İlk olarak bigben tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında İlker diskalifiye olunca son maç İsmet kardeşimiz kadroda olur diye düşünmüştüm. Şimdi farkettim ki ligin internet sayfasında takım listesinde yok. Herhalde lisansla ilgili bir durumdur. İsmail Abi'ye sormak lazım...
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsmail Abi ?kendisi İsmet'in babası olur
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu konuda merak ettiğim bir şey var, sezon içinde hem bizim kadromuzda yer alıp hem de 2. ligde ya da bölgeselde oynayabiliyor diye biliyorum...
Yorum
-
takımla berbaber yükselecek oyuncuların düşünülmesi taraftarıyım
barış hersek, barış ermiş, cenk akyol, orhan haciyeva, birkan batuk, borahun paçun . . .
alaaddin yakan ve doğan hakyemezin olduğu takıma bu oyunculardan birkaçının gelmesi hiçte zor olmayacaktır.
yabancı tercihinde de doğru attık mı iyi işler çıkartırız.
Yorum
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaciyeva gibi, Ali Işık gibi...
Oluyor abi.
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakınız İsmail Alkankendisi İsmet'in babası olur
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilli maçlardan mıdır nedir Fatih Solak ismi bana acaip sempatik geliyor, düşünsene seyircinin de gaza getirmesiyle maç ortalaması 3 blok... Bora paçun bu sene ne yaptı ? takip edemedim.... İlkan Karaman beklediğimiz çıkışı yapamadı ama bizi geçen sene 4'lü finalde mahfetmişti.....
Tabii ki Hüseyin Beşok, Kaya Peker veya Semih bu durumda değil ancak ligin yapısı genellikle bu şekilde.
İlkan, Emre, Bora ve Mutlu'dan herhangi biri bu tamamlayıcılığa sahiptir.
4 numarada Hakan var zaten.
İlkan : 11 dk. 5 sayı 2,6 reb 0,5 blk
Mutlu: 17 dk. 7 sayı 3,2 reb 0,2 blk
Bora: 12 dk. 3 sayı 2,8 reb. 0,3 blk
Emre: 9 dk. 3 sayı 1,8 reb 0,4 blkAkıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsmail Abi pek yorum yapmaz bu konuda ben söyleyeyim Oğuz...sene başında ismet'i kadroya alma düşünceleri vardı ama ne yazık ki sezon boyunca doğru dürüst süre alamayan Ramazan ve Erdal tercih edildi.... tam bir menajerlik başarısı anlayacağın...
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa Abi diye bir oyuncu vardı eskiden Efes Pilsener'de ve Beşiktaş'da oynamıştı.Şu anda nerde oynuyor bilgisi olan var mı?
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburda tek sorun İsmetin oynayabileceği bir takım bulmak ve mümkün mertebe Trabzona yakın olması, olsa olsa bölgeselde olur böyle bir takım çünkü karadeniz bölgesinde 2. lig takımı yok gibi ya da ben mi yanılıyorum ....
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburda tek sorun İsmetin oynayabileceği bir takım bulmak ve mümkün mertebe Trabzona yakın olması, olsa olsa bölgeselde olur böyle bir takım çünkü karadeniz bölgesinde 2. lig takımı yok gibi ya da ben mi yanılıyorum ....
Nasıl ki Hacettepe ve/veya diğer kolejler bu tarz organizasyonlar oluşturabiliyorsa, sayın rektör burada önderlik yapmalıdır. Şehiren destek alacaklarına inanıyorum. 30000lerle ifade edilen öğrenci sayısı içinde bu spora ilgi duyan 10 tane genç adam bulup biraraya getirilmesi pek de zor değil.
Bu temelin üstüne şehrin, yörenin ve sonunda bölgenin yetenekli gençleri de eklenebilir.
Hatta KTÜ, spor bursu şeklinde teşvik edici bir uygulamaya başlayıp ülkenin dört bir yanından gençleri de çekebilir.
Kulübümüz altyapı çalışmaları da ihmal edilmemeli.
Bugün meyvesini aldığımız Trabzon Basketbol projesinin başlangıç zamanı da çok eski değil. İyi bir planla, ikinci ligde bir kardeş takım görmemek işten bile değil...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezonu İtü'de bitirdi Mustafa abi.
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİkinci ligde diğer takımların 16-17 kişilik kadroları vardı bizim kadromuz neden 14 sayısında tutuldu anlamak mümkün değil.
Yorum
Yorum