Gs şikecileri eziyor şu ana kadar. Gerçekten iyi oynuyorlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Basketbol Ligleri
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Beşiktaş maçı çok önemli.
Lige hep kötü başladık.
Ama bu iki maçtan en kötü 1 galibiyet alamazsak playoff hayal olur gibime geliyor.
Ya da en iyi ihtimalle mucizelere kalır.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaçka Furkan Aldemir'i de almış.
Bu Daçka'nın ne yaptığını anlayamıyorum.
Metin Türen
Samet Geyik
Semih Erden
Ersin Dağlı
Furkan Aldemir
Oğuz Savaş
Marcus Slaughter
Luke Harangody
Ne yapacaklar bu kadar uzunu.
Beşiktaş Radoseviç yerine eski Tofaşlı Elonu'yu almış.İyi transfer onlarda atletik uzunlarını aldılar.Bakalım biz ne yapacağız.
Yorum
-
Daçka kıslardan Mehmet Yağmur'u bırakır gibi geliyor.
Uzunlardan ise, Dudley, Samet Geyik'i kesin bırakır. Belki Oğuz Savaş bile gönderilebilir.
PF: Luke Harangody, Milko Bjlica, Metin Türen
C: Semih Erden, Marcus Slaughter, Furkan Aldemir
Diğer pozisyonlarda ise durum şu:
PG: Scott Wilbekin, Ender Arslan, Doğuş Özdemiroğlu
SG: Jamon Gordon, Reggie Redding
SF: Manuchar Markoishvili, Emir Preldziç, Serhat Çetin
Beşiktaş Elonu'yu alarak iyi bir hamle yapmış. Ancak tuhaf olan Yağızer Uluğ öncesi 20 dakikaya yakın süre alan Kartal Özmızrak artık süre alamamaya başladı. Eğer kiralamak isterlerse hemen devreye girmeliyiz. Darüşşafaka'da Serhat Çetin'in durumu takip edilmeli. bunlar önemli takviyeler olabilir...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
Muratbey Uşak Sportif, ilk dört maçından üçünü (Rönesans TED Ankara Kolejliler, Darüşşafaka Doğuş, Galatasaray Odeabank) kazandı ve sadece Torku Konyaspor'a yenildi.
Gelecek haftaların neyi göstereceği bilinmez ancak şu ana kadar Muratbey Uşak Sportif'in çok büyük iş yaptığı tartışılmaz.
Peki... Uşak ekibi bu başarıları kaç liralık bütçeyle elde etti? Yazsak diğerleri gocunur, yazmasak Muratbey Uşak Sportif'in başarı ölçüsü ortaya çıkmaz...
Bu takımın oyuncu bütçesi toplam 2 milyon 850 bin TL. Altı yabancıya ödenen tutar 700 bin dolar. Yani büyük takımdaki bazı oyuncuların parasının neredeyse yarısı kadar...
Sayı liderliğinde üçüncü sırada bulunan, hafta sonu Galatasaray maçını 5/8 üçlük ve 22 sayıyla oynayan, 4 maçta yüzde 52.8 ile üçlük atan çaylak De Angelo Harrison 90 bin dolar. Altı yabancıdan 4'ünün kontratları 100 bin doların altında...
Muratbey Uşak Sportif'te bu kimyayı oluşturanlara bir kez daha tebrikler...
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuratbey Uşak Sportif, ilk dört maçından üçünü (Rönesans TED Ankara Kolejliler, Darüşşafaka Doğuş, Galatasaray Odeabank) kazandı ve sadece Torku Konyaspor'a yenildi.
Gelecek haftaların neyi göstereceği bilinmez ancak şu ana kadar Muratbey Uşak Sportif'in çok büyük iş yaptığı tartışılmaz.
Peki... Uşak ekibi bu başarıları kaç liralık bütçeyle elde etti? Yazsak diğerleri gocunur, yazmasak Muratbey Uşak Sportif'in başarı ölçüsü ortaya çıkmaz...
Bu takımın oyuncu bütçesi toplam 2 milyon 850 bin TL. Altı yabancıya ödenen tutar 700 bin dolar. Yani büyük takımdaki bazı oyuncuların parasının neredeyse yarısı kadar...
Sayı liderliğinde üçüncü sırada bulunan, hafta sonu Galatasaray maçını 5/8 üçlük ve 22 sayıyla oynayan, 4 maçta yüzde 52.8 ile üçlük atan çaylak De Angelo Harrison 90 bin dolar. Altı yabancıdan 4'ünün kontratları 100 bin doların altında...
Muratbey Uşak Sportif'te bu kimyayı oluşturanlara bir kez daha tebrikler...
Özellikle takım kimyası noktasında çok iyi iş çıkardılar.
Bizimkiler ise horonun ayarını bir tutturamadılar gitti.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
Yorum