Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hakan Yapar beklediğimden iyi çıktı.Melih Kabakçı da kendini yavaş yavaş bulmaya başladı.Eddy Fobbs da tam istediğim tarzda bir uzun.İnşallah takımımız çok arzuladığımız TBL'ye çıkar.
    Colmandante

Yorum

• Bende özellikle Serhat'ın daha çok katkı yapmasını bekliyorum çünkü antremanlarda izlediğim kadarıyla çok beğenmiştim.

Bu arada Caner Öner çok iyi bir tercih olmuş gibi duruyor.
      Son ağaç kesildiğinde,
      Son nehir kirlendiğinde,
      Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mümkün olabilen her türlü girişimi yapabileceğime emin olabilirsin İsmail Abi.

Gerçi biraz hazırlıksız yakalandım ama.

Neyse bizim gibi muhabirlerin mazeret üretmeye hakkı yoktur.

Görüşmek üzere...
        ceyhun abiyi arar rica ederiz ilgilenir . bundna eminim hatta sizi orda görmekten çok mutlu olur. son iki gündür arayıp takım hakkınd aufak ufak bilgiler alıyorum.
        öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
        MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
        BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Trabzon Stress attı.

Trabzonspor basketbol takımı Denizli'de devam eden 10 günlük kamp programının turnuva maçları dönemi öncesi stres attı. Yoğun tempoda devam eden kamp oldukça başarılı ve verimli geçiyor Çalışmalarına günde çift idman ile devam eden bordo mavililer haftasonu katılacakları Necati Dalaman turnuvası öncesi moral depoladı. Kaldıkları Anemon otelin havuzunda bolca şakalaşan basketbolcular daha sonra ise barbekü partisine katıldı.

Çalışmalar İstanbul’da Sürecek

Haftasonu oynanacak turnuva ile Denizli'deki kamp programını tamamlayacak olan basketbolcular pazar akşamı İstanbul'a geçerek hazırlık çalışmalarına İstanbul'da yapılacak 10 günlük kamp programı ile devam edecek. İstanbul Pamukspor tesilerinde kampa girecek basketbol takımı 16-17-18 Eylül günlerinde düzenlenecek olan Beykoz Asırlık Çınar turnuvasına katılacak.

Kaynak : http://www.gunebakis.com.tr/haber.ph...tres_att%C4%B1

Haber güncelliğini kaybetmiş ama nette gözüme çarpınca paylaşayım dedim

Yeri geldimi bizlere maçlarda stressten 9 doğurtuyorlar, bide biz taraftarlara stress attırsalar ne iyi olurdu
          Son ağaç kesildiğinde,
          Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• ismail abi aynı fotolar bende var güncel değil diye koymım dedim
            öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.

Yorum

• Basketle alakalı haber bulabilmek için imanımız gevriyor, sende var ama koymadım diyorsun Güncel olsun olmasın,Mustafa basketle alakalı ne bulursan koy, bilgimiz olsun.
              Son ağaç kesildiğinde,
              Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• TRABZONSPOR BASKETBOL TAKIMIMIZDA DENİZLİ KAMPI OLDUKÇA VERİMLİ GEÇİYOR

Trabzonspor basketbol takımı Denizli'de devam eden 10 günlük kamp programının turnuva maçları dönemi öncesi stres attı.Oldukça yoğun devam eden kamp programı çok başarılı ve verimli devam etmekte.Çalışmalarına günde çift idman ile devam eden bordo mavililer haftasonu katılacakları Necati Dalaman turnuvası öncesi moral depoladı. Kaldıkları Anemon otelin havuzunda bolca şakalaşan baskotbolcularımız hemen sonrasında barbekü partisine katıldı.
                Haftasonu oynanacak turnuva ile Denizli'deki kamp programını tamamlayan basketbolcularımız pazar akşamı İstanbul'a geçerek hazırlık çalışmalarına İstanbul'da yapılacak 10 günlük kamp programı ile devam edecek.İstanbul Pamukspor tesilerinde kampa girecek basketbol takımımız 16-17-18 Eylül günlerinde düzenlenecek olan Beykoz Asırlık Çınar turnuvasına katılacak.
                En son Mustafa Önal tarafından düzenlendi; 12.09.2009, 02:13.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  TRABZONSPOR BASKETBOL TAKIMIMIZDA DENİZLİ KAMPI OLDUKÇA VERİMLİ GEÇİYOR

Şu tesisleri görünce içim cızz etti

Bide Trabzon'u spor şehri diye biliyoruz, kırık dökük bir spor salonumuz, paslı ağırlık salonlarında yapılan çalışmalar vs.
                  Son ağaç kesildiğinde,
                  Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• Ülkem adına böyle salonlar olduğuna seviniyorum ama İsmail Abi söylediğin şekilde Trabzonda bu tesisler olmadığını düşünürsek çoook gerilerdeyiz çok....

