maç hakkında detaya gircem ama çok fazla istatistik tutamadım. ara ara işim çıktı .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
Trabzonspor - iŞikspor maÇi
İlk perİyot 19-11 trabzonspor
İkİncİ perİyot: 22-19 trabzonspor
ÜÇÜncÜ prİyot. 22-15 trabzonspor
4. Perİyot : 18-10 trabzonspor
oyuncularimizin sayilari:
Eddy :13
İlker : 4
firat: 11
orÇun :8
hadİ: 7
melİh: 12
serhat : 4
erdal:1
caner: 8
kerem : 4
hakan : 4
volkan :5
hakemlerin tutuğu kağıt üzerinde çalışıp bu skorları yzım istatistikçi yoktu malesef. yorgunluktan hata yapmış olabilirim.
takımı çok fazla beğenmedim. eddy scota aratmaz. ogün ü de orçun aratmayabilir. melih aldığı sürede fena değildi. caner beklentimin altında oynadı. gard konusu başımıza iş açabilir yine. böyle oynamzalar inşallah. ilker gard olarak biraz daha hareketliydi ama volkanı beğenmedim. fırat içeri dalışlarıyla savunma düzenini çok bozuyor ama çok agrasif rakiple çok diyaloğa giriyor.
hakan fena oynamadı. hadi biraz daha iyi olabilir. serhattan da daha fazlasını bekliyoruz.En son Mustafa Önal tarafından düzenlendi; 17.09.2009, 00:10.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
2 gündür okuldaki mezuniyet işlerimle uğraştığımdan sabah evden çıkarken foto makinesini unuttum . fotoğraf ekleyemiyorum maçla alakalı.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
Mustafa bilgiler için teşekkürler, devamını bekliyoruz
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
TS Basket takımı fark attı
Trabzonspor Basketbol takımı, Beykoz Spor Kulübü'nün her yıl geleneksel olarak düzenlendiği Asırlık Çınarlar Kupası'nda oynadığı ilk maçta FMV Işık Spor'u 81-55 mağlup etti.
Takım ikinci maçında bugün Hacettepe Üniversitesi ile oynayacak. R. Şahin Köktürk Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka saat 17.30'da başlayacak.
www.spor61.netYaşamak Direnmektir!
Yorum
-
İsmail abinin bugünkü yazısını mutlaka okuyun arkadaşlar. Çok iyi ve yerinde tespitler.
Temeli ve Tesisi olmayan Basketbol
17 Eylül 2009 Perşembe
Takımımız, Denizli"deki hazırlık etabında katıldığı turnuvada oynadığı 3 maçınıda yenilgisiz tamamlayarak birinci oldu.
Her ne kadar turnuva öncesi Bornova ile yapılan hazırlık maçında yenilsekte, turnuvayı yenilgisiz tamamlamak güzel, teknik heyet ve takımımızı kutluyorum.
Turnuvanın ardından Denizlideki kamp dönemi sona ererek 2 nci etap kamp dönemi için İstanbul"daki “Asırlık Çınarlar Turnuvası” na katılacak olan takımımız Pamukspor tesislerinde kampa girdi.
Bu yazıyı yazdığım saatlerde takımımız beykozdaki turnuvanın ilk maçında Işıkspor"u rahat bir maçın ardından farklı yendiğinin haberi geldi ve bizi mutlu etti.
Kısacası takımımız çok güzel bir hazırlık dönemi geçiriyor.
Buraya kadar takımımızın rutin çalışma dönemininden kesitler sunduk, asıl konuya geçelim.
Devamı : http://www.trabzonunsesi.com/author_...ail.php?id=852
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Valla tebrikler Hüseyin, güzel bir tribün yaparsınız beykozda.İlk olarak firlama tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyarın Beykoz maçı var her ne kadar hazırlık maçı olsa da biz gidicez hafta içi olmasına rağmen elimizden geldiği kadar
müsait arkadaşlar gelirse çok az olmayız 
Beykozun başkanınada selamlarımızı iletin, geçen sezon bize yaptıkları eziyet için
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum