Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sayfayla ilgilenen pek bi renkdaş göremiyorum ama şu güzel haberide vereyim geçen sezon tofaşta oynayan Jurica Zuza yı transfer ettik.

Yorum

• Trabzonspor Basketbol Takımı 2012 - 2013 TB2L FİKSTÜRÜ

1.hafta Best Balıkesir - Trabzonspor
      2.hafta Trabzonspor -Selçuk Üni
      3.hafta Gelişim Koleji - Trabzonspor
      4.hafta Trabzonspor - İst.BŞB
      5.hafta Vestel - Trabzonspor
      6.hafta Trabzonspor - Final Gençlik
      7.hafta Darüşşafaka- Trabzonspor
      8.hafta Trabzonspor- Başkent Gençlik
      9.hafta Bandırma Kırmızı - Trabzonspor
      10.hafta Trabzonspor - Maliye Milli Piyango
      11.hafta Trabzonspor - İzmir BŞB
      12.hafta Pertevniyal - Trabzonspor
      13.hafta Trabzonspor - Söğütsen Seramik
      14.hafta Akhisar Belediyespor - Trabzonspor
      15.hafta Trabzonspor - Uşak Ünİ.bld.spor
      16.hafta İstanbulspor - Trabzonspor
      17.hafta Trabzonspor - Genç Telekom
      En son Sacit tarafından düzenlendi; 09.08.2012, 18:36.

Yorum

• Simdi biz cikmak icin ne yapmamiz lazim birinci olup direk cikiyormuyuz ?
        Veya Play off gibi bisey mi var ? Ve Lig nezaman basliyor ?
        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Simdi biz cikmak icin ne yapmamiz lazim birinci olup direk cikiyormuyuz ?
          Veya Play off gibi bisey mi var ? Ve Lig nezaman basliyor ?
          Sezon 6 Ekim'de başlıyor. İlk 8 takım play-off oynuyor ve finale kalan 2 takım birinci lige çıkıyor.
          33# DRAGO GABRIC
          61# IBRAHIMA YATTARA #11
          13# Steve Nash
          10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• BU takımı hep beraber hak ettiği yere getireceğiz inşallah.

Yorum

• 5-6-7 Eylül 2012 (Çarşamba-Perşembe-Cuma)

Hacettepe Üni.

TED Kolejliler

Maliye Milli Piyango takımlarının yer aldığı bir turnuvaya katılacağız.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Takımımız sezonu bugün açtı, yarın sağlık kontrolünden geçecek.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  5-6-7 Eylül 2012 (Çarşamba-Perşembe-Cuma)

Hacettepe Üni.

TED Kolejliler

Maliye Milli Piyango takımlarının yer aldığı bir turnuvaya katılacağız.
                  Turnuva ankaradadır herhalde...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Turnuva ankaradadır herhalde...
                    Merhaba Cengiz Abi,

Tam olarak bilmiyorum fakat büyük ihtimalle Ankara'da.

Bu arada yeni takım için ne düşünüyorsun abi?
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Antrenör Altar Tunçkol, neden Trabzonspor'un başına geçmedi?

O zamanın kulüp başkanı Saner Ayar'a Altar'ı istediğimi söyledim. O da 'Tamam' dedi. F.Bahçe taraftarı diye Trabzonlular onu istemedi.

Trabzon'un Beko Basketbol Ligi ömrü neden bu kadar kısa sürdü?

Yöneticilere, 'Yıllık 2.5 milyon dolarlık bir bütçe yapalım, sonra yavaş yavaş büyürüz' dedim. Fakat onlar, 'Biz Trabzonsporuz, büyük kulübüz. Orta sıralarda oynayan bir takım kurmak bize yakışmaz' dediler ve bütçeyi 5 milyon dolara çıkardıklarını söylediler. Onları uyardım, 'Bakın, o kadar yüksek bütçeli takım kurarsak, oyuncuların profili de ona göre değişir. Paraları zamanında ödemezseniz oyuncular kaçar' dedim. 'ÖDERİZ' dediler. Hakikaten müthiş bir takım kurduk. Sırp gard Rasic, Fransa sayı kralı Obasohan, Polonya sayı kralı Michael Wright ve Ersin Görkem gibi iyi oyuncular getirdik. Fakat daha sezon başında Denizli'de hazırlık kampında iken otelin parası ödenmedi. Ben o parayı şahsi kredi kartımla ödedim. Öderim, bunu hiçbir şekilde de mesele etmem. Çünkü biliyorum ki, Trabzonspor'dan paramı er ya da geç alırım. Fakat oyuncu açısından böyle bir durum söz konusu değil. Sonuçta bunlar o paraları bulamadılar ve oyuncuların alacakları ödenmemeye başladı. Rasic gitti. Arkasından antrenör değiştirmek zorunda kaldık. Allah'tan Sakota gibi tecrübeli bir antrenör getirdik de ligde kaldık. Bütün bunlar üst üste gelince ipler koptu. Bu arada basketbol kulübünün başkanı değişti. Beni arayan soran olmadı. Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener de ortaokuldan arkadaşım. Tam o dönemde şike skandalı patlak verdiği için çok yoğundu. Aradım ama görüşemedik.

Medical Park önceki sezon aniden Trabzonspor'un sponsorluğundan çekildi. Bunun sebebi neydi?

TRABZONSPOR'a gittiğimde gelir kaynakları sıfırdı. Onları Medical Park ile anlaştırdım. Onların desteği sayesinde 1. Lig'e çıktık. Trabzon'daki her maçta dolu tribünlere oynuyorduk. Medical Park dışında maddi kaynak bulunamayınca problemler başladı. MEDİCAL Park'ın sahibi Muharrem Usta, kulübün başına geçip, takımı düzlüğe çıkardı. Muharrem Bey başkan olduktan sonra, tribünler hala anlayamadığım bir şekilde boşaldı. Trabzon'un evladı olan Muharrem Usta da çok kırıldı. Sonra Medical Park G.Saray'a gitti. Şimdi G.Saray'ın geldiği noktayı görüyorsunuz. OLAYA başka bir açıdan bakarsak, G.Saray basketbolda bugün geldiği noktayı, sırf Muharrem Usta gitsin diye tribünleri boşalttıran o Trabzonlulara borçludur! Usta, Trabzonspor'a 4 milyon dolar verdi.

Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• yeni takımımıza başarılar diliyorum inşallah sezon sonunda yeniden bekobasketbol çıkarız.
                        2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• J GiB™ ‏@jgib4free
                          Trabzon!!!!

Eski Yildizimiz Gibson durup dururken Trabzon yaziyor Adam bizde mutluydu unutmadi bizi. Twitterda yaziyordu gurur duyuyorum Trabzonsporun Oyuncusu olmaktan dolayi diye.1.Lige cikarsak geri alinmali.
                          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• taraftarımız basketbol takımına destek vermedikçe o salonun hiç değilse yarsı (4binkişi) dolmadıkça ne beko basketbol ligine çıkarız nebi soponsor buluruz nede sadri başkan gereken desteği verir ilk görev taraftarın haydye uaşaklar salona sloganıyla taraftar gurupları örganize olmalı bizede bu yakışır.
                            2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• Kadromuzu yazabilecek var mı ? Fırat alınmış mı ?

Yorum

• Oyuncular 1-jurİca zuza 2-firat aydemİr 3-erdem tÜretken 4-orÇun tunca 5-sercan topÇu 6-kaan Üner 7-umutcan Özyildirim 8-rasİm baŞak 9-emre ekİm 10-toure murry 11-alİcan gÜney 12-kadİr Çipa 13-İsmet alkan 14-oĞuzhan turan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X