Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir Türk koçunun Fransa'da çıktığı şampiyonluk maçının yayın hakkını alma konusunda istekli bir kanalımız çıkmayınca netten link bulmaya çalıştık. Twitter destekli yoğun arama çalışmaları da sonuç vermeyince mecburen istatistik linkine kaldık. Paris'deki finalde Le Mans karşısında ilk çeyreği 25-20 önde kapatan Cholet, ikinci çeyrekte biraz yavaşlasa da içeriye 40-38 önde girmesini bildi. Maçın üçüncü çeyreğinde yalnızca sekiz sayıya izin veren Erman Kunter'in takımı 18-8'lik çeyrek skorunun ardından maçı koparmayı başardı. Farkın sürekli olarak çift haneler seviyesinde gezindiği final periyodunun ardından sahadan 81-65'lik skorla galip ayrılan Cholet, 2009-10 sezonunda Fransa Ligi şampiyonu ünvanını elde etmiş oldu böylece.

Finansal büyüklük açısından ligin dokuzuncu bütçesine sahip iken normal sezonu lider tamamlayıp, play-off'larda da bu başarısını devam ettirerek kupaya uzanan Erman Kunter'i tebrik ediyoruz biz de Salsabasket olarak. Ev sahibi avantajına sahip oldukları yarı final serisinde 1-0 geriye düşmelerinin ardından ayağa kalkarak turu geçmeyi başarmaları sezonun kritik virajlarından biriydi kesinlikle. Sonuna kadar hakedilmiş bir başarı, Fransa basketboluna çakılan bir imza bu. Gözden uzak, küçük bir Fransız kasabasında çok önemli işlere imza atan Erman Kunter için Efes Pilsen dedikoduları bu akşamdan itibaren artarak devam edecektir. Uzun zamandır yurtdışında devam ettirdiği kariyerinde zirve yapmış iken koçu yeniden Türkiye'de, Efes Pilsen'in başında görmek harika olur gerçekten. Le Magicien Erman Kunter, sihrini burada devam ettirir umarım. Göğsümüzü kabarttın koç, tebrikler.

salsabasket.net

Yorum

• feysbukta kerem abi ile konuştum. kısmetse gideceğini, Trabzon'u ve Trabzonspor'u çok sevdiğini mekanlar bir olmasada kalplerin bir oalcağını söyledi.

güle güle kerem öztoprak...

Yorum

• 2 yıllık hizmetleri için kendisine teşekkür ediyoruz. gülwe güle kerem öztoprak.

Yorum

• ya salsa basket ben giremiyorum kaç gundur sitede mi problem var?
          Eski kullanıcı adı: olikos61
          Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
          Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Acaba Düşünülen İsim Rajon Rondo mu?
            Bu NBA de Kenardan Bir Oyuncu Bile Alsak Bize Faydası Olur..
            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
            ~Twitter ~

Yorum

• Düşünülen isim ne zaman belli olacak ?

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ya salsa basket ben giremiyorum kaç gundur sitede mi problem var?
                DNS ayarlarını değiştirmen lazım, google'a gelen ip yasağından sonra böyle oldu.

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Acaba Düşünülen İsim Rajon Rondo mu?
                  Bu NBA de Kenardan Bir Oyuncu Bile Alsak Bize Faydası Olur..
                  Eğer gerçekten böyle düşünüyorsan Kwame Brown'u tanımıyorsun demek ki
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    DNS ayarlarını değiştirmen lazım, google'a gelen ip yasağından sonra böyle oldu.
                    ne yapmalıyım dns ayarını?
                    Eski kullanıcı adı: olikos61
                    Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                    Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Yerli uzun olacaktır bu sürpriz.Sürpriz olduğuna göre sağlam bir isim.Aklıma iki oyuncu geliyor.

Efes'ten ayrılacak Kaya Peker çok düşük ihtimal, yüksek ihtimal ise telekomdan ayrılan türk vatandaşı Ersin Dağlı(Dudley).

Vuk-Evren-Ersin(Derrick)-Dağlı-Wright ilk beşi gerçekten heyecan verici...Umarım Ersin Dağlı'dır bu isim...
                      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yerli uzun olacaktır bu sürpriz.Sürpriz olduğuna göre sağlam bir isim.Aklıma iki oyuncu geliyor.

Efes'ten ayrılacak Kaya Peker çok düşük ihtimal, yüksek ihtimal ise telekomdan ayrılan türk vatandaşı Ersin Dağlı(Dudley).

Vuk-Evren-Ersin(Derrick)-Dağlı-Wright ilk beşi gerçekten heyecan verici...Umarım Ersin Dağlı'dır bu isim...
                        Kaya peker olsun başka daha bir şey istemem ...

Yorum

• Kaya'nın kafası biraz karışık, özel hayatında sorunlar yaşadı geçen ay ve final serisine yansıdı. Fb ile anlaşacak haberleri vardı birçok yerde. Hatta Fener'in Oğuz'u bırakacağı söyleniyor.

Dünkü haberi duyunca benim de aklıma Dudley geldi. Ama şöyle bir durum var: Fizik olarak Wright ve Jamison'la benzer yapıdalar. Sadece bu nokta soru işareti benim için. Yoksa Alabama'dan beri takip ederim kendisini. Beğendiğim bir oyuncudur Dudley. TBL için fazla iyi...
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kaya'nın kafası biraz karışık, özel hayatında sorunlar yaşadı geçen ay ve final serisine yansıdı. Fb ile anlaşacak haberleri vardı birçok yerde. Hatta Fener'in Oğuz'u bırakacağı söyleniyor.

