Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kulüpten aldığımız bilgilere göre ;
    Kombine biletler sadece Şeref tribünü tarafından satılacaktır. (Bench'in arkası)
    Karşı tribün için kombine satışı olmayıp sadece maç başı bilet satışı olacaktır.

Şeref tribününden satılacak Kombine biletlerin fiyatları ise 500 TL ve 1000 TL olacaktır

Tribünün en arkasındaki 2 sıra koltuk ile , sol ve sağ köşelerden içeriye doğru 3 sırası 500 TL,
    İç kısımlarında kalan koltuklar ise 1000 TL olarak satışa sunulmuştur.

Kombineler Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinden temin edilecektir.
    Kulüpte Kombine Satışından sorumlu çalışan '' Melike Savaş '' ile görüşmeniz gereklidir.
    Bilgi için: 0462 325 09 67
    Teşekkürler

Kaynak:Facebook Trabzonspor Basketbol Takımı (resmi sayfa değil)

Yorum

• Tekknik konuları çokta bilmem o yüzden yorum yapmayacağım,

Yanlız ilk sezon için iyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum, birde ehil insanların elindeyiz.Bu yüzden için ferah...

Gönül tabiki hemen şampiyonlu diyor ama bu o kadarda kolay değil, cünkü biz emeklemeden ayağa kalktık birde koşmak hayal kurmak olur...
      Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• Basketbol takımımızın yeni transferi Aleksandar Rasic, bugün Bahçelievler Medical Park Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Rasiç, sağlık raporu sonuçlarının alınmasının ardından yarın atılacak imza akabinde İzmir’de takımımızın kampına dahil olacak.
        Dünya Basketbol Şampiyonası'nda yarı finalde 12 Dev Adam'a yenilerek turnuvayı 4. olarak tamamlayan Sırbistan Milli Takımı'nın oyun kurucusu olan Rasic, “Medical Park Trabzonspor’un, Beko Basketbol Ligi’nin yeni ekibi olduğunu biliyorum. Ama aynı zamanda coşkulu bir taraftarı olduğunu, Türkiye’nin neresine giderse gitsin taraftar desteğini aldığını da biliyorum. Ben bordo-mavili takıma ve camiaya inandığım için buraya geldim. Trabzonspor’da hep beraber güzel günler yaşayacağız. Buna bizim kadar camia da inansın” diye konuştu...
        Rasic ayrıca Beko Basketbol Liginin Avrupa’nın en iyi liglerinden biri olduğunu da sözlerine ekledi.
        RASIC KİMDİR?
        Rasic 13 Mart 1984 Sırbistan Sabac doğumlu ve 1.95 boyunda. Geçen sezon Sırbistan Ligi'nde 28 maçta 8.9 sayı, 2.2 asist ve yüzde 35.4 üçlük yüzdesiyle oynadı. Ayrıca Sırp oyun kurucu Euorligde son dörde kalan Partizan takımı ile oynadığı 22 Eurolig karşılaşmasında 7.3 sayı, 2.3 asist ve yüzde 29.9 üçlük yüzdesiyle mücadele etti.

resmi site
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

NOT: İki sezon önceki takımın oyuncuları, alacaklarını mahkemeye başvurup aldı.

Geçen sezon alacakları için de aynı yol denenebilir. Trabzonspor yönetimi mafya değil. Yasal girişimlerde bulunsun oyuncular...
          Iki sezon onceki takimin oyunculari alacaklarini mahkemeye verip aldi demissin, bunu biliyorsan kulubun maddi durumu ile ilgili biseyleri canlandirabilirsin kafanda herhalde.Takimin maddi durumu hic de yerinde degil.

Iki sene oncesinden bahsediyoruz, ki hala parasini alamayan oyuncular var, masore, malzemeciye bile borcumuz var.Biz bu durumdayken nasil oluyor da x oyuncuya 500 bin dolarlik kontrat onerebiliyoruz ben bunu anlayamiyorum iste.Sen eskiden basketbol oynamis birisin, kendini oyuncularin yerine koyup dusun derim.

Oguz, buyuk camia falan diyoruz, eger gercekten buyuk camiaysak Trabzonspor'u bu sekilde reklam yapmamamiz gerekir bence.Sen Trabzonspor'un gazetelerde, internet sitelerinde bu sekilde reklam olmasini ister misin, ben istemem acikcasi.Ben objektif dusundugum zaman parasini isteyen ve bunun icin mahkeme yolunu secen oyuncularimizi asla ve asla suclamam, suclanacak tek kisi yonetimdir bana gore.

