Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hızlı bir başlangıç yaptık beko'ya. dolaşan isimler ilk sene için ilk 8 izlenimini veriyor güçlü bir taraftar desteğiyle birlikte. hadi hayırlısı
    Çetin geldin hoşgeldin ...hatırlatırım seneye köşeni hazırla

Yorum

• Evren Büker
      Ersin Görkem

hemende tanıdım zaten bu adamları
      iyimidir beyler bu adamlar ben anlamam basket masket

Yorum

• Kerem Gönlüm diyorum imkani vermidir
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Kaan Kural Evren Büker için bakın ne demiş:

Tebrikler Trabzon. G.Saray'ın da hatalar zincirinin en son ama en komik halkası herhalde. Türk basketbolunun yeni yıldızını, sezonun en önemli yerli ismini kaptır sen. Evren Milli Takım için ilk 5 adayımdı. Kerem+Hido ile müthiş esnek dış üçlü.G.Saray için yine aynı tas aynı hamam. Seneye sıfırdan başlasınlar tekrar. Yönetim de komplo teorileri ve hakem suçlamalarına devam etsin bu arada. Onlara o yakışır.
          61>34 Trabzonspor
          En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
          Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

• Cengiz abi tşekkür ederim, inşallah buralarda olursak takımımıza destek vermek en büyük hedefimiz. Yalnız ortada dolaşan isimler cidden heyecan verici isimler. İşi çok ciddiye alıyoruz ki bu sanırım bizim Trabzonspor olarak en büyük eksikliğimizdi herhangi bir branşta.

İyi olacak bu takım iyi
            Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• çok heyecanlandım , futboldan bi iş çıkmıcak gibi

Yorum

• Trabzonspor düşmemeye oynar diyenlere tokat gibi cevaptır bu transferler. Daha büyük tokatlarda yolda))
                61>34 Trabzonspor
                En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
                Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

• Aynı seviyede transferler yaparsak, ilk sekize girmek bizim için basit bir iş olur gibime geliyor.

Yorum

• Yapılan transferler, sponsorluk anlaşmaları, kurumsallaşma adına gösterilen gelişmeler ve de sahip olduğumuz yönetim vizyonuna güvenerekten;

3 yıl için de bir final, 5 yıl içinde bir şampiyonluk görebiliriz.
                    I am titanium

Yorum

• Futbolda hareket olmayınca buraya geleyim dedim ve geldigime de hiç pişman olmadım.. Yerli rotasyondan da ziyade alacagımız yabancılar ligi kacıncı bitirecegimizi belirleyecek..
                      İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Özge istemiyor , Olmaz
                        Cengiz abi doğru söylüyorOğuz gelmesin başka isimlere yönelelim
                        -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Muhammet Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yapılan transferler, sponsorluk anlaşmaları, kurumsallaşma adına gösterilen gelişmeler ve de sahip olduğumuz yönetim vizyonuna güvenerekten;

3 yıl için de bir final, 5 yıl içinde bir şampiyonluk görebiliriz.
                          Bunun yanında taraftar desteğini de arkamıza almalıyız.Maçlar 2 lira iken 1.500 kişilik salon dolup taşıyordu.Acaba şehrin uzağındaki salonda kaç in kişi bulabileceğiz.KTÜ'nün devreye sokulması lazım bir şekilde.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bunun yanında taraftar desteğini de arkamıza almalıyız.Maçlar 2 lira iken 1.500 kişilik salon dolup taşıyordu.Acaba şehrin uzağındaki salonda kaç in kişi bulabileceğiz.KTÜ'nün devreye sokulması lazım bir şekilde.
                            onu da biz düşünmeyelim, bu belediyenin bir dolu otobüsü var maç günlerinde vızır vızır çalışacak bunlar arkadaş
                            Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• Şehirde basketbol kültürü ve bilinci oluşması çok önemli, biz bu sayede basketbol alt yapısını oluşturabiliriz.

Başta KTÜ olmaz üzere liselerimizdeki idarecilere de çok iş düşüyor.
                              I am titanium

Yorum

Çalışıyor...
                              X