tebrikler bari burda yüzümüz gülsün
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TB2L l Trabzonspor 85 - 71 Eyüpspor l 21.02.2009 l 18. Hafta
Daraltma
X
-
Su basketbol takimimiz birinci lige ciksa bari.
En azindan futbolda uzuldugumuz haftalar basketbolda seviniriz.
Su haliyle paf takimindan farksiz bir heyecan veriyor bana aldigi galibiyetlerle.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
Ufuk Yanar'ın sol aşil tendonu nda yırtılma var,sanırım bu sezonu kapattı.İlk olarak Emre7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada maçta sakatlanan oyuncunun durumu hakkında bilgisi olan var mı merak ettim.
Aşil tendonu yırtılması özellikle basketbolcularda ciddi sakatlıktır,Ufuk yanarın bu bölgede zaten mevcut bir sakatlığı vardı,kendisine geçmiş olsun diyoruz.
( Aşil Tendonu : Baldır arka kısmındaki kas grubunun, topuk kemiğine birleşmesini ve ayağın aşağı yukarı hareketini sağlayan yapı )
sezonu kapattı diyebiiliriz
kaynak : ismail abiEn son zafer6161 tarafından düzenlendi; 22.02.2009, 23:20.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Sadece Scott'ın ribaundları nasıl topladığını izlemek için bile maça gidilir. Bir ara yok artık Anthony Scott dedim. Bir smaç basışından sonra da pota altındaki rakip oyuncunun üzerine düşmemek için 2 3 saniye potada asılı kaldı
Trabzonspor Basketbol Takımının en renkli oyuncusu Michael Anthony Scott. Onu izlemek ayrı zevk.hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

)
Yorum