Durum boyle olunca sanki birazcik aptal yerine konuluyormus gibi hissediyorum kendimi, yarin birgun ayni seylerin tekrar yasanmamasi icin yaziyorum bunlari.

Bu yasananlardan ders alsinlar ve gercekten buyuk bir camianin yoneticileri gibi davransinlar yoneticilerimiz.

Neyse donelim takima,

Su ana kadar tam kadro olarak idman bile yapma firsatini bulamadi takim, Wright sakat muhtemelen ligin ilk maclarini kaciracak,Jamison da geldiginden beri sakat, adam gibi idman bile yapmamis o da ligin ilk maclarinda forma giyemeyecek.

Onumuzde Izmir'de duzenlenecek bir turnuva daha var, Rasic buyuk ihtimalle forma giyecektir maclarda.

Lige simdilik sikintili hazirlaniyoruz, umarim bu gibi sikintilari asariz ve lige iyi baslayabiliriz.

Yorum

• Yahu Murat, (yahu=sevgili) Yahşi Murat olsun...

Sanki ben bu senin dilediklerinin aksini diliyormuşum gibi mi düşünüyorsun?

Bu Evren olayının ardından yazdığım ilk mesajı bu paylaştım diye hatırlıyorum. "Buna benzer sorunlar tekrar yaşanacak mı?" demiştim.

Hatta "Evren, Ahmet, Mehmet meselesi değil, bizim mali yapımız ne durumda" diye yazdım.

Neden?

Çünkü dediğin gibi, ben de naçizane biraz oynadım. Para kazanmadım ama bu işi profesyonelce yapanı çok iyi anlarım. Sen ailenden, eşinden, çocuğundan uzaklara git günlerce... Kamplar... MAçlar... Allah korusun sakatlıklar...

O bir liranın önemi ne kadar çoktur, bilmez miyim?

Ama Trabzonspor yönetimi de artık ikinci ligde değil. Yani olumsuz bir şekilde yönetilmişse geçen yıl, bu sene aynı rahatlıkta olamazlar. En ufak sıkıntı basında yankı bulur; ki buluyor da...

Doğan Hakyemez'İn ilk açıklamaları nasıldı: "Önce maddi kaynaklar, yani sponsor bulacağım". Buldu. Medical Park ve diğerleri...

Nakit akışı belki bir anda olmamıştır, bilemiyoruz. Para geldi de verilmedi mi veya kasa tamtakır boş mu? Biliyor muyuz? Valla, ben bilmiyorum.

O nedenle çok da yorum yapamam.

Fakat oyuncuların davranışlarına dair bilgiler geliyor, yalanlanan da olmadı.

Kapitalist bir bakış açısıyla "ezilsin işçiler (oyuncular), yaşasın patron (yönetim)" demiyorum ki...

Son söz: Daha önce görüşlerinde katılmadığım noktaları belirtmiştim, artık ihtilaf yoktur diye umuyorum. Ve Alaska'ya selam-sevgi-saygı gönderiyorum
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Nakit akışı belki bir anda olmamıştır, bilemiyoruz. Para geldi de verilmedi mi veya kasa tamtakır boş mu? Biliyor muyuz? Valla, ben bilmiyorum.

O nedenle çok da yorum yapamam.

Fakat oyuncuların davranışlarına dair bilgiler geliyor, yalanlanan da olmadı.

Kapitalist bir bakış açısıyla "ezilsin işçiler (oyuncular), yaşasın patron (yönetim)" demiyorum ki...

Son söz: Daha önce görüşlerinde katılmadığım noktaları belirtmiştim, artık ihtilaf yoktur diye umuyorum. Ve Alaska'ya selam-sevgi-saygı gönderiyorum
              Ben sundan yanayim Oguz, eger o kasada tek bir kurus bile varsa o para once parasi odenmeyen oyuncularin hakkidir.

Cok tesekkurler Oguz, iki gun sonra New York'tayim Chucky Atkins'i de alip geliyorum.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben sundan yanayim Oguz, eger o kasada tek bir kurus bile varsa o para once parasi odenmeyen oyuncularin hakkidir.

