Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tekrar Selamlar hepinize...
    Ortalık biraz sakinleşsin dedim oyle yazmak istedim..Aslında ted macı daha başlamdan once burada rakibi küçümseyici ifadeler görünce maçın bitmesini bekledim,fakat basketbol sahasında yapamadığımız fırtınayı görüyom ki forumda koparmışız.Eleştiri okları tek bir hedefe yani doğrudan takıma yöneldiği için "birlik-eleştiri-birlik" in güzel örneklerini veriyoruz.Takımı savunmak bana mı kaldı dersenız..hayır bana kalmadı tabii ki ama yazımdan da bu anlaşılmasın sadece bir kaç tarafsız yorum yapacağım,yoksa takım için ne kadar eleştirel baktığımı eski yazılarımı takip edenler bilir.
    Ted'in durumundan başlayalım.Ligde bulunduğu yer ile kadro kalitesi bakimindan en orantısız 2 takımdan biridir Ted ( diğeri B grubunda Uşak bld. -ki onlarda Beykoz'u yenmişlerdir hatırlatırım).Halil Üner'in takıma destek olmasıyla beraber belirgin bir çıkışa geçtiler.Mehmet Baras,Doğal Demirok,İlkay Okay gibi kaliteli oyuncuları var ki İlkay ve Doğal bizim takımda doğrudan oynayabilecek kalitede oyuncular.Bir de bunlara can siparene mücadele eden amatör ruhlu Amerikalıları var ki bu da kadronun kötü olmadığını aksine orta sıralarını biraz üzerinde yer bulabilecek yapıya sahip olduğunu görüyoruz.Bununla beraber Ted'in bizi yenmesi için sadece iyi oynaması yetmez,bizim de kötü oynamamız gerekir ve ligin başından beri koltugumuzun arkasına yaslanıp keyifle bir maç izlediğimi hatırlamıyorum,yani diğer okurlarımızın da belirttiği gibi takımımız istikrarlı değil ve iyi oynamıyoruz,bu böyle devam ettiği sürece de sanırım bir iki "ted" travması geçirebiliriz.

Kadro ile ilgili yanlış seçimler yapılığını artık tekrarlamanın anlamı yok,uzun rotasyonundaki sıkıntılar ve o bölgedeki "soft" oyuncular , oyun kurucu bölgesinde var olan yangın vs vs. tabii bir de bu oyuncuların normal piyasanın 2 katın kadar ücret almaları göze batarken piyasa da 3 liaraya bulabilecegimiz oyuncuya 5 lira vermek te ne antrenörün ne de oyuncunun kabahatidir.
    Yine takımla ilgili İsmail kardeşimin bir kaç tespiti var ki bende katılıyorum.takımın organize olamaması,ribaunt sorunu,görevlerin dağılımındaki sapmalar,savunma direncinin zayıf olması.
    "Testi kırılınca yol gösteren çok olurmuş"...
    Haddimizi bilerek bazı saptamalar da bulunmamızı da dışarda istemeseler bile bu forumda engelleyecek güç yok,dürüst olalım ve şapkamızı önümüze koyalım.
    Takımımıza ara transferde 1 ve 5 numaraya takviye yapmazsak 3 ay sonra da biz burada aynı konuları tartışır dururuz.
    Bu takımın gerçek 1 numarası Volkan'dır,diğer oyuncular back-up olarak (fiyatları uygunsa tabii) hizmet verebilir.Volkan'dan daha iyi bir oyun kurucu alinacaksa (mesela Admir-ışıkspor,doğal-ted,mahir-itü,mustafa güçyetmez-tofaş) volkan yedek olur ve ligin en iyi oyun kurucu pozisyonuna sahip bir kaç takımdan biri oluruz.
    Ligdeki en zayıf uzun oyunculara sahibiz.Engin'in sakatlığı ne durumda bilmiyorum amaartık kariyerinin sonlarına geliyor yavaş yavaş,Kerem Öztoprak ise geçen hafta görevi bırakan Orhun Ene'nin eski hocası Alaeddin Yakan'a özür dileyerek söylüyorum dost kazığı olmuş,bu kadar sertlikten uzak bir oyuncu alınacaksa Alaeddin hocam o zaman eski oyuncusu Deniz Tunca'dan niye vazgeçti? Ne kadar çok paramız varmış bizim böyle ulufe dağıtıyoruz sanki.Recai için düşündüklerimi sezon daha başlamadan ki iletilerimde belirtmiştim;kariyerindeki en önemlli derecesi 7-8.lik ve play off ilk turu olan bir oyuncuyu transfer eden teknik ekibimizi detaylı araştırmaları ve derin 2.lig oyuncu veritabanı bilgisiyle tebrik etmekten başka ne yapabiliriz. .Verilen paralardan bahsetmiyorum bile.İsmail Esmeray diye bir transferimiz daha vardı adı geçmiyor baya zamandır ayrıldı mı acaba? Roman Tok ısınmalarda terliyor birazcık,duş almasına bile gerek kalmıyor,Volkan Çam vardı geçen senenin en başarılı oyuncularındandı şimdi en kötüsü oldu herhalde.
    Pota altında caydırıcı gücümüz olmazsa rakibin uzununa ve kısasına sertlik yapan oyuncu bulamazsak ve bu sayede pota altına gelen her iki toptan birini yersek tabiiki hücumda organoze olamayız tabiiki bireysellik basgösterir.Kısa oyuncu içinden diyor ki" ben kendim kopek gibi mudafamı yapiyorum ama pota alti devamli sayı yediriyor o zaman hucumda da sorumluıluk bana ait" uzun oyuncu da tersini söyler "rakibin şutörü maden buldu 3 sayılıklardan o zaman ben de kendi başımın çaresine bakarım"

Dertlerimiz saymakla bitmiyor...
    Sadece bir tek soru soracağım size A takımın kalburüstü oyuncularından sadece birinin algığı yıllık ücret kadar parayı biz kendi altyapımıza harcıyor muyuz? çok ama çok merak ediyorum bunun yanıtını.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      üstelik maç sonunda yenilmelerine rağmen taraftar olarak takımı yine bağrımıza bastık ama onlar bu ilgiye doğru dürüst karşılık vermediler bile.
      Cengiz bu konu önceki maç başlıklarımızdada birkaçkez biz ve bazı arkadaşlarımız tarafından gündeme geldi,
      Aslında yukarıdaki alıntın,bugünkü takımımızın durumunu çok net olarak özetliyor.
      Sen,diğer illerden Abdi İpekçiye giden arkadaşlarımız gibi Kırklarelinden kalktın ist la Abdi İpekçiye geldin,ne için ? Yukarıdaki yazıyı yazmak içinmi...

İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      her yönüyle TRABZONSPORLU çoçuklara ihtiyacımız var. abdi ipekçideki maç sonun takımda sadece 1 TANE TRABZONSPORLU oyuncu var dendiği zaman gerçekten başarının neden gelmediğini anladım. çünkü o tribün karşısında iyi bir TRABZONSPORLU nesi var nesi yok ortaya koyardı.
      Mustafa,şu andaki takımımızda Trabzonlu oyuncumuz maalesef yok,geçen yıldan kalan Volkan ve Roman ise önceki yılın transferleriydi.
      İllede Trabzonlu oyuncu olacak diye bir kuralda yok,yeterki bu formanın hakkını verecek oyuncu olsun yeterli...
      Biraz nostalji yapalım,bizim önceki sene Akçakocaya son final maçında yenilip 2 nci ligin kapısından döndüğümüz alperenli,muratlı kadromuz inanın bana bugünkü kadrodan çokdaha gönülden/hırslı ve inançlı oynuyordu,bunu çok rahat ve net olarak gözlemliyebiliyorum..
      Belki kalite olarak bugünkü kadromuzdan çok ama çok geride olabilirdi ama yürekten ve formasının hakkını vererek hırsla oynayan bir takımımız vardı.
      Bugünkü takımımız aynı hırsla oynasın ben eminimki bu takımın önünde hiçbir takım duramaz..

