bizim voleybol takimimiz yok mu (Bayan/Erkek) ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
Genelede koymuştum ama kilitlenip buraya taşındıİlk olarak Murat_G tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekeşke başlık ''genel''de kalsaydı burası pek rağabet görmüyor..Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
evet gidilmeli bu işin potansiyeli artırılması için bir şeylerde yapılmalı trabzonda eminim çoğu insan Trabzonsporun basket takımı olduğundan haberi yoktur trabzondan otobüsler kaldırılmalı 19 mayısa şehre afişler asılmalı başkanımızda maçlara gitmeli bunlar yapılırsa iyi bir taraftar toplarız
Yorum
-
Resmi sitede sadece genel bilgiler var,ama asıl organizasyonu BMN den bekliyoruz,İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu konuda resmi sitenin biraz daha bilgi verici olması lazım....bir gün gelecek basketbolda da devrim yaratacağız
Ana giriş sayfasına org yapılabilir,Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
ah bi ankaraya gelselerr.
Yorum
-
İlk olarak birLAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar,
Biliyorsunuz basketbol takımımız tüm zorluklara rağmen 2 nci lig yolunda finallerde mücadelesine başlıyor,
Trabzondaki maçlarına genelde gitmeye çalışıyorum,ancak 19 mayısta toplasan 50 kişi olmuyor,insan üzülüyor,
Sanırım takımdaki oyuncularda şöyle bir trübünlere baktıkları zaman onlarında hevesleri kırılıyor,
BMN nin üye sayısı yaklaşık 21 bin,yahu 100 kişidemi olamıyacağız 19 mayıs kapalı salonunda takımımızın yanında,valla ayıp beyler.
Şimdi,
01 mart cumartesi günü saat 13'te Trabzonspor-Tarsus Çukurova maçı için bayraklarımızı,atkılarımızı alıp 19 mayıs kapalı spor salonunda buluşalım diyorum ve o salonu hınca hınç dolduralımda belki yeni yönetim uyanırda basketbola biraz yatırım yapar,çocuklara destek olurlar.
Haydi beyler göreve

arkadasim hangi maca gittin 19 mayista bilmiyorum ama benim gittigim tum maclarda orada 300-600 kisi vardi
takimimizi tabiki destekleyecegiz ancak 50 kisinin oldugu bir maci ben hatirlamiyorum''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadasim hangi maca gittin 19 mayista bilmiyorum ama benim gittigim tum maclarda orada 300-600 kisi vardi
takimimizi tabiki destekleyecegiz ancak 50 kisinin oldugu bir maci ben hatirlamiyorum
Teker teker saymadım ama gelenlerin çoğuda 19 mayısın yanındaki hahvelerden ve acaba burdaa ne var diyen meraklılar
Trabzonsporun o ateşli taraftarlarını göremiyoruz.
Bu arada tüm maçlara gitmeye çalışıyorum.Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Yorum
-
En son İsmail Alkan tarafından düzenlendi; 22.02.2008, 22:16.Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Yorum
-
En az futbol kadar Trabzon olarak basketbolda da ismimiz yeralmalı.
Yauv bide ben bu olayı tam anlayamıyorum. bizim basketbol şubesi kuruldu kurulalı hala daha çıkamadı 1. lige. bu olay çok mu zor. hatırlıyorum da bizim Kuşadası basketbol takımı bile ilçe takımı olmasına reğmen bi zamanlar 1. lige çıkmıştı.
Yönetim biraz daha gayret gösterirse basketbol şubemiz de istenilen yere en kısa zamanda gelir.BORDOMAVİ.NET-KUŞADASI
Yorum
-
Arkadaşlar ( özellikle BMN yönetimine
) altta eziktaş çarşımıdır pasajmıdır
herneyse linkini veriyorum,
(yanlış anlaşılmasın heriflerin reklamını yapmıyorum )
Sadece adamların basketbola verdikleri önemi anlatmak için,
Bizde BMN den böyle bir giriş bekliyoruz..
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Yorum
-
Antepteki arkadaşlar,toplanın maça gidin yiyin şu baklavalarıİlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben antepdeyim
...yarınki maça gidicem inşallah kalabalık oluruz ...takımımız kendini yanlız hissetmemeli..
...büyük takımın heryerde taraftarı olur bunu hissettirmeliyiz.....
Büyükşehir'li basketbolcular'da nefesler tutuldu
Deplasmanlı Bölgesel Ligi I grubu lider tamamlayarak play-off'taki ilk maçında yarın Trabzonspor ile karşılaşacak olan Büyükşehir Belediyespor basketbol takımında nefesler tutuldu. Kamil Ocak spor salonunda yaptığı çalışmayla hazırlıklarını sürdüren Büyükşehir Belediyespor'lu basketbolcular yarın Trabzonspor'u yenmenin hesaplarını yapıyor. Oldukça çok önemli bir maça çıkacak olan mavi-beyazlılarda morallerin yerinde olduğu gözleniyor.
TARAFTAR DESTEĞİ İSTİYORLAR
Trabzonspor ile önemli bir maça çıkacak olan Büyükşehir Belediyespor basketbol takımı yarın taraftar desteği istiyorlar. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen mavi-beyazlı basketbolcular, Trabzonspor maçında taraftar desteğinin kendileri için çok önemli olduğunu vurguladılar. GÜZELBEY, "HAZIRLIKLARIMIZ DEVAM EDİYOR" Büyükşehir Belediyespor basketbol takımı antrenörü Zeki Güzelbey, Trabzon'a sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirterek, "Trabzonspor maçı bizim için büyük önem taşıyor. Mutlak kazanmamız gereken bir maç. Trabzon ile oynayacağımız müsabakanın hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Yarın oynayacağımız maçta taraftar desteğini arkamızda görmek istiyoruz" dedi. -Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum