Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aslında İlker diskalifiye olunca son maç İsmet kardeşimiz kadroda olur diye düşünmüştüm. Şimdi farkettim ki ligin internet sayfasında takım listesinde yok. Herhalde lisansla ilgili bir durumdur. İsmail Abi'ye sormak lazım...
    İsmail Abi ?
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

Aslında İlker diskalifiye olunca son maç İsmet kardeşimiz kadroda olur diye düşünmüştüm. Şimdi farkettim ki ligin internet sayfasında takım listesinde yok. Herhalde lisansla ilgili bir durumdur. İsmail Abi'ye sormak lazım...
      İsmail Abi pek yorum yapmaz bu konuda ben söyleyeyim Oğuz...sene başında ismet'i kadroya alma düşünceleri vardı ama ne yazık ki sezon boyunca doğru dürüst süre alamayan Ramazan ve Erdal tercih edildi.... tam bir menajerlik başarısı anlayacağın...

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İsmail Abi ?
        Bakınız İsmail Alkan kendisi İsmet'in babası olur

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu konuda merak ettiğim bir şey var, sezon içinde hem bizim kadromuzda yer alıp hem de 2. ligde ya da bölgeselde oynayabiliyor diye biliyorum...
          Evet Cengiz abi Erdinç Balto var Telekom'da Orhan Hacıyeva var Darüşşafaka'da bu şekilde oynayan ama bu oyuncuların oynadıkları takımlar aynı şehirde İsmet nerde oynayacak ki.

Yorum

• takımla berbaber yükselecek oyuncuların düşünülmesi taraftarıyım

barış hersek, barış ermiş, cenk akyol, orhan haciyeva, birkan batuk, borahun paçun . . .

alaaddin yakan ve doğan hakyemezin olduğu takıma bu oyunculardan birkaçının gelmesi hiçte zor olmayacaktır.

yabancı tercihinde de doğru attık mı iyi işler çıkartırız.

Yorum

Haciyeva gibi, Ali Işık gibi...

Oluyor abi.
              burda tek sorun İsmetin oynayabileceği bir takım bulmak ve mümkün mertebe Trabzona yakın olması, olsa olsa bölgeselde olur böyle bir takım çünkü karadeniz bölgesinde 2. lig takımı yok gibi ya da ben mi yanılıyorum ....

Yorum

Bakınız İsmail Alkan kendisi İsmet'in babası olur
                Bilgin için teşekkürler Abi.

Yorum

• Mustafa Abi diye bir oyuncu vardı eskiden Efes Pilsener'de ve Beşiktaş'da oynamıştı.Şu anda nerde oynuyor bilgisi olan var mı?

Yorum

Milli maçlardan mıdır nedir Fatih Solak ismi bana acaip sempatik geliyor, düşünsene seyircinin de gaza getirmesiyle maç ortalaması 3 blok ... Bora paçun bu sene ne yaptı ? takip edemedim.... İlkan Karaman beklediğimiz çıkışı yapamadı ama bizi geçen sene 4'lü finalde mahfetmişti.....
                    Her takımın rotasyonu farklı olmakla beraber genellikle ligimizde yerli uzunlar ilk 5 başlayan pivotu dinlendirmek için maksimum 10 dk süre alıyor. Bu da periyot sonları oluyor genellikle.

Tabii ki Hüseyin Beşok, Kaya Peker veya Semih bu durumda değil ancak ligin yapısı genellikle bu şekilde.

İlkan, Emre, Bora ve Mutlu'dan herhangi biri bu tamamlayıcılığa sahiptir.

4 numarada Hakan var zaten.

İlkan : 11 dk. 5 sayı 2,6 reb 0,5 blk

Mutlu: 17 dk. 7 sayı 3,2 reb 0,2 blk

Bora: 12 dk. 3 sayı 2,8 reb. 0,3 blk

Emre: 9 dk. 3 sayı 1,8 reb 0,4 blk
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

İsmail Abi pek yorum yapmaz bu konuda ben söyleyeyim Oğuz...sene başında ismet'i kadroya alma düşünceleri vardı ama ne yazık ki sezon boyunca doğru dürüst süre alamayan Ramazan ve Erdal tercih edildi.... tam bir menajerlik başarısı anlayacağın...
                      İkinci ligde diğer takımların 16-17 kişilik kadroları vardı bizim kadromuz neden 14 sayısında tutuldu anlamak mümkün değil.

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mustafa Abi diye bir oyuncu vardı eskiden Efes Pilsener'de ve Beşiktaş'da oynamıştı.Şu anda nerde oynuyor bilgisi olan var mı?
                        Sezonu İtü'de bitirdi Mustafa abi.

Yorum

burda tek sorun İsmetin oynayabileceği bir takım bulmak ve mümkün mertebe Trabzona yakın olması, olsa olsa bölgeselde olur böyle bir takım çünkü karadeniz bölgesinde 2. lig takımı yok gibi ya da ben mi yanılıyorum ....
                          Cengiz abi bölgeselde oynayan Trabzon takımı bile yok maalsef.

Yorum

İşte burada devreye KTÜ giriyor.

Nasıl ki Hacettepe ve/veya diğer kolejler bu tarz organizasyonlar oluşturabiliyorsa, sayın rektör burada önderlik yapmalıdır. Şehiren destek alacaklarına inanıyorum. 30000lerle ifade edilen öğrenci sayısı içinde bu spora ilgi duyan 10 tane genç adam bulup biraraya getirilmesi pek de zor değil.

Bu temelin üstüne şehrin, yörenin ve sonunda bölgenin yetenekli gençleri de eklenebilir.

Hatta KTÜ, spor bursu şeklinde teşvik edici bir uygulamaya başlayıp ülkenin dört bir yanından gençleri de çekebilir.

Kulübümüz altyapı çalışmaları da ihmal edilmemeli.

Bugün meyvesini aldığımız Trabzon Basketbol projesinin başlangıç zamanı da çok eski değil. İyi bir planla, ikinci ligde bir kardeş takım görmemek işten bile değil...
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sezonu İtü'de bitirdi Mustafa abi.
                              Bilgin için teşekkür ederim Abi.Mustafa Abi transferi sizce iyi olur mu ?

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İkinci ligde diğer takımların 16-17 kişilik kadroları vardı bizim kadromuz neden 14 sayısında tutuldu anlamak mümkün değil.
                                işin orasını tam olarak bilemiyorum ama sezon başında farklı planlar vardı, mesela Umut sakattı ve ne olacağı belli değildi...hatta yöneticilerden onu ısrarla göndermek isteyenler vardı ama Alaeddin hoca ona çok sahip çıktı neyse ki o da bunun karşılığını verdi...

Yorum

Çalışıyor...
                                X