Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evrenin gelmesiyle ilk yolcu Fırat olacak gibi ...
    Yok abi hiç zannetmiyorum Fırat gitmez. Facete sohbet ediyoken seneyede takımdayım dedi sorun olmaz dedi. Tam61 full61 dedi

Yorum

• anlaşılan baya iyi bir transfer yapmışız. Hayırlı olsun.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• bu kadar ıyı bı adammıymıs bu ya yılın transferı damgası kondu hemen... hayırlı olsun...
        Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• iyi transfer hayırlı olsun

Yorum

• Evren Büker alınabilecek devamlı kendini geliştiren sayılı Türk oyunculardan biriydi. Çok önemli bir transfer bu. Böylelikle Beko'daki ciddiyetimizde belli oldu.
            61>34 Trabzonspor
            En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
            Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

• Hayırlı olsun .

Yorum

• Tebrikler

Basketbol yönetimi iyi gidiyor. Trabzonspor yönetimi karışma!
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bu Basketbol yönetimi Futbol Yönetimini mi alsa
                  Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• hayırlı olsun yeni transferimiz

Yorum

• Galatasay'lılar şokta .

Yorum

• Doğan Hakyemez'e Transfer konusunda çok güveniyorum. Tebrikler ve Teşekkürler ...

Hayırlı olur inşallah.
                        İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
                        Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

• Bakalım bugün radyosporda ismet badem ve murat murathanoğlu bu transfer hakkında ne söleyecekler

Yorum

• Hosley ve Harcus Haislip gibi adamlar alsalar muhteşem olur..
                            ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• Ayuso vardı bir aralar onu alalım gerçi Basketbolu pek takip etmem ama..
                              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Vay be demek aldık Evren'iSezonun ortalarıydı sanırım abime diyordum ki aklını karıştırsak da alsak Evren'iGeldi en sonunda
                                -1461 TRABZON-

Yorum

Çalışıyor...
                                X