Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Basketbol formalarımızı yanılmıyorsam basketboldaki en iyi marka yapıyor. One lı bişeydi sanırım.
    And1 olmasın sakın

Yorum

• evet efesin telekomunda o yapıyor yanlış bilmiyorsam birde inşallah seneye beko basketbol ligine çıkacağız TS Club da formalarımız satılmalı

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        evet efesin telekomunda o yapıyor yanlış bilmiyorsam birde inşallah seneye beko basketbol ligine çıkacağız TS Club da formalarımız satılmalı
        forma kolsuz olduğu ve benim de göbeğim olduğu, boyum nispeten kısa olduğu düşünüldüğünde giyemem herhalde ama eşofmana hayır diyemem üstelik bu seneki eşofmanlar da süper....

Yorum

• Tunga abi tarafından yapılmış Basketbolcularımıza özel avatarlar;

Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Daha bitmedi..

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            Eduardo Galeano

Yorum

• Güle güle kullanalım.

“Ben basit bir '
              Eduardo Galeano

Yorum

• Halil Şanlı nın bu akşam Kadırga TV deki spor programında basketbol takımımız ve Saner beyle ilgili söylediklerini duyunca şok oldum,bu akşam anladımki bu adam mevcut Trabzonspor yönetimine gerçekten takmış ve kin besliyor.

Beykoz maçını canlı yayınlıyan sunucu konuyu basketbola getirince açtı ağzını yumdu gözünü,
                Vay efendim Saner bey trabzonu bilmezmiş,Trabzonsporun basketbolla ne işi varmış,basketbol şubesinin tapusunu Saner ayaramı vermişler,Saner bey sürekli yönetimdemi kalacakmış,yarın öbürgün bu şube darmadağan olacakmış,kulübün üzerinde yükmüş vs vs.dinledikçe tansiyonum fırladı,Halil bey kendini küçülttükçe küçülttü,yazık vallahi yazık,bir insan bu kadarmı içi kin dolu olur.

Sunucu,seyircinin basketbolu sahiplendiğini,salonun tıka basa dolup taştığını anlatıyor,daha doğrusu anlatamıyor çünkü halil efendi lafı sunucunun ağzına tıkıyor ,adamın amacı başarı değil,kulübün her branşta başarısızlığı,bu şekilde kendini ön plana çıkarmayı hedeflemiş,birde vay efendim beni tehdit ediyorlar diye demogoji yapıyor.

İhsan bey halile diyorki,"halil bey olmamış bir şeyi nasıl olmuş gibi zikrediyorsun" halil bey ne dese beğenirsiniz,"ben geleceği görüyorum" diyor.

Daha neler neler,Saner beyin bu progamın kayıtlarını alıp izlemesini isterim.
                Buyurun işte,alın size yerel basın ve marifetleri !!!

İyiki BMN var ve basketbolu sahipleniyoruz.
                Son ağaç kesildiğinde,
                Son nehir kirlendiğinde,
                Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Demin resmi sitede ilk kez mac sonrasini gördüm. Basketbol oyuncularimiz bile Kolbasti oynamislar cok güzeldi. Taraftar da harikaydi.
                  Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• biz de arkadaşla cumartesi günü maçı kadırga tv'den izledik , maçın sunucusu neyse de yorumcu tam bir felaketti. basketboldan anlayıp anlamaması değil mesele, sürekli takımı eleştirdi durdu....İnsan düşünmeden edemiyor daha bir sene olmamış basketbol takımı 2. ligde oynuyor, play off'a yükselme maçı yapıyor kalkmış bizim yorumcumuz sanki kırk senedir basketbol takımımızı takip ediyormuş gibi yeriyor...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      biz de arkadaşla cumartesi günü maçı kadırga tv'den izledik , maçın sunucusu neyse de yorumcu tam bir felaketti. basketboldan anlayıp anlamaması değil mesele, sürekli takımı eleştirdi durdu....İnsan düşünmeden edemiyor daha bir sene olmamış basketbol takımı 2. ligde oynuyor, play off'a yükselme maçı yapıyor kalkmış bizim yorumcumuz sanki kırk senedir basketbol takımımızı takip ediyormuş gibi yeriyor...
                      aynen Cengiz abi sinir oldum yorumcuya tutturdu yenilcez diye maç boyunca ama beceremedi takımımız galip geldi

Yorum

• İlk olarak selazurlu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Halil Şanlı nın bu akşam Kadırga TV deki spor programında basketbol takımımız ve Saner beyle ilgili söylediklerini duyunca şok oldum,bu akşam anladımki bu adam mevcut Trabzonspor yönetimine gerçekten takmış ve kin besliyor.

