Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• <LI class=i>TRABZONSPORLU BASKETBOLCULAR OSMANLI BOKS KULÜBÜNDE

Osmanlı Boks Kulübü spor camiasının ünlü simalarından Selçuk Aydın’ında aralarınla bulunduğu geniş bir üye gurubunu sahip.
    Yaklaşık bir yıldır spor camiasına hizmet veren osmanlı boks kulübünde son zamanlarda Trabzonspor kulübü profesyonel basketbolcuları da Osmanlı Boks Kulübüne gelerek antrenman yapıyor.
    Salonun çalışma şartrlarının oldukca uygun olduğunu belirten sporcular spor aletleriyle kendilerini fiziksel olarak üst düzeye cıkarmayı hedefliyor.
    Aktif sporcular dışında iş adamları ve emniyet mensuplarınında kulübümüze gelerek spor yapma imkanı buldukları ve aynı zamanda bir kaynaşma ortamının sağlandığı Osmanlı Boks Spor Kulübü her yaştan spor yapmak isteyen insanlara gereken olanakları sağlıyor.

Yayinlandigi Tarih Ekim 31, 2008 · Kategori: Osmanlı Boks;

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.
    Bir Türk Dünyaya Bedeldir.

Yorum

• ismail bey
      verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
      bu takıma kesinlikle çok iyi bir pivot ve devamlılığı olan abi rolü üstlenebilecek( büyük şef song gibi) bir guarda ihtiyacımız var.umut bu işi yapamayacak gibi.ibrahim kutluay ın itü ye kattığı güç ortada son maçta 22 sayı ile 35 dakika oynamış.

Yorum

• İlk olarak tbs1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ismail bey
        verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
        bu takıma kesinlikle çok iyi bir pivot ve devamlılığı olan abi rolü üstlenebilecek( büyük şef song gibi) bir guarda ihtiyacımız var.umut bu işi yapamayacak gibi.ibrahim kutluay ın itü ye kattığı güç ortada son maçta 22 sayı ile 35 dakika oynamış.
        Ben tşk ederim,yapıcı eleştirilerin her zaman yanındayız
        Pivot ihtiyacımıza bende katılıyorum,ancak şöyle bir durum ortaya çıkıyor ,engin,ismail,kerem 3tane uzunumuz var yanına romanıda koy ve bunlara birsürü paralar ödendi,şimdide çıkıp pivot ihtiyacımız var denildiğinde adama sormazlarmıki madem bunlarla olmayacaktı neden bunlara bu paraları ödedik ?
        Valla burası Trabzon,sorarlar...
        Guard ihtiyacına sıra gelince ben guard ihtiyacımız olduğuna inanmıyorum,bugüne kadar seyrettiğim takımların guardlarına baktığımız zaman umutun yanına gelebilecek bir guard yok,amma yeterki umut,umut tınay gibi oynasın,oynamak zorundada..
        Birde bizim elimizde 90 doğumlu Volkan İncekara gibi bir guardımız varki ALLAH nazardan saklasın (benim takımda en çok beğendiğim oyuncu).Eğerki havalanırda kendine yazık ederse bilmem ama bence Türkiyenin en iyi guardı
        Son ağaç kesildiğinde,
        Son nehir kirlendiğinde,
        Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Hesabı kesme vakti bu haftaya kısmetmiş demekki ALLAH'ın izni ile hessabı kesicez..
          " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İbrahim Kutluay içinde birkaç kelime yazmak istiyorum,Karıyerine baktığımız zaman kimsenin yapamıyacağını yaparak 2 nci lige,İTÜ ye yani geçmişine döndü,neden döndü derseniz ben maddiyattan çok manevi yönüne bakarım.
            İTÜ Türk basketbolunun önemli taşlarından biridir,bu takım yıllarca 1 nci ligde oynamış ve ülke basketboluna nice değerler katmıştır,harun gibi ibrahim gibi kendi geçmiş değerlerine sahip çıkan oyuncuları ben alkışlarım,ayrıca İTÜ nünde ülke basketboluna katmış olduğu katma değeri gözardı edemeyiz,
            Tüm bunları biraraya getirdiğimizde İTÜ-Harun-Kutluay birlikteliği bence takdir edilecek bir oluşumdur ve bizlerede ülke basketbolu adına bu oluşumu alkışlamak düşer.
            Bizim için ise belkide finallerde karşılaşacağımız için kötü olmuştur,ama sanırım İTÜ'nün bu hamlesine Trabzonsporda karşılık verecektir,1 nci ligi istiyorsak vermelidirde...
            Son ağaç kesildiğinde,
            Son nehir kirlendiğinde,
            Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• ibrahim hamlesine karsilik vermek pek olasi bir durum degil. sonucta ibrahim bu transferi itu cok iyi para verdigi icin yapmadi. keza ortada donen para trabzonda bile bazi oyuncularin aldigina yakin bir para denilebilir. o sebeple trabzon'un boyle bir transfer yapmasi cok uzak gorunuyor. ama ikinci lig seviyesinde bir pivot arayisi duyumlari etrafta dolaniyor. bunun yaninda boswell'in turk statusunde oynamasi mumkun olursa, bu takimin en onemli eksigi grubunun sertlik olarak diger gruba gore hafif kalmasi olabilir.
              yok imza, mimza :)