İlk olarak s/d/f tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sadece Ted maçını izleme imkanım oldu ve malesef o günün şartlarına da bağlı olarak umduğumuzu bulamadık, ama kısa zamanda toparlanacağımıza olan inancım sonsuz, çünkü takım olabilmek için belli bir süreye ve hatalar yapıp bunlardan ders çıkarmaya ihtiyaç vardır.Lütfen bu anlamda takımımıza biraz daha zaman tanıyalım...
      Siz sadece TED maçını izlediniz ve umduğunuzu bulamadığınızı söylüyorsunuz,biz ise hazırlıklar dahil trabzondaki tüm maçları artı olarakta deplasmandaki tüm maçları BMN il temsilcilikleri vasıtasıyla izliyoruz ama maalesef hazırlık maçları ve lig maçları dahil bugüne kadar bir ışık göremedik...
      Kimseye bir ard niyetimiz veya antipatimiz yok,bu takımı ve şubeyi en çok sahiplenen ve destekleyende biziz ama perşembenin gelişide çarşambadan bellidir derler...
      Kim kendi takımının başarısız olmasını isterki,bizim dedimiz bu takım,takım gibi oynasın,basketbol kemikleşsin,şube kurumsallaşsın,biz bunun derdindeyiz ama gördüğümüz kadarıyla bu oyun temposuyla bu beklentilerimizin karşılanması zor...
      Bu takım başarılı oldukça basketbol şubesinin kurumsallaşması daha kolay olacak,sahiplenen insan sayısı dahada artacaktır..
      Sadri başkan 2 maça geldi,ikisindede yenildik.Buyrun yorumu size bırakıyorum.
      İlk olarak bench tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dertlerimiz saymakla bitmiyor...
      Sadece bir tek soru soracağım size A takımın kalburüstü oyuncularından sadece birinin algığı yıllık ücret kadar parayı biz kendi altyapımıza harcıyor muyuz? çok ama çok merak ediyorum bunun yanıtını.
      Bench kardeş,ortalığı tozduman ettiğimiz filan yok müsterih olabilirsiniz..
      Bu takım bizim,bu takımı sahiplenip destekliyeceğiz,yanlışlar gördüğümüzdede eleştireceğizki kendi vicdanımıza hesap verme durumunda kalmıyalım..
      Göz göre göre varsa eleştirilecek konuları eleştirmeyip sadece översek kendi değer yargılarımıza ve takımımıza kötülük etmiş oluruz.
      Fikir ve düşüncelerimizde paralellik var,biz amatörce birşeyler katmaya ve yorumlamaya çalışıyoruz,siz ise oyuncuları bile bire bir tanıyacak kadar basketbolu çok iyi derecede takip edip yorumluyabiliyorsunuz,buda forumumuza artı değer olarak yansıyor.
      Şimdi biraz gerilere gidelim,Haziran ayının 4 nde "Trabzonspor Basketbol Takımı Alpella ile Birleşiyor" diye nete bir haber düştü ,o gün forumda olan insanlar öyle bir heyecanlandıkki bu insanlar o gün açılan başlığa yaklaşık 550 mesaj yazdılar,bu şunu gösteriyorki bu insanlar bu şubeye sıcak bakıyorlar,destekliyorlar.Bir arkadaşımızın o gün yazdığı bir mesajı sizlerle paylaşayım "yaa bu bünye bu kadar guzel haberı kaldırmaz Allah korusun bısey gelmesın basımıza" gerisini siz düşünün.
      Sonra teknik heyet ve takım oluşturuldu, ZORLU'da basın açıklamasıyla (bende o toplantıdaydım) kamuoyuna duyuruldu,hedefler konuldu ve ligler başladı,
      Trabzonda full salonlara maç oynanıyor,her deplasmanda taraftarlarımız takımına sahip çıkıyor,bunlar taraftar bazında takımın ve şubenin sahiplenildiğinin göstergesidir,BMN nin bu sahiplenmedeki öncülüğünü kimse inkar edemez,BMN nin sayesinde bugün trübün gurupları bile basketbol maçlarına ilgi gösterip destek veriyorlar,bunlar güzel gelişmeler.
      BMN istanbulun abdi ipekçideki org başlığına bir baksın bu insanlar,oraya maça gelenlerin çoğu hayatlarında ilk kez basketbol maçına gittiklerini ve kurallarını dahi bilmediklerini açıkyüreklilikle söylüyorlar,peki bu sahiplenmenin karşılığı yukarıda Cengiz Çubukçunun yazdığı bölüm gibimi olmalıydı,bu taraftar daha ne yapsın,amudamı kalkalım ?
      Demekki biz görevimizi yerine getirdik,şimdi görev sırası tekımda/teknik heyette ve yetkililerde,detaya girmeye gerek yok ama çokta detay isteniyorsa bizde yukarda yazdık,sende çok güzel açıklamışsın...
      Bekliyoruz....
      Altyapıyla alakalı bir soru sormuşsun,sorunun muhattabı biz değiliz ama şukadarını söylemekte fayda var,senin bahsettiğin o rakamları kimse basketbol altyapısına harcamaz,hatta o rakamlarla bırak altyapıyı biz önceki yıllarda tüm basketbol şubesinin harcamalarını karşılıyorduk,ne zamanki bu takım gerçek başarıyı yakalar belki o zaman harcarlar çünkü beklentilerin dili değişmiş olur,bugünkü gibi yavan kalmaz.
      Şu anda vitrinimizle meşguller...
      Birde madalyonun diğer yüzü var,onada başka bir yazımda değineceğim....
      Son ağaç kesildiğinde,
      Son nehir kirlendiğinde,
      Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Valla bu kadar uzun uzadıya yazmaya gerek görmüyorum.Yanlızca 3 trilyon'a bu takım kurulacağına Trabzon'dan bir kolej'den çocukları getirip bu formayı giydirsek daha iyi bir iş yapmış oluruz düşüncesindeyim. En azından gençler spor yapmış olurlar.Bizde bu kadart ümide kapılmamış olurduk.Bu şartlarda bu takım 1.lig'e çıkmasın kardeşim, çıktığımız gibi ineriz...

