Az önce biten maçta Efes, banvit tavuku deplasmanda 77-72 yenerek finale çıktı. Sezon başından beri haklı olarak çok eleştiriliyordu takım ama gerçekten bugün bir kez daha finale çıkmayı hakettiler. Bence müthiş bir final serisi bizi bekliyor. İki takımında sonuna kadar savaşacağını düşünüyorum. 4-0, 4-1 gibi bir sonuç olmasına fazla ihtimal vermiyorum. Gerçi Efes'in potansiyelini ve dolu tribünler önünde daha motive olacağını düşünüce bir adım öndeler ve ilk iki maçta alabileceği psikolojik avantajla umulduğundan daha kolay bir seri de olabilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Basketbol Ligleri
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Tolga Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBanvit Tavukta mı çıktı şimdi ? Herifler aldı yürüdü anasını satim
Final kimle kimin arasında ?Final Anadolu Efes-Beşiktaş arasında..
33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
bencede türktelekom bizim için birleşirsek çok iyi bir tercih olur trabzonspor türktelekom yani tstt sadece basketbolda değil voleybol hentbol diğer bıranşlardada bunu yapmalıyız mutlaka yapmalıız güçlü bir marka ve güçlü bir camia birleşirse bence harika olur onlara taraftar bizede biraz para lazım hepsibu inşallah olur nediyim.2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor
Yorum
-
Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirne'nin 6 yıllık ana sponsoru Olin, yeni sezonda takıma ana sponsor olmayacağını açıkladı.
Olin Edirne Basketbol Takımı Yönetim Kurulu'ndan yapılan açıklamada, Olin'in takıma 6 yıldır ana sponsorluk yaptığı anımsatıldı.
Olin ile imzalanan ana sponsorluk anlaşmasının bugün itibariyle sona erdiği belirtilen açıklamada, ''Ana sponsorluk anlaşmasının bitmesi üzerine, Olin Edirne Basketbol takımı yöneticileriyle Edirne Yağ Sanayi A.Ş Genel Müdürü Mehmet Edip Ağaoğulları arasında yapılan toplantı sonucu Olin'in 2012-2013 sezonunda Beko Basketbol Ligi'nde yer alacak takımımıza ana sponsor olamayacağını belirtmiştir. Yönetim kurulumuz halen görevini sürdürmekte olup, önümüzdeki sezonla ilgili çalışmalarına devam etmektedir. 6 yıl boyunca ana sponsor olarak takımımıza destek veren ve bu vesileyle Edirne'ye katkı sağlayan Ağaoğulları ve yönetim kuruluna göstermiş oldukları fedakarlıktan dolayı teşekkür ederiz.'' denildi.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
bjk dagiliyor, milangaz'in sponsorlugunu geri cektigini belirttikten sonra Ergin Ataman gs ile anlasmis.*
Yorum
-
Genç yıldız Birkan, Anadolu Efes'te!
Takımın başına Oktay Mahmuti'yi getiren Anadolu Efes, transfere de hızlı girdi. Lacivert-Beyazlılar, Pınar Karşıyaka’nın genç yıldızı Birkan Batuk'u renklerine bağladı.*
Yorum
-
Birkan Batuk ikinci ligden birinci lige çıkan kadromuzda yer alıyordu.
Efes Pilsen için çok iyi transfer yaptı...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
Yorum