Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Diğer aday da yine Efes Pilsen'de forma giymiş kısa bir gardmış.

Ama...

A. RASIC HAYIRLI OLSUN!

16 Mart 1984 doğumlu, Sırp gard.

Hem oyun kurucu, hem de şutör gard pozisyonlarında oynayabiliyor.

195 cm, 88 kg.

Zeleznik, Efes, D.Moskova, Alba Berlin ve Partizan'da oynadı.

Adriyatik takımlarının oluşturduğu Adriyatik Ligi finalinde Hırvat temsilcisi Cibona Zagreb'e son saniyede attığı unutulmaz üçlükle Partizan'ı şampiyonluğa taşıdı.

Aynı zamanda Sırbistan ile birlikte Dünya Şampiyonası'nın ilk üç maçında 14,3 sayı, 5,3 asist ve 2,3 ribaund ile oynuyor.

Bu oyuncunun geçen sezonu Euroleague Final Four'unda oynadığını, belirtmek gerek.
    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 01.09.2010, 00:57.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• O zaman Rasic hayırlı olsun artık özel olarak takip edelim Rasici
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Öyle valla Murat, gelişmelerden bihaberiz. Takım ayın 3'ünde turnuvaya katılacak ama bilgi yok.

Bu arada haberin var mı bilmiyorum ama Yunanistan'ı yendik. Burada 31 Ağustos II. Zafer bayramı'na dönmüş durumda...
        Aynen oyle, ben maci calistigimdan dolayi izleyemedim maci ama guzel bir atmosferde cok guzel bir galibiyet almisiz anlasilan.Umarim gruptan ciktiktan sonra da ayni performansimiz devam eder.

Yorum

Diğer aday da yine Efes Pilsen'de forma giymiş kısa bir gardmış.

Ama...

A. RASIC HAYIRLI OLSUN!

16 Mart 1984 doğumlu, Sırp gard.

Hem oyun kurucu, hem de şutör gard pozisyonlarında oynayabiliyor.

195 cm, 88 kg.

Zeleznik, Efes, D.Moskova, Alba Berlin ve Partizan'da oynadı.

Adriyatik takımlarının oluşturduğu Adriyatik Ligi finalinde Hırvat temsilcisi Cibona Zagreb'e son saniyede attığı unutulmaz üçlükle Partizan'ı şampiyonluğa taşıdı.

Aynı zamanda Sırbistan ile birlikte Dünya Şampiyonası'nın ilk üç maçında 14,3 sayı, 5,3 asist ve 2,3 ribaund ile oynuyor.

Bu oyuncunun geçen sezonu Euroleague Final Four'unda oynadığını, belirtmek gerek.
          Gece yazmıştım, şimdi basına da yansımış. Diğer aday ismi de yazabilirm artık.

Scoonie PENN...

Rasic'in büyük oranda bittiğini öğrendim.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Gece yazmıştım, şimdi basına da yansımış. Diğer aday ismi de yazabilirm artık.

Scoonie PENN...

Rasic'in büyük oranda bittiğini öğrendim.
            Oğuz scoonie penn hala yaşıyor mu ? Efes macerasını yaşamamış olsaydı sıcak bakabilirdim....

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Oğuz scoonie penn hala yaşıyor mu ? Efes macerasını yaşamamış olsaydı sıcak bakabilirdim....
              scoonie penn'i efes sadece Avrupa ligi icin almisti,
              yanlis mi hatirliyorum ?
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                scoonie penn'i efes sadece Avrupa ligi icin almisti,
                yanlis mi hatirliyorum ?
                olabilir... ben de öyle hatırlıyorum...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Olympiakos'taydı geçen sene.

Efes'te Eurolig için oynadı. Sene başında R. Wright sakatlanmıştı, onun yerine gelmişti.

EFES DARK zamanı: Penn-Wright-Nicholas-Gregory-Hutson-Woods...

*

Rasic'e odaklanalım Cengiz Abi...

Ne düşünüyorsun?

Yorum

• Neler olmmuş öyle biri açıklayabilecek mi ?

Yorum

• @ Yiğit

V. Radivojevic, sakatlığının ciddiyetinden ötürü gönderildi.

Yerine ise A. RASIC düşünülüyor.

Alternatifi ise Scoonie PENN.

Yorum

@ Yiğit

V. Radivojevic, sakatlığının ciddiyetinden ötürü gönderildi.

Yerine ise A. RASIC düşünülüyor.

Alternatifi ise Scoonie PENN.
                        Teşekkürler hangisinin gelmesini isteriz peki ? Tanımıyorum da ikisinide

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Teşekkürler hangisinin gelmesini isteriz peki ? Tanımıyorum da ikisinide
                          Yukarıda da yazmıştım aslında...

Rasic, Sırbistan milli takımıyla ülkemizde bugünlerde...

Partizan'da Final 4 oynadı.

Tabii maliyeti de biraz yüksek.

Yorum

• Can alıcı bir soru sormak istiyorum.

Basketbol takımımızdaki ''En büyük Trabzonsporlu'' kim acaba?
                            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

Yukarıda da yazmıştım aslında...

Rasic, Sırbistan milli takımıyla ülkemizde bugünlerde...

Partizan'da Final 4 oynadı.

Tabii maliyeti de biraz yüksek.
                              Vaay Rasic'i isteriz o zaman

İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gayet iyi

Yorum

Olympiakos'taydı geçen sene.

Efes'te Eurolig için oynadı. Sene başında R. Wright sakatlanmıştı, onun yerine gelmişti.

EFES DARK zamanı: Penn-Wright-Nicholas-Gregory-Hutson-Woods...

*

Rasic'e odaklanalım Cengiz Abi...

Ne düşünüyorsun?
                                soru Rasic bize niye gelir?
                                a.para için
                                b.kariyer için
                                c.farklı bir hayat için

cevap:a

Yorum

Çalışıyor...
                                X