Yorum

• Basketbol takımımız galip
                      Basketbol takımımız Pamukkale Üniversitesi'nin düzenledeği 4. Necati Dalaman Basketbol Turnuvası'nda oynadığı ikinci maçında Bursa Finalspor’u 64-63 mağlup etti.

Müsabakanın periyotları ise şu skorlarla tamamlandı.
                      1. periyot: 13-12
                      2. periyot: 19-12
                      3. periyot: 15-21
                      4. periyot: 17-18
                      Takımımız turnuvadaki üçüncü maçında yarın Erçelik PAÜ ile karşılaşacak. Denizli Merkez Çınar Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka saat 14.00'de başlayacak.

Kaynak : Resmi Site
                      Son ağaç kesildiğinde,
                      Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• Maçtan geliyorum.

Ne yazık ki, galibiyet haberi dışında pek parlak haberlerim yok.
                        Bilemiyorum belki de benim eksik gördüğüm yerler aslında eksik değil de sadece bu maça da özgü olabilir.

Savunma yönümüz özellikle pota altı savunmamızı gözönüne getirirsek iyi.
                        Ribaunt toplayıp, fiziksel mücadeleye girecek adamlarımız var. Özellikle Hakan yapar.

Cezalandırıcımız yok. Set hücumundayken topu çok iyi çevirip iyi boş adam bulmamıza rağmen doğru düzgün 3'lükler bulamadık. Tam bir istatistik tutamadım ama bizim 3 üçlüğümüze rakip 7 üçlükle cevap verdi sanırım.

Bunun yanında oyunkurucumuz yok.
                        İçeriye giren, turnike den sayı üreten, olmazsa 3'lükle skor bulan bir oyun kurucumuz da yok.
                        Umut Tınay kadroda sanıyordum ama maçta yoktu.

Bu arada hala çok acemi bir takımımız var. Acele ediyoruz, acele ettiğimizde de muhakkak hata yapıyoruz.

Acemilik ve hata ile ilgili bir anektot.

3. periyodun sonları. Bitişe 20 saniye var. Son hücumu kullanacağız. Top 11 numaralı oyuncumuzda*. Oyun kurarken 12 saniye kala oldukça kötü bir pas atıyor aceleyle, rakip topu kapıyor, potamıza ilerliyor. Sonrasında 11 numaralı oyuncumuz* birde faul yapıyor ve rakibi serbest atış çizgimize getiriyor. İki sayı verdik böylece.

Alaaddin Hoca, öfkelendi tabi. Periyod arasında "Truva atı gibi oynadın" diye çıkıştı oyuncumuza.

* 11 numara : Erdal Albayrak
                        En son Misafir tarafından düzenlendi; 12.09.2009, 18:49.

Yorum

• Bu arada Allah Hakan Yapar'ı nazarlardan saklasın. Muhteşem oynadı desem yeridir.

Hem savunmada çok etkiliydi hem de hücumda çok etkiliydi.

Maçı bize kazandıran son dakika serbest atışlarının çoğunda o vardı, ve sayıyı bize kazandırmasını da bildi.

Yorum

• Cihan bilgiler için tşk.
                            Son ağaç kesildiğinde,
                            Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• İlk olarak selazurlu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cihan bilgiler için tşk.
                              Rica ederim.

Maça fotoğraf makinesiyle gitmek istememe rağmen, unuttuğumu çok geç anladım.

Kusura bakılmaya.

Yorum

• Faul atışlarında geçen sene çok kötüydük bu maçta nasıldık acaba Cihan abi?
                                En son Özge tarafından düzenlendi; 12.09.2009, 23:31.
                                -1461 TRABZON-

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X