Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEstağfirullah Murat,
Ön planda olan, takıma direkt katkı sağlayacak Caner'den başka var mı bilmiyorum.
Gelecek temennine katılıyorum, basketbol okulları ve okulların bu branşa bakışı da artık daha ciddi olacaktır.
Maalesef Caner'den başka oyuncu yok, futbol bazı sporları o kadar ezmiş ki Trabzon'da.Bizim Trabzon şehri gol olmayan sporları pek sevmiyor galiba.
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle61 numarayı bu sene kim giyecek takımımızda bilginiz var mı ?
Yorum
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Can Uğur Öğüt konusunda-
Can Uğur Öğüt uzun değil ki, gard oynuyor.
Sertaç'la mı karıştırıld acaba?amma da guard konuştuk, hiç uzun yok mu bize gelecek ... benim bir arkadaşım var Yunus , ama henüz 16 yaşında
Karşıyakada oynuyor....
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlternatif bakımından iyi olmaz mı Abi ?
Basketbolu puzzle gibi düşünsek parçalar birbirini tamamlamalı. O açıdan söyledim.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo zaman ben karıştırdımamma da guard konuştuk, hiç uzun yok mu bize gelecek ... benim bir arkadaşım var Yunus , ama henüz 16 yaşında
Karşıyakada oynuyor....
İlkan KARAMAN!!!
Emre BAYAV!!!
Bora H. PAÇUN!!!
Mutlu DEMİR!!!
Bu dördünden biri neden olmasın...
Daha tecrübeli biri olacaksa ya Umut Yenice ya Ümit Sonkol ya da Fatih Solak olabilir.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer kalırsa ki kalmalı İsmet giymeli bence ...efendiliğiyle ,ruhuyla en çok o hakediyor...
Yorum
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsin'i ligdeki her takım ister. Aynı şekilde Erkan Veyseloğlu'nu Bekir Yarangüme'yi...
Basketbolu puzzle gibi düşünsek parçalar birbirini tamamlamalı. O açıdan söyledim.
Yorum
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlkan KARAMAN!!!
Emre BAYAV!!!
Bora H. PAÇUN!!!
Mutlu DEMİR!!!
Bu dördünden biri neden olmasın...
Daha tecrübeli biri olacaksa ya Umut Yenice ya Ümit Sonkol ya da Fatih Solak olabilir.... Bora paçun bu sene ne yaptı ? takip edemedim.... İlkan Karaman beklediğimiz çıkışı yapamadı ama bizi geçen sene 4'lü finalde mahfetmişti.....
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bence İsmet oynayıp kendini geliştirebileceği bir takıma gitmeli.Benchte ve tribünde oturmaktan çok daha iyidir.
Yorum
-
Aslında İlker diskalifiye olunca son maç İsmet kardeşimiz kadroda olur diye düşünmüştüm. Şimdi farkettim ki ligin internet sayfasında takım listesinde yok. Herhalde lisansla ilgili bir durumdur. İsmail Abi'ye sormak lazım...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu konuda merak ettiğim bir şey var, sezon içinde hem bizim kadromuzda yer alıp hem de 2. ligde ya da bölgeselde oynayabiliyor diye biliyorum...
Oluyor abi.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
Yorum