Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fenerbahçe 10 dakikada Efes'e yalnızca 1 sayı attırdı.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fenerbahçe 10 dakikada Efes'e yalnızca 1 sayı attırdı.
      Efes Wisniewski'yle ancak bu kadar kafa tutar F.Ülker'e.Adamlarda yedek oyun kurucu nam-ı değer Jasi.Efes hala Wişneyi gördermedi gitti.

Yorum

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Efes Wisniewski'yle ancak bu kadar kafa tutar F.Ülker'e.Adamlarda yedek oyun kurucu nam-ı değer Jasi.Efes hala Wişneyi gördermedi gitti.
        Ender Arslan da süre Wisniewski yüzünden doğru düzgün süre alamıyor, bugünki maçta da oynamadı zaten.

Fenerbahçe taraftarıyla kazandı maçı.

Yorum

• Radulija ocak ayının ortasında dönüyor. Birde Wisniewski'nin yerine 1-2 oynayabilen skorer bi oyuncu alınmasını bekliyorum.Eğer top 16 ya Wisniewski ile gitmeyi düşünüyorlarsa, şimdiden geçmiş olsun.

Bu arada şu kaya'yla ilgili birşey söylemek istiyorum. Geçen sene "muazzam final performansından"(!) sonra bugün de çok hırslıydı. Bravo Aziz Yıldırım.

Bugün Taurasi'nin b numunesine pozitif çıktı. Yarında bu konuyla ilgili sağduyulu(!) bir açıklama bekliyorum Aziz-Şekip ikilisinden.
          33# DRAGO GABRIC
          61# IBRAHIMA YATTARA #11
          13# Steve Nash
          10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Koç Perasoviç Ender'i oynatmamak uğruna maç vermeye devam ediyor.

Çember altı sıkıntılıyken ve rakibe göre zayıf kalacağı aşikarken Ender'i düşünmeden yabancı tercihini Roberts yerine Wisniewski'den yana kullanmanın izahı nasıl olabilir acaba. Üstelik Tunçeri de sakatlıktan yeni çıkmışken.

Ben anlamadım anlayan anlatsın.

Bu arada iki haftadır hakem düdüklerinden ağlayan fb ülker lehine çalınan kritik düdükler ve iki çember altında ki standart farkı da maçın sonucunu belirlemese de dikkat çekti.

Maç yayınındaki yorumlarda beni iğrendirdi.Özellikle Gs-fb maçındaki yorumları beğenilmeyen ve fb forumlarında hedef gösterilen emekli koç çetin yılmazın açıkça tek yanlı yorumları yayının kalitesini çok düşürdü.Kendi tercihi bir şey diyemem.İzlesin içine siniyorsa diyecek bir şey yok.

Uzun yıllar önce kendisi ülker koçuyken İtalya deplasmanında Varese maçında son 3 saniyeye takımı sanırım 5 sayı önde girmişken ve top kendilerindeyken mola alarak ilginç bir koçinglik ortaya koymuş ve italyanların haşarı çocuğu Pozzecco'nun saldırıısına hedef olmuştu.Yıllar geçiyor ama bazı şeyler değişmiyor.
            ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Ender Arslan wisniewski'den 2 gömlek üstün bence bu oyuncuya nasıl tahammül ediyorlar anlamıyorum..Maça gelirsek başa baş geçen mücadelede Efes koçu 4.periyotun başında adete uyudu hamle yapması gereken yerde oyuna müdahele etmedi geç farkına vardı ama iş işten geçmişti..Gerçi son dk.larda bayağıda farkı indirdiler..Bu arada Marko Tomas çok kaliteli bir oyuncu en kritik dakikalarda 2 üçlük ve attığı serbest atışlarla maçı kazandırdı..

Yorum

• Peras, sene başında Sinan, Dudley, Ender ve Cenk'e süre vermiyordu. Bu oyuncuların savunma yapmamasından yakınıyordu (Sanki Rakocevic müthiş savunmacı). Zamanla Sinan ve Dudley koçu ikna etti. Ender ve cenk ise havlu sallamaya devam ediyor.

Yarın Top-16 kuraları çekiliyor. Bu iki takım da çok istikrarsız. Bu bütçelerle kurdukları takımlar çok kırılgan.

Aslında daha da kötüsü kadrolarındaki yabancı oyuncuların sayısı. 5+ yabancıyla oluşturulan kadrolarda yerli oyuncular heba oluyor; ki bu oyuncular milli takım oyuncuları.

Kısacası yazık oluyor basketbola...
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ben yine de Vidmar'ın sağlam dönüşüyle FB Ülker'in Son 8'e kalacağına inanıyorum.
                  Ama Efes'in şansı kura nasıl olursa olsun çok az.
                  +
                  Ayrıca Ender ve Cenk yapıları gereği çabucak küsebilen oyuncular gibi geliyor bana hep.
                  Vişne'nin kalitesi çok çok az olmasına rağmen Ender'e göre, bir türlü formasını geri alamadı.
                  Çıkıp bir maçı kendi başına koparamadı.
                  ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak kemalist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben yine de Vidmar'ın sağlam dönüşüyle FB Ülker'in Son 8'e kalacağına inanıyorum.
                    Ama Efes'in şansı kura nasıl olursa olsun çok az.
                    +
                    Ayrıca Ender ve Cenk yapıları gereği çabucak küsebilen oyuncular gibi geliyor bana hep.
                    Vişne'nin kalitesi çok çok az olmasına rağmen Ender'e göre, bir türlü formasını geri alamadı.
                    Çıkıp bir maçı kendi başına koparamadı.
                    şu Cenk'i kiralasak iyi olur ...bizde en azından süre alır...

Yorum

• Cenk Efes'e dönerek hata yaptı 1-2 sene daha İtalya'da oynasaydı İtalya'nın kalburüstü takımlarından birine transfer olabilirdi.İyi geçen Avellino sezonunu heba etti.

Yorum

• Hoca bu Wisnievski'ye daha ne kadar dayanacak acaba merak ediyorum.
                        -1461 TRABZON-

Yorum

• Efes, ya şu Engin Özerhundan kurtul yeniden yapılan kendi benliğine dön ya da kapat şu basket şubenide dahada kötü durumlara düştüğünü görmeyelim

Yorum

• Beşiktaş CT Burak Bıyıktay'ı yollamış. Haftasonu yaptığı açıklamalardan sonra zaten fazla kalmasını beklemiyordum. Tamam belki çok başarılı değildi ama o kadar problem içinde sezon başından beri ona yüklenildi. Neyse hayırlısı olsun. Büyük ihtimalle Ergin Ataman'ı tekrar getirmeye çalışırlar. Benim aklıma ilk o geliyor.
                            33# DRAGO GABRIC
                            61# IBRAHIMA YATTARA #11
                            13# Steve Nash
                            10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Beşiktaş CT Burak Bıyıktay'ı yollamış. Haftasonu yaptığı açıklamalardan sonra zaten fazla kalmasını beklemiyordum. Tamam belki çok başarılı değildi ama o kadar problem içinde sezon başından beri ona yüklenildi. Neyse hayırlısı olsun. Büyük ihtimalle Ergin Ataman'ı tekrar getirmeye çalışırlar. Benim aklıma ilk o geliyor.

Dediğin gibi Mustafa Beşiktaş yönetimi Ergin Ataman ile neredeyse anlaşmış.

Yorum

• Oyak Renault, NBDL efsanesi PG Will Conroy'u getirdi.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X