Fenerbahçe çok etik bir takım gerçekten.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Mustafa Uzuner 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadro da ilker türel serhat buker ,ismet alkan ,orçun tunca,kerem öztoprak,ramazan öztürk ,erdal albayrak kalacağını sanmıyorum aslında umut tınay da kalacağını düşünmüyorum . Volkan incekara genç olması ve takımda benchte 2 tane genç oyuncu oturtmak gerektiğinden tutulabilir diğerlerini sanmam
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa , takip etmiyorsun galiba serhat büker kardeşinden sebep kalacak....İsmet Alkan da altyapıdan yetişme zaten....
Yorum
-
Aydın Örs Fenerbahçe’de
Beko Basketboll Ligi şampiyonu Fenerbahçe hastalığı nedeniyle Tanjevic ile yollarını ayırdıktan sonra ilk operasyonu gerçekleştirdi. 3 yıl önce takımı şampiyon yapan Aydın Örs teknik patronluğa getirildi. Örs, Fenerbahçe’nin yeni sezondaki koçunu belirleyecek. Ertuğrul Erdoğan ise yardımcı antrenör olarak yoluna devam edecek.
Ayrıntılar birazdan...Saygılarımla,Adem Hotaman.
Yorum
-
İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCengiz abi Aydın Örs konusunda ne düşünüyorsun?
Aydın Örs içinse sadece tarihi bir fırsatı kaçırdı, Aziz yıldırımın emir eri oldu diyorum...3 sene önce kendisine yapılan haksızlıkları unutup hemen attı kapağı....En son Cengiz Çubukcu tarafından düzenlendi; 10.06.2010, 20:20.
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa , takip etmiyorsun galiba serhat büker kardeşinden sebep kalacak....İsmet Alkan da altyapıdan yetişme zaten....
Ama şu var ki, belirttiğiniz gibi İsmet var Trabzonlu. Altyapımızdan yetişmiş bu oyuncuyu bir şekilde değerlendirmek gerekir.
Bu sene takıma eklenen daha tecrübeli oyuncularla idman yapmak bile gelişmesi için önemli bir faktör.
Bugün Banvit; İbrahim Yıldırım, Yiğitcan Turna, Şafak Edge, İzzet Türkyılmaz ve Erdalcan Çinko'yu A takıma alıyor.
Tofaş; Fırat Töz'ü, Fırat Eskici'yi, İlkan Karaman'ı A takıma alıyor.
Bu sezon bizim miladımızsa, İsmet takımda yer almalıdır. Alttan gelecek çocuklara "bakın, İsmet Abiniz sizin gibi başladı, şimdi Mirsad'a, Semih'e, Tunçeri'ye karşı oynuyor" diyebilmeliyiz.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Aydın Örs gelmiş olsaydı gerçekten de çok sevinirim ama olmadı diye de çok üzülmedim açıkçası.Sonuçta burda birşeyleri temelden inşaa edecekti.Fenerbahçe için hep yabancı isimler geçiyordu nasıl oldu da Aydın Örs'ü takımın başına geçirdiler anlayamadım.
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAydın Örs gelmiş olsaydı gerçekten de çok sevinirim ama olmadı diye de çok üzülmedim açıkçası.Sonuçta burda birşeyleri temelden inşaa edecekti.Fenerbahçe için hep yabancı isimler geçiyordu nasıl oldu da Aydın Örs'ü takımın başına geçirdiler anlayamadım.
Yorum
-
Murat'a katılıyorum. Aydın Örs gelseydi, en azından kentte basketbol bilinçlenmesi ve kamuyounun ilgisini çekmede faydalı olacaktı.
Ama gelmedi diye üzülmeye gerek yok. Zaten genel menajerimiz yönetimle birçok şeyi üstlenmiş durumda.
Teknik konularda ise Alaeddin Hoca'yı tartışacak değiliz. Milli takımlarda Ümit takım kendisinde. Ülker altyapısında yetiştirdikleri malum. Bizimle geçirdiği 2 başarılı sezon cabası.
2010-11 bizim miladımız. Burada, biz taraftarlar olarak, onlara destek olursak kimsenin eksikliği hissedilmez.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCengiz Abi, hani tBL'de Trabzonlu oyuncu arıyorduk. Caner Topalığlu var ya GS'de onu alsak diyorduk. Biz büyük oynadık Evren'i aldık. Caner kaldı.
Ama şu var ki, belirttiğiniz gibi İsmet var Trabzonlu. Altyapımızdan yetişmiş bu oyuncuyu bir şekilde değerlendirmek gerekir.
Bu sene takıma eklenen daha tecrübeli oyuncularla idman yapmak bile gelişmesi için önemli bir faktör.
Bugün Banvit; İbrahim Yıldırım, Yiğitcan Turna, Şafak Edge, İzzet Türkyılmaz ve Erdalcan Çinko'yu A takıma alıyor.
Tofaş; Fırat Töz'ü, Fırat Eskici'yi, İlkan Karaman'ı A takıma alıyor.
Bu sezon bizim miladımızsa, İsmet takımda yer almalıdır. Alttan gelecek çocuklara "bakın, İsmet Abiniz sizin gibi başladı, şimdi Mirsad'a, Semih'e, Tunçeri'ye karşı oynuyor" diyebilmeliyiz.
Yorum
-
Sorun o işte bir sürü yabancı hoca ismi geçti ama sonunda Aydın Örs'ü getirdiler takımın başına.Neyse fazla üzülmeye gerek yok.eğer gelseydi büyük bir iş başarmış olacaktık gelmedi diye debelenmeye gerek yok.Artık rakibimiz oldu.
Başarılar kendisine.
Yorum
Yorum