Cok tesekkurler Oguz, iki gun sonra New York'tayim Chucky Atkins'i de alip geliyorum.
                Katılıyorum; borçla anılmak hoş değil!

Dönüş mü başlıyor yoksa?

Tut kolundan getir bir siyahiyi. Doğan Hakyemez'e NCAA'lerden genç yetenek diye veririz.

Ben onu C. Atkins kabul ederim
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Katılıyorum; borçla anılmak hoş değil!

Dönüş mü başlıyor yoksa?

Tut kolundan getir bir siyahiyi. Doğan Hakyemez'e NCAA'lerden genç yetenek diye veririz.

Ben onu C. Atkins kabul ederim
                  Aynen oyle.

Aslinda burda birlikte basketbol oynadigimiz 14 yasinda bir eleman var, siyahi degil ama gercekten, gercekten super bir oyuncu.Siyaha boyatip getiririm.

Yorum

• Murat Alaskada suikastçiyi tanıyan var mı? ismini hatırlayamadım

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Murat Alaskada suikastçiyi tanıyan var mı? ismini hatırlayamadım
                      Trajan "The Alaskan Assassin" Langdon...

Bu adam, Alaska suikastçisi ünvanına sahip; ama Kaliforniya sahillerinden, Palo Alto'da doğup büyümüş. Ocak ayında bile en düşük sıcaklık ortalaması 14 derece C.
                      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 20.09.2010, 23:35.

Yorum

• Takimin son durumu nedir,su anki kadro ile ligde nerelerde oluruz?

Fb ülker maclarimiz derbi havasinda gecer mi?
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Takimin son durumu nedir,su anki kadro ile ligde nerelerde oluruz?

Fb ülker maclarimiz derbi havasinda gecer mi?
                          genel bir bilgi, Bigben'in yazısı

ayrıca Fb ülker ve diğer istanbul takımlarının maçları tabi o havada geçecektir...

Yorum

• Medyatrabzona göre, Wright a gitmis zorla döndürülmüs...Maddi sikintilari kesinlikle a$mak lazim yoksa cok sikinti cekeriz.
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Michael Wright Kaçmadı, Sakat !

Michael Wright Konusunun Perde Arkası 23 Eylül 2010 21:02:13
                              Michael Wright Kaçmadı, Sakat !
                              Hatırlanacağı Üzere, Parasının bir kısmını alamayan Evren Büker'in Trabzonspor'dan kaçmasından sonra gözler bir anda basketbol takımımıza dönmüştü.
                              Medyanın basketbol takımımıza ilgisi devame derken, bugün bir internet sitesinde "Michael Wright'da parasını alamadığı için kaçmış" şeklinde bir haber yeraldı.
                              Bizlerde "işin aslı acaba nedir" diyerek araştıralım dedik. Wright'ın parasını alamaması bir tarafa, daha Amerikadan gelmeden adamın parasını göndermişiz. Kamuoyunda oluşan "Wright nerede, neden oynamıyor" sorusunun cevabı ise tamamen dizinde oluşan ödem nedeniyle oynayamaması.
                              Basketbol takımımız bilindiği üzere Antalya'da 4'lü turnuvaya katılmıştı. Burada oldukça başarılı bir performans gösteren Wright, oyun esnasında aldığı bir darbe sonucu dizinde ödem oluşur. İlk müdahalesi Antalya'da yapılan Wright, İstanbul'da Medical Park hastanesinde Dr. Işık Akgün tarafından muayene edilerek dizinde ödem teşhisi konur ve 2 hafta fizik tedavi ve rehabilitasyon tedavisi görmesi gerektiği belirtilir. Wright'de daha iyi kontrolünü ve tedavimi yaptırırım diye Amerika'ya gider. Şu anda da Amerika'da ve TÜBAD turnuvası sırasında kampa katılacak.
                              Wright, Bandırma'daki TÜBAD turnuvasında da forma giyemeyecek ancak Türkiye Kupası karşılaşmalarına yetiştirilmesi planlanıyor.
                              İşin özü bu şekilde... Bizi izlemeye devam edin.

Trabzonbasket.com
                              En son İsmail Alkan tarafından düzenlendi; 23.09.2010, 21:29.

Yorum

• Durumumuz iç açıcı değil sanırım.

Her hazırlık maçını kaybettik neredeyse
                                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X