TED maçını kaybettik diye yazmak istemiyorum ama benim gördüğüm kadarı ile takımda ribaund alan adam yok.Helede hücum ribaundu alan hiç yok.Bileği düzgün olan çok fazla adam göremedim, belki ısınamadılar ama 2 ya da 3 sayılık atışları yapamadık, yapamadığımız bu sayılardan sonraki ribauntların % 90'nını rakip alınca kaçInılmaz sonda geldi.

Bir pozisyonda iyi top çevirip 3'lük atıp tam havaya girdiğimiz bir durumda, rakip sayı atmak için sahamıza geldiğinde herkes topun olduğu tarafa koşuyor.Oysa pota altı bomboş ve bu tip bir çok basketler yedik.Alan savunmasınını yaparken bile adam paylaşımını çok yapamıyoruz.

Geride olduğumuz zamanlarda (zaten hep gerideydik) hücum etkinliğimizi 24 saniyeden daha evvel kullanmak düşüncesini maç boyunca bir türlü yapamadık.Hep 24 saniyenin son saniyesine kadar top çevirdik.Böyle olunca da zamanı avantajlı kullanamadığımızı düşünüyorum.Hal böyle olunca bu durum rakibe yaramıştır.

Bilmiyorum tabi takım içinde bir başka sıkıntı mı var? Ama sanki takımın üzerinde bir ölü toprağı vardı.Bu arada eğer fark açılmadıysa ve bu kadarda kaldıysa bunda taraftarın çok büyük etkisi vardır.Saner Ayar, gerçekten bu takımın başarılı olmasını istiyor.Onun için çok emek veriyor hatta 2.devreden sonra pota arkasındaki hallerini görmeliydiniz! Hakemin her hatalı kararına isyan etti, kendini paraladı durdu ama nafile.Hakemler burda da Trabzonspor'a bakış açıları aynı, değişen bir şey olmuyor...
        En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 12.12.2008, 10:27.
        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Arkadaşlar bu kadar kötümser olmayın.tAMAm en son maçda kötü oynadık kabul ediyorum.Ama karşı takımın 10 numarası da ne attıysa girdi.böyle olunca da bizim takım da moraller bozuldu.Buna karşılık olarak atılmak istenen 3 sayılar da hedefi bulmayınca fark açılmaya başladı.Son periyotda takımımız bizim de desteğimizle iyi baskı kurdu.Onlara saçma sapan bir kastı faul veren hakem bize yapılan kasti faulu es geçti.Ayrıca bir 3 lüğümüzde faul vardı onu da hakem es geçti.Ayrıca TED takımı yıllardan beri bir arada oynayan oturmuş bir takım son çeyrekde bocalamalarına rağmen maçı döndüreceğimiz anlarda bizim panikllerimizden daha iyi yararlandılar.Tamam o kadar çok iyi bir takım değiliz.Ama bu sene play offa gireceğimizi düşünüyorum.1.lig olur mu Onu bilemem ama olursa da hemen geri döneriz.Eğer çok sağlam takviyeler yapılmazsa.Bu transferlerde tabi ki paraya bakar.Mali açıdan da hem futbolu hem de basketbolda şampiyonluğa oynayacak takımı bu kriz havasında kuracağımızı zannetmiyorum.