Dünkü haberi duyunca benim de aklıma Dudley geldi. Ama şöyle bir durum var: Fizik olarak Wright ve Jamison'la benzer yapıdalar. Sadece bu nokta soru işareti benim için. Yoksa Alabama'dan beri takip ederim kendisini. Beğendiğim bir oyuncudur Dudley. TBL için fazla iyi...
                            Sezon ortasında Efes'in Oğuz'la anlaştığı haberleri çıktı.Apar topar yalanlandı ama bu doğru bir sıkıntı olmazsa Oğuz Efes'te olacak seneye.Ömer Aşık zaten problem fb ülker için şimdi bir de Semih haberleri çıktı. Boston'un seneye kendisini kadroya alacağı söyleniyor. Bu durumda fb ülkerin o muhteşem yerli uzun kadrosu ortadan kalkacak bu nedenle Kaya'ya sarılacaklar.

Wright biraz daha komple bir oyuncu bana göre.Yeri geldiğinde sert ve ribauntları da domine edebiliyor.Benchten gelmesini beklediğim Jamison ateşleyici güç olacaktır çember altı için. Ersin Dağlı bir seviye yukarı atar Trabzonspor'u. Handikapı çember altı sertliğini fazla sevmemesi ve daha çok yüskek posttan şutları tercih etmesi.Oysa ki o fizikle farklı işlerde yapabilir. Bu 2 oyuncunun skoru sürükleyeceği Jamison ve Mutlu'nun daha çok mücadele ve sertlik vereceğini düşünürsek çok da kötü bir rotasyon olmaz. Eğer Dağlı da olursa bu takımın ilk dörtte yer alabileceğini iddia edebilirim.

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sezon ortasında Efes'in Oğuz'la anlaştığı haberleri çıktı.Apar topar yalanlandı ama bu doğru bir sıkıntı olmazsa Oğuz Efes'te olacak seneye.Ömer Aşık zaten problem fb ülker için şimdi bir de Semih haberleri çıktı. Boston'un seneye kendisini kadroya alacağı söyleniyor. Bu durumda fb ülkerin o muhteşem yerli uzun kadrosu ortadan kalkacak bu nedenle Kaya'ya sarılacaklar.

Wright biraz daha komple bir oyuncu bana göre.Yeri geldiğinde sert ve ribauntları da domine edebiliyor.Benchten gelmesini beklediğim Jamison ateşleyici güç olacaktır çember altı için. Ersin Dağlı bir seviye yukarı atar Trabzonspor'u. Handikapı çember altı sertliğini fazla sevmemesi ve daha çok yüskek posttan şutları tercih etmesi.Oysa ki o fizikle farklı işlerde yapabilir. Bu 2 oyuncunun skoru sürükleyeceği Jamison ve Mutlu'nun daha çok mücadele ve sertlik vereceğini düşünürsek çok da kötü bir rotasyon olmaz. Eğer Dağlı da olursa bu takımın ilk dörtte yer alabileceğini iddia edebilirim.
                              Size katılıyorum. Jamison'ın hücumdaki en sevdiği şey, sağ dipte alıp sırtı dönük oynamak.

Dudley olursa, rakibin diğer uzununu high posta çekecektir. Uzunların iç-dış dengesi yaratması bence önemli. Düşünüyorum da Vidmar-Semih oyundayken ben savunma yapıyorsam niye üzerine çıkayım. Adamların şut menzili düşük. Ama Dudley'nin bileği düzgün. Kolları da uzun.

İnşallah olur. Türk statüsünde olması da büyük avantaj.

(* Oğuz haberi doğrudur.
                              Ömer için de NBA yapamazsa bu yaz Efes'e geçeceği konuşuluyor. Gerçi dün Andersen haberleri çıktı. Belli olmaz. Hele önce koçları belli olsun. Engin Özerhun belki sonunda doğru birşey yapar.)

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Size katılıyorum. Jamison'ın hücumdaki en sevdiği şey, sağ dipte alıp sırtı dönük oynamak.

Dudley olursa, rakibin diğer uzununu high posta çekecektir. Uzunların iç-dış dengesi yaratması bence önemli. Düşünüyorum da Vidmar-Semih oyundayken ben savunma yapıyorsam niye üzerine çıkayım. Adamların şut menzili düşük. Ama Dudley'nin bileği düzgün. Kolları da uzun.

İnşallah olur. Türk statüsünde olması da büyük avantaj.

(* Oğuz haberi doğrudur.
                                Ömer için de NBA yapamazsa bu yaz Efes'e geçeceği konuşuluyor. Gerçi dün Andersen haberleri çıktı. Belli olmaz. Hele önce koçları belli olsun. Engin Özerhun belki sonunda doğru birşey yapar.)
                                Oyuncuların fb ülker'den adeta kaçarcasına ayrılmak istemesinin nedeni Aziz Yıldırım'ın sporcuların spor hayatlarını bitirmeye dönük despotik eylemleridir.Tek suçu konrtaratında yazan parayı istemek ve alamayınca tbf'ye gitmek olan Ömer Aşık olayı herkesi çok olumsuz etkiledi.Özellikle genç oyuncular kendilerini kurtarma peşinde. Umarım Furkan Aldemir fb ülkeri seçmek gibi bir hata yapmaz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X