Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Litvanya Ligi'nde Butautas'dan sonra göreve gelen coach Darius Maskoliunas 'ı da kovan Zalgiris Kaunas'da kulüp başkanı Vladimir Romanov yeni bir öneri getirdi.

Romanov, Maskoliunas'ın ayrılmasından sonra halen aktif basketbol yaşamını sürdüren Marcus Brown 'un takıma yardımcı olmasını istedi.

"Bu benim rüyam. Brown'un basketbol bilgisi Zalgiris Kaunas'da coachluk yapmak için yeterli. O yüksek bir basketbol IQ'suna sahip ve deneyim sahibi" dedi. Marcus Brown 'un aldığı bu coachluk teklifi sonrasında nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor.

Zalgiris Kaunas'da coachluk için bir diğer aday olarak da Gvidonas Markevicius 'un adı geçiyor.

Yaşıyor yaşamasına da baksana, adam koçluğa başlayacak
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir aralar Efes de Marcus Brown vardı hala yaşar mı kendileri bigben

Almışken Kambala'yı da alsınlar, bu arada o da basketbolu bırakmıştır değil mi Fener'de iken doping yapmıştı diye hatırlıyorum.Geçen sene Rusya'da Rostov'da oynuyordu galiba.
      "Kas", boks yapıyordu bir ara. Şimdi nerelerde bilmiyorum valla.

Murat,

Ricky Winslow vardı, ondan önce Rod Sellers daha önce de Larry Richards vardı
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Kambala boksu bıraktı şimdi oldukça kuvvetli döndü parkelere.Boksun kendisine basketbolda daha cesur ve korkusuz olmayı öğrettiğini söyledi.Kendini baya geliştirmiş açıkçası.

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sinan-Muratcan Güler: Aynı pozisyonu oynayan benzer fizik ve özelliklere sahipler. İkisi birden lüks olur. Biri dahi büyük olaydır.
          Birini alsak kabulüm ben özellikle sinan ) real madrid maçında kadroya almayarak büyük bir hata ergin ataman rakonun ruhsuz oyunuyla boyun eğip çıkamadı efes.Sinan takıma hem ruh getirir hemde takımda yıldız pozisyonunda olacağından daha bir şevkle özverili oynar ve daha çok katkı yapar.

Yorum

• ee burda duyumcu olarak görev yapan varmı yoğsa ilan verelim
            TRABZONSPOR
            Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
            Mesut Keleş (19)

Yorum

"Kas", boks yapıyordu bir ara. Şimdi nerelerde bilmiyorum valla.

Murat,

Ricky Winslow vardı, ondan önce Rod Sellers daha önce de Larry Richards vardı
              Şimdi ekşi sözlükten baktım Lokomotif Rostov'da kariyerini devam ettiriyormuş Kambala.Boks yaramış anlaşılan.

Sinan Güler'i almamız biraz zor gibi geliyor bana.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sinan Güler'i almamız biraz zor gibi geliyor bana.
                Açıkcası banada zor gibi geliyor ama iddialı bir takım kurulup Sinana bu takımda önemli bir rol önerilirse bence çok zor değil yazık oluyor valla Efeste süre aldığında en iyisini veren adam ama özellikle euroleague maçlarında kadro dışı kalıyor.Çok fazla bir ücret aldığını sanmıyorum varsın Sinan'a tavan ücret verilsin ki bence tavan ücretimiz Sinan'ı ikna etmeye yeter ve yarışmacı bir takım için Sinan gibi hırslı,özverili oyunculara ihtiyacımız var.

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Açıkcası banada zor gibi geliyor ama iddialı bir takım kurulup Sinana bu takımda önemli bir rol önerilirse bence çok zor değil yazık oluyor valla Efeste süre aldığında en iyisini veren adam ama özellikle euroleague maçlarında kadro dışı kalıyor.Çok fazla bir ücret aldığını sanmıyorum varsın Sinan'a tavan ücret verilsin ki bence tavan ücretimiz Sinan'ı ikna etmeye yeter ve yarışmacı bir takım için Sinan gibi hırslı,özverili oyunculara ihtiyacımız var.
                  Tavan ücret denilen nedir, ne kadardır?

Basketbol piyasası, futbol gibi suni rayiclerin belirlenmesine uygun değildir. Herkesin yetenekleri az-çok bellidir. Alıcısı-talibi bellidir.

Burada astronomik saçma meblağlar veya kelepir oyuncu mevzusu olamaz.

Sinan, nereden bakarsak bakalım, Euroleague oyuncusudur. Milii Takımda düzenli yer alır. Daha gerçekçi olmalıyız. Ve biraz da sabır...

Yorum

• Dün akşam spormax'da Birkan Batug'la uzun uzadıya röportaj yaptılar, karşıyakayla olan mukavelesinin bittiğini söyledi...aynı şekilde Can'ın da bir beklenti içerisinde olduğunu düşünüyorum Oğuz...hem Alaeddin hocanın öğrencileri olmaları, hem Trabzonu tanımaları hem de hala büyük potansiyeli barındırıyor olmaları açısından tekrar alınsalar iyi olmaz mı ?

Yorum

• Can Özcan bu sene kötü bir sezon geçirdi ben takımda çok daha iyi işler yapacağını düşünüyorudm ama olmadı.İstanbul'daki maçlara da geldi zaten büyük ihtimalle takımdan ayrılalcaktır.

Birkan ise çok iyi bir sezon geçirdi gerçekten de o da İstanbul'daki maçlarda vardı.Bizde oynarken de kiralık oynuyordu galiba, Fenerbahçe'nin oyuncusuydu.Karşıyaka'da da kiralık oynuyor olabilir.Takıma kazandırılırsa gerçekten çok iyi transfer olur şehri de tanıyor üstelik.

