Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Basketbol takimimiz son saniyede güldü
    Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde mücadele eden Basketbol Takimimiz, Tokat Zile Belediyespor'u son saniyede gelen basketle deplasmanda 73-72 maglup etti.

<DIV align=center></DIV>Son derece çekismeli geçen ve iki tarafin da galibiyete ulasmak için büyük çaba sarf ettigi karsilasmada zaman zaman stresin yükseldigi anlar oldu.

Normal süresi 62-62 sonuçlanan mücadelenin uzatma periyodunda takimimiz 73-72'lik skorla rakibine üstünlük saglamayi basardi.

Bitime 1 saniye 2 salise kala ev sahibi Tokat Zile Belediyespor bir faul atisi kazandi. Fakat rakip oyuncu 2 atistan da yararlanamayinca skorda degisiklik olmadi.

I. Periyot: 19-21
    II. Periyot: 16-14
    III. Periyot: 10-15
    IV. Periyot: 17-12
    Uzatma Periyodu: 10-11

Basketbolcularimiz ve attiklari sayilar ise söyle:
    Tolgahan: 16
    Atilla: 3
    Murat: 4
    Ilker: 13
    Mehmet: 15
    Cüneyt: 12
    Haluk: 10

Takimimiz bir sonraki maçini 25 Aralik Pazar günü saat 13.00'de deplasmanda Tokat Emniyetgücü ile oynayacak
    elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..

Yorum

• söyle bi son saniyededebiz kazanalim
      SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
      CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• en azindan basketbolda gülelim
        Her daim TRABZONSPOR!
        Türkiye Kyoto'yu imzaladı
        "7"

Yorum

• İlk olarak eys_61 tarafından gönderildi
          en azindan basketbolda gülelim

haydi basketbol 1.lige,
          @zafercalikoglu
          @trabzonspor

Yorum

• Bizimkiler biraz heyacanli olsun diye son saniyeye birakmislar. [img]smileys/smiley1.gif[/img]

FxY

Yorum

• harbi ya fb.dede ank.dada son dakikalarda üzüldük bari basketbolda gülelim son puan durumu nasil oldu simdi?
              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• En yakin rakiplerimizden birini yenmek güzeldi tebrikler.
                keyif adamı ..

Yorum

• futboldan gülmedik bari basketboldan gülelim[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• En kisa sürede basketbolda daeziklerinkorkulu rüyasi olacak bir takim diliyorum.
                    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi
                      Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde mücadele eden Basketbol Takimimiz, Tokat Zile Belediyespor'u son saniyede gelen basketle deplasmanda 73-72 maglup etti.

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]çok iyi be helal olsun. benim bildigim kadariyla tokat zile en iddaali takimlardan birisi.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• yakinda hentbolda gelecek .. bu durum trabzon kentinin daha fazla sosyallesmesini saglayacaktir..

düsünsenize futbol,voleybol,hentbol,basketbol.... bir maçtan öbür maça daha fazla trabzon daha fazla bordomavi...ve büyüyen bir ask...
                          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• helal olsun..yürüyün be kim tutar sizi
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Ama sizde böyle hep son saniyelerde kazanmayin sonra acaba futbol takimi gibimi oluysounuz diye düsünüyorum. ama insallah 1. lige çikarsiniz..
                              İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• çikacaklar tabi...siki dur istanbul futboldaki kabusun bir müddet ara vedi ama bir baskasi geliyo bekle bizi
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X