Yorum

• Beceriksizlik Buna Derler
                Trabzonspor Basketbol takımı yeniden bir yapılanmaya gitti. Yapılanmaya gidilirken de ciddi bir yatırım yapıldı. Harcanan paraların bir kısmı kulüp kasasından, bir kısmı da sponsorlar sayesinde karşılandı. Bu kadar yatırımın yapıldığı bir alana şehrin bu kadar ilgisiz olmasının altında bir gerçek yatıyor. “Trabzonspor yönetimindeki basketbol"dan sorumlu yöneticilerin beceriksizliği”. İnsanlar bir iş yaparda bunu topluma anlatmaz mı? Trabzon"da birçok insan bordo mavili kulübün bir basketbol takımının kurulduğundan bile haberi yok. Trabzonspor"da basketbol"un başında Saner Ayar isminde bir yönetici var. Kendisini tanımam etmem. Zannedersem kendisi de İstanbul"da yaşıyor. İstanbul"da bir TV"nin genel müdürlüğünü yapıyor. Bu yönetici arkadaşımız sorumluluk aldığı işi topluma becerip anlatamıyor ve basketbol için şehirde bir dinamizm oluşturamıyorsa, bu işi tez yoldan bırakmalıdır. Hele Trabzon kanadında bu işle ilgilenen arkadaşımızın basketbolla ne alakası vardır onu da hala anlayabilmiş değilim. Trabzonspor basketbol takımı tamamıyla şehir dışı menşeyli, hiçbir yöresellik arz etmeyen bir görüntüde. Hocası dışarıdan, sporcularının tamamı başka illerden ve yurt dışından bir ekip oluşturulmuş. Trabzon halkının bu tür bir takıma bakış açısı asla samimi ve sıcak olmaz. Çünkü Trabzonlu halkı, kendi içinden kendi değerlerinden uzak, tamamıyla dışa bağımlı bir anlayışı reddetmiştir. Bana göre Trabzonspor basketbol takımıyla boşa vakit harcanıyor. Eğer Trabzonspor yönetimi bu konuda samimi ise, bölgedeki basketbol takımlarından iyi bir alt yapı oluşturup geleceği dönük yatırımlar yapmalıdır. Yıllar sonra kendi değerleriyle liglerde mücadele etmeli, şehirle barışık yaşamalıdır. Yoksa bu görüntü ile basketbol takımı ha var ha yok... Kimsenin umurunda değil. Yarın Trabzonspor yönetimi “biz basketbol branşını kapatıyoruz” diye açıklamada bulunsa kimsenin bu konuya tepki göstereceğini düşünmüyorum. Basketbolla ilgili yöneticiler zevk yapacak diye de böyle suni ve kentten kopuk bir basketbol takımını ayakta tutup da yaşatmanın manası yok. Ya şehirle barışık olun ya da kapatın. Bende söylemesi… atakan kadıoğlu

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ben Basketboldaki puanlamaya bi anlam veremiyorum. kazanan takım 2 puan alıyor normal ama kaybeden nediye 1 puan alır ki
                  aşağı yukarı atılan 50 sayı -tahminen- yüzü suyu hürmetinedir belki.
                  yani 90-55 yeniliyor diyelim.55 sayı atmışlar bari 1 puan verelim diye mi artık niye bilmiyorum