Beykoz maçını canlı yayınlıyan sunucu konuyu basketbola getirince açtı ağzını yumdu gözünü,
                        Vay efendim Saner bey trabzonu bilmezmiş,Trabzonsporun basketbolla ne işi varmış,basketbol şubesinin tapusunu Saner ayaramı vermişler,Saner bey sürekli yönetimdemi kalacakmış,yarın öbürgün bu şube darmadağan olacakmış,kulübün üzerinde yükmüş vs vs.dinledikçe tansiyonum fırladı,Halil bey kendini küçülttükçe küçülttü,yazık vallahi yazık,bir insan bu kadarmı içi kin dolu olur.

Sunucu,seyircinin basketbolu sahiplendiğini,salonun tıka basa dolup taştığını anlatıyor,daha doğrusu anlatamıyor çünkü halil efendi lafı sunucunun ağzına tıkıyor ,adamın amacı başarı değil,kulübün her branşta başarısızlığı,bu şekilde kendini ön plana çıkarmayı hedeflemiş,birde vay efendim beni tehdit ediyorlar diye demogoji yapıyor.

İhsan bey halile diyorki,"halil bey olmamış bir şeyi nasıl olmuş gibi zikrediyorsun" halil bey ne dese beğenirsiniz,"ben geleceği görüyorum" diyor.

Daha neler neler,Saner beyin bu progamın kayıtlarını alıp izlemesini isterim.
                        Buyurun işte,alın size yerel basın ve marifetleri !!!

İyiki BMN var ve basketbolu sahipleniyoruz.
                        İsmail , iyi hoş söylüyorsun da , biri çıkıp Trabzonspor'un(basketbol) gelecek 5 yıl içindeki planlarından , ekonomisinden bahsetse fana mı olur .?Halil Şanlı gibiler ancak böyle susturulabilir . Yoksa senin benim gibilerinin kafalarındaki soru işaretleri büyür de büyür , böyle halil ŞANLI gibi yorumcular da dile getirir.
                        Dün Bornova'nın TD sini ibretle dinledik.750 oyuncumuz var diyor altyapıda . Bu ne zenginliktir .1.ligde oynamamızı sağlayayacak finansı da belediye her daim karşılar diye de ekledi.
                        Bizden de birileri geleceği konuşmalı artık.
                        Bugün bir öğrencim bana , hocam biliyor musunuz TS Beko'ya çıkmak istemiyormuş dedi. Nerden öğrendin diye sormadım bile . Bunlar konuşuluyor çünkü.Belki doğrudur.Belki de asılsız.
                        ....................Celliac ..................

Yorum

• İlk olarak Seyit Hoca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İsmail , iyi hoş söylüyorsun da , biri çıkıp Trabzonspor'un(basketbol) gelecek 5 yıl içindeki planlarından , ekonomisinden bahsetse fana mı olur .?Halil Şanlı gibiler ancak böyle susturulabilir . Yoksa senin benim gibilerinin kafalarındaki soru işaretleri büyür de büyür , böyle halil ŞANLI gibi yorumcular da dile getirir.
                          Dün Bornova'nın TD sini ibretle dinledik.750 oyuncumuz var diyor altyapıda . Bu ne zenginliktir .1.ligde oynamamızı sağlayayacak finansı da belediye her daim karşılar diye de ekledi.
                          Bizden de birileri geleceği konuşmalı artık.
                          Bugün bir öğrencim bana , hocam biliyor musunuz TS Beko'ya çıkmak istemiyormuş dedi. Nerden öğrendin diye sormadım bile . Bunlar konuşuluyor çünkü.Belki doğrudur.Belki de asılsız.
                          Sende haklısın Seyit ama Saner beyin bu konuda sürekli açıklamaları var,gerçi yerel basın bu açıklamaları spor sayfalarının en arkalarında küçücük haberlerle geçiştirdikleri için kamuoyunun pek haberi olmuyor.

Başkanın aşağıdaki en son açıklaması sanırım ipucu verecektir.

"Trabzonspor Kulübü’nün bu sezon itibariyle ülkemizin en popüler ikinci spor dalı basketbolda da önemli bir atılım yaptığına işaret eden Şener, son dört takım arasına kalan takımımızın bu aşamayı da başarıyla geçerek Beko Basketbol Ligi’ne yükseleceğini savundu.

Basketbolun şehre ayrı bir heyecan getirdiğine de değinen Sadri Şener, “Takımımızın oynadığı müsabakalarda salonda yaşanan yoğunluk ve coşku bu spor dalında da geleceğe yönelik iddialı bir rol oynayabileceğimizin en önemli göstergesi oldu. Türk sporunun 4 büyük kulübünden biri olarak Beko Basketbol Ligi’ne yükselmemiz halinde bu ligin de çehresine önemli katkılar yapacağımızı düşünüyoruz. Bu vesileyle emeği geçen başta Başkan Yardımcımız Saner Ayar, Altyapı ve Amatör Branşlar Sorumlumuz Celil Hekimoğlu olmak üzere basketbol takımızın teknik heyet ve sporcularını da yürekten kutluyoruz” diye konuştu."

Son ağaç kesildiğinde,
                          Son nehir kirlendiğinde,
                          Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Efe AYDAN'ın Tofaşın pahalı transferler yapamayacağını , Harun ERDENAY'ın İTÜ yü vakıfların ayakta tutmaya çalıştığını , Bornova koçunun parasal anlamada sıkıntılarının olmadıklarını söylemeleri gelecek için , taraftarlarına verdikleri mesajlardır .
                            Trabzonpor yönetiminin basketbola karşı duruşu sanırım seneye daha net anlaşılacak.
                            Beko'ya çıkamasak bile altyapı ve A takım için , bizleri ilginç gelişmeler bekliyor diye düşünüyorum.
                            Her ne olursa olsun , mevcut durum , sporseverlri fazlası ile mutlu etti.

HAlil ŞANLI sadece basketbolu değil futbolda da sene başından , hatta geçen yazdan beri Trabzonspor'u eleştiriyor.Ucundan birşeyler yakalayıp , dillendiriyorlar. Sözde gazatecilik işte.
                            ....................Celliac ..................

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              biz de arkadaşla cumartesi günü maçı kadırga tv'den izledik , maçın sunucusu neyse de yorumcu tam bir felaketti. basketboldan anlayıp anlamaması değil mesele, sürekli takımı eleştirdi durdu....İnsan düşünmeden edemiyor daha bir sene olmamış basketbol takımı 2. ligde oynuyor, play off'a yükselme maçı yapıyor kalkmış bizim yorumcumuz sanki kırk senedir basketbol takımımızı takip ediyormuş gibi yeriyor...
                              Cengiz abi adam bir de kendini öyle bir kaptırıyor ki sanki dersin Kaan Kural yorumluyor maçı.Hiç bir bilgisi olduğunu düşünmüyorum.Hele hele son hücumda dikkat ettiniz mi bilmiyorum Volkan 2. faulü de kaçırınca bitti bu iş gibi saçma bir laf etti.Sanki adamların basket atacağı garantiymiş gibi.

İlk defa takmımızı izleme fırsatım oldu.ASlında Engin Algın,Umut Tınay ve Can Özcan'ı daha önceden izleme fırsatlarım olmuştu.Ama mesela Ogün Sevinç hakkında pek bir şey bilmiyordum.Sanıyorum basketbolumuz yeni İbrahim Kutluay'ını kazanacakmış izlenimini verdi bana.Çok zor anlarda şut atabiliyor.Şutu gerçekten mükemmel.Aslında hocanın setleri onun üzerine kurması gerektiğini düşünüyorum.İzlediğim kadarıyla üzerine pek set oynanmıyomuş gibi geldi bana.Tek maç izlediğim için yanlış bir şeyler söylemek istemiyorum.4'lü finalde daha net konuşabilirim açıkçası.Bir de Tyrus'ın gerçekten çok iyi bir basketbolcu olduğunu düşünüyorum.Akıllı bir oyuncu.Paslarına dikkat ettim zeki bir uzun olduğunu düşünüyorum.
                              Colmandante

Yorum

• İsmail ağabey söz konusu programı izlemedim ancak söz konusu şahsı gayet iyi tanıyorum. İnsanı verem eder o adam! Kendisi Trabzonspor'u genel hatlarıyla siyasi bir probaganda malzemesi olarak kullanmakta ustadır. Onu görünce izlediğim kanalı değiştiriyorum. Kaldı ki kendisi nefret kelimesinin somut bir karşılığı. Karşısında konuşan insanları fikirleriyle değil sesiyle bastırmayı başarı gören "zavallı" bir insancık.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X