Yorum

• Birkan'ın sözleşmesinin bittiği doğrudur Cengiz Abi (Pınar KSK'da sözleşmeli Furkan, Serkan ve Alper kaldı).

Açıkçası Birkan'ın Efes veya Ülker beklentisi olabilir diye düşünüyorum, çünkü gerçekten iyi bir sezon geçirdi ve ligde parlayan 2-3 oyuncudan biri oldu. Eğer Eurolaegue takımına gidemezse bize geleceğini (gelebileceğini demiyorum) düşünüyorum.

Can'ın kontratı Efes'de (yanılmıyorsam). Darüşşafaka'nın berbat ötesi sezonu ona ne katmıştır ki? Ayrıca burnu kırılmıştı galiba...

Birkan olursa yılın bombası etkisi yaratabilir, Can'a ise çok şaşırmam.

Yorum

Birkan'ın sözleşmesinin bittiği doğrudur Cengiz Abi (Pınar KSK'da sözleşmeli Furkan, Serkan ve Alper kaldı).

Açıkçası Birkan'ın Efes veya Ülker beklentisi olabilir diye düşünüyorum, çünkü gerçekten iyi bir sezon geçirdi ve ligde parlayan 2-3 oyuncudan biri oldu. Eğer Eurolaegue takımına gidemezse bize geleceğini (gelebileceğini demiyorum) düşünüyorum.

Can'ın kontratı Efes'de (yanılmıyorsam). Darüşşafaka'nın berbat ötesi sezonu ona ne katmıştır ki? Ayrıca burnu kırılmıştı galiba...

Birkan olursa yılın bombası etkisi yaratabilir, Can'a ise çok şaşırmam.
                          sunucu Birkan'a Efes veya 3 istanbul takıma gider misin diye sordu, o da şu an için sadece oynayacağı ve süre alacağı bir takıma gitmeyi düşündüğünü 1-2 sene sabredeceğini söyledi...

Caner Topaloğlu konusu çok geçmeye başladı, eğer olur da onu alırsak guard problemimizi çözer mi?

Yorum

• Caner Abi'yi Banvit'te iken izliyordum.Bu sene hiç izlemedim Galatasaray'da.Ama iyi bir oyuncu olduğunu biliyorum.Transferi gerçekleşirse çok iyi bir transfer olur bence
                            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sunucu Birkan'a Efes veya 3 istanbul takıma gider misin diye sordu, o da şu an için sadece oynayacağı ve süre alacağı bir takıma gitmeyi düşündüğünü 1-2 sene sabredeceğini söyledi...

Caner Topaloğlu konusu çok geçmeye başladı, eğer olur da onu alırsak guard problemimizi çözer mi?
                              O zaman hayırlısı olsun diyelim abi

Çünkü geriye Banvit ve Telekom kalıyor. Pek ihtimal vermiyorum Birkan'ın oralara gideceğine. KSK'de kalır veya geriye biz kalıyoruz.

Caner bu yaz tatil için Vakfıkebir'e gidecekmiş. Bir dilim sıcak ekmek üstü tereyağ ile bile halledilir bu iş

Cengiz Abi, şaka bir yana Cener Öner'in yanına Birkan ve Caner Topaloğlu olursa 2-3 numarada çok derin yerli rotasyonumuz olur. 15-20 dk. arası paylaşabilecek 3 iyi ve genç yerli oyuncu... Gerçekten çok iyi olur.

Birkan'ın hücumu, Topaloğlu'nun savunması ve Öner'in komple tamamlayıcılığına, belki atletik bir yabancıyla o pozisyonu tamamlarız.

Yorum

• Türk basketbolunun gelecek vadeden yetenekleri az çok bundan sonraki süreçte yazı konusu yapmaya çalışılacaktır. Ülker altyapısının yetiştirdiği değerlerden biri olan 1.97'lik Birkan Batuk henüz 19 yaşında. Birkan 2007 yılı Nisan ayında Nike tarafından düzenlenen "Jordan All America Classic" organizasyonuna Türkiye'nin Michael Jordan'ı kategorisinde katılım sağlamıştı. Bu açıdan memleket sathında bir üne sahip.

Bu sezon Pınar Karşıyaka'da oynuyor ve en son izlediğim 24 sayı kaydettiği Banvit maçındaki performansı oldukça iyiydi. BBL'deki 5 maç sonucu istatistikleri 12.0 sayı, 2.8 ribaund ve 3.0 asist. Yabancıların oldukça iyi süreler aldığı Beko Basketbol liginde 19 yaşındaki bir Türk oyuncusu için çok iyi istatistikler bunlar. İki sayılık atışlarda %56, üç sayılık atışlarda ise %34'lik bir performansa sahip. Savunmada etkili bir yapıya sahip olan Birkan top çalmada ligin en iyi 5. oyuncusu. Bu hafta Fenerbahçe Ülker maçında nasıl bir performans göstereceğini merak etmiyor da değilim.

Kısacası Türk basketboluna yeni bir yıldız daha geliyor. Son olarak, majestelerinden vakt-i zamanında el alması ve Türk basketbolunun gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri olan kuzeni Hidayet Türkoğlu ile ilişkili olarak genetik bilimini de arkamıza alarak beklentilere cevap veren iyi bir oyuncu olması dileğimi sunayım.
                                Alıntıdır

Yönetimin kadroya en az bir tane Trabzonlu oyuncu dahil edeceğini düşünüyorum ki bu da Caner Topaloğlu'ndan başkası olamaz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X