen gereğini yaparsın kardeşim.
Türkiye' de basketbolun köklü kulüplerinden Efes Pilsen kapanma riskiyle karşı karşıya. Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (TAPDK) aldığı karara göre, alkollü içecek markaları artık spor kulüplerine isim veremeyecek. Bu karar neticesinde Efes Pilsen Spor Kulübü, 1 yıl içerisinde ismini ve logosunu değiştirmek zorunda...
Demeç verilmeyecek
1976 yılında kurulduktan sonra 13 lig şampiyonluğu ve Avrupa'da 1 kupa kazanan Efes Pilsen'in, yeni isminde kesinlikle "Pilsen" ifadesi yer alamayacak. "Efes" ise önüne ya da arkasına başka bir isim getirilerek kullanılabilecek. Kulüp yönetimi ise şu an için bekleme kararı aldı. Bu süreçte sessiz kalınacağını açıklanırken, konuyla ilgili demeç verilmeyeceği belirtildi.
acaba TRABZONSPOR medical parki iptal edip ? efes pilsenle birlesemezmi ? eger boyle birsey gerceklesirse seneye sampiyonuz ..
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Hemen hemen herkes aynı şeyden şikayetçi: Yerli katkımız yok denecek kadar az; yerli oyuncu alalım!
İyi de, yerli oyuncu piyasasında oyuncu yok ki! Alınabilecek oyuncu olsa bizden önce diğer takımlar alır. Zaten, iyi oyuncular Euroleague ve Eurocup'ta mücadele eden takımlarımızda. Diğer ekiplerde ise gençler şans buluyor.
Takımıyla sorunu olan oyuncular dışında transfer kolay değil. Sene başında Evren'in tutulamaması (ya da gitmesi) ve sonrasında gündeme gelen Engin - Cevher - Ender gibi oyuncuların transferinin gerçekleşememesi durumumuzu zayıflattı.
* Yaklaşık 20 sayı 9 ribauntla oynayan bir oyuncuyu elden çıkarmak intihardır!
Doğru, kimse bu riski göze alamaz. Hele ki beklentilerin altında kalmışken.
* Ama 1 verip 3 almak kadroyu derinleştirecektir.
Cüneyt, ligin tecrübeli gardlarından. Mustafa Abi, iyi bir gard savunmacısı. Cevher ise son yıllarda milli takım seviyesinde oynamış dışarıdan oynayan bir PF.
- Bu üç oyuncunun kadroda olması derinlik sağlayacak diye düşünsek de Wright'ı bırakmanın kamuoyuna açıklaması zordur; sorumlular da bu riski göze alamaz.
Takımın en önemli parçasının takımda tutulması kararını doğru buluyorum (Takas olsaydı da yukarıdaki avantajlarını düşünürdüm).
Cevher çok değerli bir oyuncu.
Ben bu formayı giymesini çok isterim.
Zira Cüneyt'te öyle ama Mustafa bence pek yararlı olamaz bize.
Yine de düşünülebilir bir takas sanki.
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Böyle bir takas gündemde var mı şuan? yada Bjk bize böyle bir teklif yaptı mı? Ben hiç zannetmiyorum.Ali Karadeniz çok Değerli bir oyuncu takımın skor yükü onda ama böyle bi teklifte değerlendirilmesi çok mantıklı olurdu.Mustafa Abi savunmasıyla,Cenk tecrübesiyle ve Cevher skorer olarak çok güç katabilirdi bize.Ali'nin yeri yabancı oyuncuyla doldurulabilir ama bu oyuncular seviyesinde yerli bulamayız.Aynı şekilde Bjk için de mantıklı bir takas değil.Eğer teklif geldide kabul etmediysek hata.
Evet, teklif geldi. Hem Bjkbasket ortamlarında konuşuldu hem de ulusal basketbol sitelerinde haberolraka yer aldı. Ben de duyum aldım, Milosevic haberi gibi resmiyet kazanmasını bekledik. Bjk tarafından açıklama gelince burada paylaştık (başka bir arkadaşımız da yazmıştı zaten).
Yani iki hafta önceki bir olay. E. Ataman'ın gelmesiyle artık düşünüldüğünü sanmıyorum. Zaten Bjk de bir yabancı bir yerli uzun istiyor. Yerli adayları Hüseyin Beşok ve Nedim Yücel.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Arkadaşlar bir soru sormak istiyorum.
Avrupa'ya gitmek için kaçıncı olmak gerek ? Ve play-out sınırı kaç ?
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Acaba şu karmaşık durumda Enes Kanter'i alabilirmiyiz.Çok zor hatta çok çok zor ama belki %1 bile olsa denemeye değer...
Avrupa hakları fenerde galiba ligde veya avrupada rakibine vermez,baya tartışmalarda olmuştu yönetimle belki araları çok açılmıştır,kiralık falan olamaz mı acaba??
Maalesef yerli rotasyonumuz çok dar Ali Karadeniz'i saymazsak az katkı alıyoruz.Bir uzun,bir kısa yerli fena olmazdı tabi boşta oyuncu varsa.Keşke 2 sene önce Birkan'dan o kadar kolay vazgeçmeseydik
En son Hasan61 tarafından düzenlendi; 10.01.2011, 22:04.
Yorum