Yorum

• İlk olarak timing tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Beceriksizlik Buna Derler
                    Trabzonspor Basketbol takımı yeniden bir yapılanmaya gitti. Yapılanmaya gidilirken de ciddi bir yatırım yapıldı. Harcanan paraların bir kısmı kulüp kasasından, bir kısmı da sponsorlar sayesinde karşılandı. Bu kadar yatırımın yapıldığı bir alana şehrin bu kadar ilgisiz olmasının altında bir gerçek yatıyor. “Trabzonspor yönetimindeki basketbol"dan sorumlu yöneticilerin beceriksizliği”. İnsanlar bir iş yaparda bunu topluma anlatmaz mı? Trabzon"da birçok insan bordo mavili kulübün bir basketbol takımının kurulduğundan bile haberi yok. Trabzonspor"da basketbol"un başında Saner Ayar isminde bir yönetici var. Kendisini tanımam etmem. Zannedersem kendisi de İstanbul"da yaşıyor. İstanbul"da bir TV"nin genel müdürlüğünü yapıyor. Bu yönetici arkadaşımız sorumluluk aldığı işi topluma becerip anlatamıyor ve basketbol için şehirde bir dinamizm oluşturamıyorsa, bu işi tez yoldan bırakmalıdır. Hele Trabzon kanadında bu işle ilgilenen arkadaşımızın basketbolla ne alakası vardır onu da hala anlayabilmiş değilim. Trabzonspor basketbol takımı tamamıyla şehir dışı menşeyli, hiçbir yöresellik arz etmeyen bir görüntüde. Hocası dışarıdan, sporcularının tamamı başka illerden ve yurt dışından bir ekip oluşturulmuş. Trabzon halkının bu tür bir takıma bakış açısı asla samimi ve sıcak olmaz. Çünkü Trabzonlu halkı, kendi içinden kendi değerlerinden uzak, tamamıyla dışa bağımlı bir anlayışı reddetmiştir. Bana göre Trabzonspor basketbol takımıyla boşa vakit harcanıyor. Eğer Trabzonspor yönetimi bu konuda samimi ise, bölgedeki basketbol takımlarından iyi bir alt yapı oluşturup geleceği dönük yatırımlar yapmalıdır. Yıllar sonra kendi değerleriyle liglerde mücadele etmeli, şehirle barışık yaşamalıdır. Yoksa bu görüntü ile basketbol takımı ha var ha yok... Kimsenin umurunda değil. Yarın Trabzonspor yönetimi “biz basketbol branşını kapatıyoruz” diye açıklamada bulunsa kimsenin bu konuya tepki göstereceğini düşünmüyorum. Basketbolla ilgili yöneticiler zevk yapacak diye de böyle suni ve kentten kopuk bir basketbol takımını ayakta tutup da yaşatmanın manası yok. Ya şehirle barışık olun ya da kapatın. Bende söylemesi… atakan kadıoğlu
                    Laf olsun torba dolsun. Sayın Kadıoğlu hangi basketbol maçına gitmiş de şehrin bu kadar ilgisizliğinden yakınıyor? 2 iç saha maçı ve 2 maçta da salon doldu hatta "taştı". Toplumun değil de sayın Kadıoğlu'nun basketbol takımından haberi yok sanırım. Trabzon'daki bir çok ilköğretim seviyesindeki okul(belkide tamamı) taranarak basketbol oyuncu seçmeleri yapıldı. Benim gördüğüm en az 1 tane Basketbol Kış Okulları pankartı asıldı. Maç günü bu okula kayıtlar yapılıyordu.

Trabzonspor basketbol takımı tamamıyla şehir dışı menşeyli, hiçbir yöresellik arz etmeyen bir görüntüde. Hocası dışarıdan, sporcularının tamamı başka illerden ve yurt dışından bir ekip oluşturulmuş. Trabzon halkının bu tür bir takıma bakış açısı asla samimi ve sıcak olmaz
                    Yoruma gel. Trabzonspor futbol takımının hocası dışarıdan, sporcuların çok büyük kısmı dışarıdan ve yurt dışından. Eee neden bu şehir futbol takımına samimi sıcak bakıyor?

Bir kere de olsa şaşırtın bizi yahu. Bir güzel işe de çomak sokmayın. Bir güzel işi de baltalamayın. Beklemediğimiz veya şaşırdığımız bir yazı değil bu. Hatta "geç" bile kalınmış.

Sayın Kadıoğlu lütfetmiş.
                    Ya şehirle barışık olun ya da kapatın. Benden söylemesi.
                    Siz söylemeseniz de olurdu. Şehir, üzerinde bordo mavi forma olan, adında Trabzonspor geçen her branşla barışık ve destekçisi. Bir de siz becerebilseniz kulüple barışık olabilmeyi ne güzel olurdu.
                    En son Gökçebey tarafından düzenlendi; 14.11.2008, 12:41.
                    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Şehrin basketbol takımına olan ilgisizliğinden bahseden cümleden yani üçüncü cümleden sonrasını okuma gereği duymadım çünkü demekki bilmiyor ve sadece tahmin ediyor.Niçin herkes bilmediği konularda bile yorum yapmayı üstüne vazife bilir?