Alt yapı olayına gelince bunu İstanbul dan takip etmek tabi ki çok zor.Ama İnşallah iyi bir alt yapı geleceğimizin takımını oluşturmakda tabi ki de çok önemli.
          bordomavi.net
          Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Bir de yerel basın konusuna değinmek lazım, Ted maçı biteli bir hafta oldu ve basınımızda ne doğru dürüst bir haber ne de bir yorum, bir röportaj...mesela ben Alaaddin Hocanın veya saner ayar'ın , levent erkuloğlunun neden yenildiğimiz konusunda açıklama yapacağını düşünüyordum...koskoca bir hafta habersiz , iletişimsiz geçmiş oldu...bir basketbol maçından futbol maçı kadar olmasa bile çok fazla haber çıkar ama pastayı büyütmek istemeyen yerel basınımız bundan haberdar değil ...

Yorum

• Maçlarda karşılaştığım bir sorunu yazmadan edemeceğim...

Basketbol bölgemizde yeni gelişen bir branş olduğundan insanlar oyuncuları pek tanımıyorlar ( ben dahil ) bu anlamda oyuncuların isimleri formalara yazılsa çok güzel olur...

çünkü maç izlerken bir sürü insan bu konuda görüş bildirdiler....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Forum yönetimimizden futbolcular gibi basketbolcular alt başlığı isteye isteye dilimizde tüy bitti
                En son Gökçebey tarafından düzenlendi; 14.12.2008, 19:53.
                hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Bende birkaç kere bunu danışma bölümüne yazdım...Ama bir türlü açılmadı şu alt başlık..

Yorum

• ben isim olarak biliyorumda sima olarak bilmiyorum oyuncularımızı

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Basketbol Takımı Baş Antrenörümüz Alaattin Yakan, hafta sonu oynayacakları Olin Gençlik karşısında tek hedefin galibiyet olacağını vurguladı.

Ligde şuana kadar hesapta olmayan iki mağlubiyet aldıklarını belirten Yakan, “Bornova Belediyesi karşısında aldığımız ilk mağlubiyette bizim hatalarımızın yanında hakemlerinde kötü yönetimi çok etkili oldu. İstanbul TED karşısında aldığımız mağlubiyetin ise özrü yok. Ancak bu maçın bize farklı bir katkısı oldu. Genelde söylenen “Mağlubiyetten ders aldık” sözüne ben katılmıyorum. Bana göre galibiyetten ders alınır ama İstanbul TED maçı sonrası oynadığımız FMV Işıkspor karşısında oyuncularımızın savunmadaki üstün başarıları ve adaptasyonları farklıydı. Bu açıdan bakarsak ve oyuncuların bundan sonraki maçlara da aynı şekilde hazırlanacağını düşünürsek bir kaybımız yok” dedi.

Işıkspor karşısında iyi mücadele ettiklerini dile getiren Yakan, “İyi oyunumuzun karşılığında rahat bir galibiyet aldık. Baştan sona üstündük. Hem savunmada hem de hücum da beklediğimiz etkinliği sağladık” diye konuştu.

Grupta bu hafta aynı puana sahip oldukları Olin Gençlik’le karşılaşacaklarını ifade eden Yakan, “Ayrıca grupta en az sayı yiyen takımlardan bir tanesiyiz. Rakibimizle durumumuz aynı. Bizim için önemli bir maç. Ama Işıkspor karşısında yaptığımız savunmayı bu maçta da ortaya koyarsak salondan galip ayrılırız. Zaten Trabzonspor’un hedefi içeride de dışarıda da galibiyettir. Ben takımıma güveniyorum” ifadelerini kullandı.

Takımda Burak’ın sakatlığı olduğunu söyleyen Yakan, “Bu oyuncumuz dışında eksiğimiz yok. Onun dışında sakatlığı geçen Engin aramıza döndü. Işıkspor karşısında çok da iyi bir performans sergiledi. Rakibini iyi kontrol ettiği gibi 14 sayı attı. Onun bize büyük katkısı olacak” açıklamasında bulundu.

Yakan, son olarak taraftarlara seslenerek, şöyle konuştu; “Taraftarlarımız şunu iyi bilsinler ki alınan mağlubiyetler sonrası biz onlardan daha çok üzülüyoruz. Daha yeni ve genç oyunculardan kurulu bir takımız. Önümüzde uzun bir süreç var. Bu süreç içerisinde bazen kazalar olabilir. Ama biz Play-Off’lara güçlü girmek istiyoruz. Bu nedenle oynayacağımız maçlarda taraftarlarımızın desteğine çok ihtiyacımız olacak”
                      17.12.2008 17:15:58
                      Alaeddin hocanın açıklamalarını samimi buldum,en azından standart antrenör açıklamasının ötesinde içtenlikle verilen bir beyanat...

Bizlerde bu takımın başarılı olmasını istiyoruz hocam,bu takım başarılı olacak/olmalı ki basketbol şubesi kurumsallaşsın,bizim derdimiz bu...

Bu takım başarılı olamazsa ki düşünmek dahi istemiyorum,karanlıklarda pusuda bekliyenlere malzeme vermiş oluruzki ALLAH korusun.

Biz bu takımı eleştirikende yukarıdaki sıkıntıyı bildiğimiz için eleştiriyoruzki pay çıkarılsın,tedbir alınsın..

Taraftar desteğine sıra gelince,biz dün kötü günde bu takımı sahiplendik yanındaydık,doğrular yapıldığı müddetçede yarında bu takımın ve şubenin yanında olacağız.

Biz iyi günde değil,kötü gündede bu takımı sahiplendik...Müsterih olun...
                      Son ağaç kesildiğinde,
                      Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Bu foto bana, Usta asker olmanın gereği olan askerlikteki yemin törenini hatırlattı ,hamsiyi yiyen takımımız artık hamsi yeminini ettiğine göre karadenizli gibi oynamaya başlar diye düşünüyorum

Şu umutun hamsi yiyişine bir bakın Allahınızı severseniz Alaeddin hocanında hamsilerini yemiş hoca elinde ekmekle kalakalmış ,umutu eleştirdik eleştirdik mübarek hamsileri çifter çifter götürmeye başlamış ,ahanda buraya yazıyorum takımımız ve özellikle umut bu hafta edirnede şhov yapacak...
                        Hamsiler yendiğine göre artık bu takımdan en ufak endişem yok...Artık bizim yani karadenizin çocukları oldular

İşin esprisi bir tarafa,basketbol takımımızın bugünkü bu organizsayonda ; taraftarlarımızla/yönetimimizle/futbolcularımızla beraber,aynı havayı/aynı ortamı solumaları ve hep beraber aynı ortamda bulunmaları takımın Trabzon ve Trabzonsporla kaynaşması açısından bence çok güzel oldu...
                        Son ağaç kesildiğinde,
                        Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• Altyapı ve Amatör Branşlar Sorumlumuz Celil Hekimoğlu, 2 hafta önce İstanbul TED karşısında alınan mağlubiyeti grubun güçlü takımlarından Olin Gençlik’i yenerek telafi edeceklerini söyledi.

Hekimoğlu, “İstanbul TED karşısında hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Bu maç sonrası taraftarlarımızın kalbinin kırıldığını biliyoruz. Haklılar. Ama lig içerisinde böyle kazaların olması doğal. Geçen hafta FMV Işıkspor’u iyi bir oyun ve skorla mağlup ettik. Biz genç ve kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız. Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Olin Gençlik’in grubun güçlü takımlarından bir tanesi olduğunu da sözlerine eklen Hekimoğlu, “Grupta aynı puana sahip olduğumuz Olin Gençlik’le Pazar günü Edirne Mimar Sinan Spor Salonu’nda karşı karşıya geleceğiz. Rakibimizin gücü belli ama biz Trabzonspor’uz. Her türlü zorluğun üstesinden gelebiliriz. Müsabakada tek hedefimiz galibiyet olacak” diye konuştu.

Tüm taraftarları takıma destek vermeye çağıran Hekimoğlu, “Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız müsabakayı Başkanımız Sadri Şener ve diğer yönetim kurulu üyesi arkadaşlarla birlikte izleyeceğiz. Maçta taraftarlarımızı da yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteğine çok ihtiyacımız var. Bizi bu zorlu lig periyodunda yalnız bırakmasınlar” ifadelerini

kullandı.

Yorum

• Haber için teşekkürler Buğra, çok güzel bir maç olacak buna eminim....

Yorum

• Nihayet yöneticilerimizden de basketbolla alakalı mesajlar okumaya başladık. Teşekkür ediyoruz. Ayrıca son maçımızda BMN Trabzon pankartının olmayışının yankılarını görmek adımıza sevindiricidir. Hocamızın ve Celil Bey'in açıklamalarından ben bu sonucu kendi adıma çıkartıyorum.
                              hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Hamsi günündeki çekilen fotoğraf gerçekten de çok güzel....Scott bile hamsilere girişmiş...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X