Efes fena eziliyor GeSe karşısında.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Basketbol Ligleri
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEfes fena eziliyor GeSe karşısında.
Yorum
-
Yahu bugünkü maça bakarak Efes hakkında erkenden yanılmayın. Rüştü Nuran liderliğinde hakemler maçı rezil etti. Özellikle ilk yarı öyle düdükler çaldılar/çalmadılar ki maç bir an da 20 oldu. Oradan dönüşte çok çok zor. Hele gs deplasmanında..
Ama play-off'lar bu hafta başlayacak olsa gs final göremez, Efes'te 1 yada en fazla 2 maç kaybederek şampiyon olur. Efes, euroligde Real Madrid ve Cska'nın önünde ilk yarıyı lider kapatırken, gs eurocupa kendi ayarında olmayan Ulm, Kızılyıldız'lı gruptan son maça bile kalamadan veda etti. Efes'te akıllar Cska maçında olabilir. Sıradan bir lig maçıyla play-off'u karıştırmayın.33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
Efes yapilmasi gerekeni yapiyor ve ligi su an onemsemiyor. 1. Normal ligteki galibiyetler maglubiyetler play off a tasinmiyor. 2. Saha avantaji Bizans takimlarina karsi Efes icin gecerli degil, o nedenle saha da mesele degil... Bu kadar onemli CSKA maci varken bir galibiyet icin bu kadar efor sarf etmeye ne gerek var. Bu arada ayni futboldaki gibi (Efes basketbolun Trabzonspor'u onun icin benim canimdir Efes) Bizans ve federasyona karsi mucadele veriyor. Uc kucuklerin (basketbol icin cok dogru bir tanimlama cunku ucunun sampiyonluk sayisi Efes etmiyor) maclarinda hakemler ince ince kiyiyorlar Efesi. Benim icin zor tarafi ayni gun iki aci yasamak oldu. Gergin Ataman'in kazanmasi en az Aykut'un kazanmasi kadar uzuyor beni.
Bu arada bu Bizans takimlarinin taraftari cok komik. Gecen sene Besiktas'in cocugu Gergin Ataman diye tezahurat yapiliyordu, buna karsilik GSMP taraftari Oktay Mahmuti diye yirtiniyodu. Bu sene GS'nin cocugu Gergin Ataman diye tezahurat yapiliyor ve Oktay Mahmuti onlerinden gecerken agizlarindan tukurukler sacarak bagirip, kufrediyorlardi... Iste boyle seviyesizler...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEfes yapilmasi gerekeni yapiyor ve ligi su an onemsemiyor. 1. Normal ligteki galibiyetler maglubiyetler play off a tasinmiyor. 2. Saha avantaji Bizans takimlarina karsi Efes icin gecerli degil, o nedenle saha da mesele degil... Bu kadar onemli CSKA maci varken bir galibiyet icin bu kadar efor sarf etmeye ne gerek var. Bu arada ayni futboldaki gibi (Efes basketbolun Trabzonspor'u onun icin benim canimdir Efes) Bizans ve federasyona karsi mucadele veriyor. Uc kucuklerin (basketbol icin cok dogru bir tanimlama cunku ucunun sampiyonluk sayisi Efes etmiyor) maclarinda hakemler ince ince kiyiyorlar Efesi. Benim icin zor tarafi ayni gun iki aci yasamak oldu. Gergin Ataman'in kazanmasi en az Aykut'un kazanmasi kadar uzuyor beni.
Bu arada bu Bizans takimlarinin taraftari cok komik. Gecen sene Besiktas'in cocugu Gergin Ataman diye tezahurat yapiliyordu, buna karsilik GSMP taraftari Oktay Mahmuti diye yirtiniyodu. Bu sene GS'nin cocugu Gergin Ataman diye tezahurat yapiliyor ve Oktay Mahmuti onlerinden gecerken agizlarindan tukurukler sacarak bagirip, kufrediyorlardi... Iste boyle seviyesizler...
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynısını biz Selçuk ve Burak Yılmaz'a yapmadık mı?Neden yapılanları bu kadar garipsiyorsunuz ki.
Örneğini verdiğin iki oyuncunun neler söyleyip nasıl ayrıldığını hepimiz biliyoruz tekrar söylemeye gerek yok. Ayrılıklar arasında en ufak bir benzerlik bulamadım ben..33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı şey değil. Oktay Mahmuti gs'yi dipten alıp tepeye çıkardı ve çok kısa bir sürede yaptı bunu. Ayrılmasının sebebi de istediği şartların gerçekleştirilmemesi ve maddi konularda sürekli sorun çıkmasıydı.(burada parantez açıyorum gs aynı sorunları hala yaşıyor ve bu yüzden basketbol takımları karışık durumda..) Mahmuti'nin gs'den ayrılmasının sebebi başka bir takımdan gelen cazip bir teklif değildi. Ayrılacağı zaten belliydi ve yuvasına geri döndü. Gs'ye 2 senede sınıf atlattıran bir adama böyle muamele yapılması vefasızlık. Geçen sene aleyhine tezahürat yaptıkları Ergin Ataman'ı da "cimbombom çocuğu" diye desteklemeleri de tutarsızlık.
Örneğini verdiğin iki oyuncunun neler söyleyip nasıl ayrıldığını hepimiz biliyoruz tekrar söylemeye gerek yok. Ayrılıklar arasında en ufak bir benzerlik bulamadım ben..Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlin Edirne, Doğuş grubuna satılmış. Seyircisi olan, şehrin sahiplendiği bir takımı daha kaybettik.
Yorum
-
Doğuş Spor, Olin Edirne ile işlemlerin devrinin tamamlanmasından sonra resmen transferlere başlayacak.
15 milyon Euro ile transfere girecek olan Doğuş'un ilk etapta Fenerbahçe'de serbest olan üç oyuncu ile temasa geçti.
Doğuş, Kaya Peker ile prensipte anlaştı ancak henüz kulübün işlemleri tamamlanmadığı için resmiyete dönüştüremedi. Fenerbahçe kaptanı Ömer Onan ile de yakınlık sağlayan Doğuş'un hedefinde Oğuz Savaş da bulunuyor.
http://www.basketfaul.com/makale/23086/ ... savas.html
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğuş Spor, Olin Edirne ile işlemlerin devrinin tamamlanmasından sonra resmen transferlere başlayacak.
15 milyon Euro ile transfere girecek olan Doğuş'un ilk etapta Fenerbahçe'de serbest olan üç oyuncu ile temasa geçti.
Doğuş, Kaya Peker ile prensipte anlaştı ancak henüz kulübün işlemleri tamamlanmadığı için resmiyete dönüştüremedi. Fenerbahçe kaptanı Ömer Onan ile de yakınlık sağlayan Doğuş'un hedefinde Oğuz Savaş da bulunuyor.
http://www.basketfaul.com/makale/23086/ ... savas.html
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
Yorum