Keşke şu hafta çabucak geçsede basket takımına geçen haftaki gibi destek versek.Vallahi sabırsızlanıyorum.
                      T R A B Z O N S P O R

Yorum

• bizim insanımız araştırmadan konuşmayı çok seviyorda ondan insan bi araştırır ondan sonra konuşur bu da o kişinin iş ahlakının ne durumda olduğunu gösteriyor demekki işine hiç öenm vermiyor

Yorum

• merak ediyorum atakan kadıoğlu hangi basket maçına gelmiş, tüm hazırlık maçları da dahil olmak üzere. bizim ilimizin en büyük sorunu belli bir eğitim düzeyine bile gelememiş kişileri "bir şekilde" Trabzonspor hakkında yorumcu(?) olmaları. şimdi o ve onun gibiler acaba Trabzonspor olmasa geçimlerini nerden sağlayacak, ne iş yapacaklar? Bunun cevabını yazsın, her şeye çamur atmak kolay. Sen sözde gazetecilik yapacaksın ama bu takımın hazırlık maçları da dahil olmak üzere bir tane maçına gelmeyeceksin, salonda yer bulamayan GERÇEK Trabzonspor'lu taraftarların salonu doldurmadaığını söyleyeceksin. Yazık ki böyle cahil insanlar medyada yer buluyor kendine, ama allahtan yerel medyada. Zaten bu kafa yapısıyla Beşikdüzü, Of ve Gümüşhane üçgeninden dışarıya çıkamaz o ve onun türevleri.
                          Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• Arkadaşlar ben Atakan Kadıoğlunu tanımam etmem cahil midir değil midir bilemiyorum, kendisine yazdıklarına katılmadığımı belirtir bir mail attım umarım okur

olaya bir de şu açıdan bakalım , basketbol Trabzon basınında çok az yer buluyor (bizim netten takip edebildiğimiz kadarıyla) yazılan bir iki şey var onlar da hep olumsuz , bu işi olumlu bir duruma getirmek için özellikle Trabzondaki arkadaşlara büyük iş düşüyor . zaten görüldüğü üzere birçok arkadaşımız sürekli maçlara gidiyor, antrenmaları takip ediyor...sizlerden ricam basında yazı yazan birçok spor yazarı dostlarımızı, tanıdık tanımadık maçlara davet etmenizdir...basketboldan anlamadıkları her hallerinden belli oluyor..

bu arada attığım mail geri geldi

Yorum

• Son bornova maçında bizim oturduğumz tribünün başında Kenan Sönmez, Serdar Bali ve Ergun Ata ile birkaç misafir daha vardı. İlgi duyan pekala geliyor maça demek ki. Bazı yazar çizer takımı sırf eleştireyim de neresinden eleştireyim diye fırsat kolluyor. Son idman ziyaretimiz sonrası Basketbol Şube Sorumlusu Nezih Onur ile karşılaştık ayak üstü 1 dakika konuşma fırsatımız oldu. Sonra uzun bir telefon görüşmesine başlayınca yeren medya konusundaki rahatsızlığımızı dile getiremedik. Bu 1 dakikalık konuşmada da hangi yazar olduğunu söylemediği bir kişiden bahsediyordu. Güya Trabzonspor, basketbol şubesi için 8 trilyon (yazıyla; sekiz trilyon) bütçe ayırmış/harcamış(tam emin değilim). Yahu el insaf. Bu eleştiri değil bu düpedüz iftira yalan dolan.

Bir örneği de yukarıda. İlgisiz şehir 2 maçta da salonu doldurdu taşırdı. Pes artık diye bir deyim vardır ama asla pes etmeyeceğiz. Avuçlarını yalayacak birileri. İyinin güzelin doğrunun her zaman yanında ve arkasında olacağız.

Ayrıca, ben bu zihniyet yüzünden pek yerel gazete okumuyorum. medyatrabzon gibi zerzavat sitelere hiç girmiyorum. Bazı tesadüfen gördüğüm yerel gazetelerde ve yerel haber sitelerinde "haber" olarak basketbol takımımız yer buluyor. Ama iş köşe yazısına gelince bazları ne yazdığını bilmiyor.
                              En son Gökçebey tarafından düzenlendi; 14.11.2008, 14:12.
                              hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• yahu adamlar futboldan anlamıyorki,basketboldan anlasın..tek dertleri eleştirmek,bunlar bir iki şey öğreneyim diye değil maça gelmek,nba maçı bile izlemezler..
                                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim