Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eddy Fobb'un 2 yıllık sözleşmesi vardı bizimle.Halen resmi olarak gönderilmediğinden kadroda gözüküyor ancak son aldığım bilgiye göre gönderiliyor.
    Son ağaç kesildiğinde,
    Son nehir kirlendiğinde,
    Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak kemalist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ermal'ın o eski meziyetleri artık geri gelir mi bilmiyorum?
      Bu riske girmeye değmez bence.
      Eddy Fobbs inanılmaz bir hata olur.
      Boşuna kadroda tutulmasın, ben 2.Lig için bile yeterli olacağını düşünmüyorum açıkçası.
      Takımımız için hayırlısı olsun
      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak İsmail Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eddy Fobb'un 2 yıllık sözleşmesi vardı bizimle.Halen resmi olarak gönderilmediğinden kadroda gözüküyor ancak son aldığım bilgiye göre gönderiliyor.
        İsabet olur üstadım.
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

Eddy Fobb'un 2 yıllık sözleşmesi vardı bizimle.Halen resmi olarak gönderilmediğinden kadroda gözüküyor ancak son aldığım bilgiye göre gönderiliyor.
          İsmail abi en kısa zamanda teşekkür edilmesi gerekiyor Eddy'e.Üst sıraları zorlayacak bir takımın oyuncusu olamaz bana göre.Çok sempatik oyuncu ama duygusallığa yer yok.Onun yerine çok daha iyi bir amerikalı alabiliriz.

İsmail abi bu arada yarın milli takım açıklanıyor bakalım Evren girebilecek mi milli takıma.

Yorum

• İnşallah girer, bizimde milli takımda oyuncumuz olmuş olur

Bu arada Vuk transferiyle transfer dosyasını kapatıyoruz, eğer bir sürpriz olmazsa.

Tek üzüldüğüm nokta, çok istediğim halde Engin Atsür transferinin olmayışı.Alaeddin hoca da meğersem çok istiyormuş, özellikle kendisi ilgilenmiş bu transferle ama maalesef olmadı.

Vuk için ise çok iyi şeyler söylüyor hocamız, kendisini çok yakından tanıyormuş
            Son ağaç kesildiğinde,
            Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İsmail abi en kısa zamanda teşekkür edilmesi gerekiyor Eddy'e.Üst sıraları zorlayacak bir takımın oyuncusu olamaz bana göre.Çok sempatik oyuncu ama duygusallığa yer yok.Onun yerine çok daha iyi bir amerikalı alabiliriz.

İsmail abi bu arada yarın milli takım açıklanıyor bakalım Evren girebilecek mi milli takıma.
              Sadece Evren değil, Ersin'in de en azından aday kadroya girmesini bekliyorum.

Yorum

• 6 transfer ile kapatıyoruz transferi demek ki, Eddy gönderilip yerine iyi bir Amerikalı da alınırsa sürpriz olur kanaatimce.

Bu arada bu yönetimdeki sorunlar canımı sıktı İsmail abi.

Yorum

• Dün Celil Bey 6-7 oyuncuyu kadromuzda tutacağız dedi. 6 da transferle birlikte 12-13 ediyor. Geri kalan 3 oyuncu kalıyor. Bunlar altyapıdan mı alınacak?

Yorum

• Fırat,Hakan,Umut,Caner,Volkan,Jamison ve Gökhan Orçun takımda kalacaktır.Bir de bi ihtimal Hadi.

Yorum

• Serhat kesin takımda kalacak abi. Onu unutma.

Yorum

• Aa evet o da var onu unuttum yahu

Gökhan Orçun'da gidebilir o zaman.

Yorum

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dün Celil Bey 6-7 oyuncuyu kadromuzda tutacağız dedi. 6 da transferle birlikte 12-13 ediyor. Geri kalan 3 oyuncu kalıyor. Bunlar altyapıdan mı alınacak?
                          Altyapıdan 21 yaş altı oyuncularımızın olması gerekiyor.

Bunu Murat bir ara paylaşmıştı, tekrar paylaşırsa bizde net fikir sahibi oluruz.
                          Son ağaç kesildiğinde,
                          Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• Bence Orçun yerine Fırat gitmeli. Takıma katkısı çok oldu ama bazen çok bireysel oynuyor ve basketbolda bireyselliğe hiç yer yok. Zaten fark yaratacak oyuncular aldık. Daha takım oyuncusu olan Orçun'un kalmasını isterim.

Yorum

Altyapıdan 21 yaş altı oyuncularımızın olması gerekiyor.

Bunu Murat bir ara paylaşmıştı, tekrar paylaşırsa bizde net fikir sahibi oluruz.
                              Dün İsmet'in takıma katılacağını ve bir iki alt yapı oyuncusunun daha takıma katılabileceğini söyledi Celil bey. Siz daha iyi bilirsiniz. Altyapımızda birinci lige adapte olabilecek oyuncular var mı?

Yorum

• İsmail abi açıkçası çorba etmiştim ben o işi karıştırdım yani. Statüyü direk kopyalıyorum buraya. İsteyen istediği anlamı çıkarsın.Biraz karışık

23. Takımların Müsabakalarda Sahaya Çıkabilecek Sporcu Kadroları

23.1. TBL’ne katılacak takımların resmi müsabaka kadrosu en fazla on iki (12)
                                Sözleşmeli Sporcudan teşkil edilecek ve takımlar müsabakalarda en az on
                                (10), en fazla on iki (12) oyuncu ile sahada yer alabilecektir.

23.2. Takımlar, resmi müsabaka kadrolarında ülkemiz ümit, genç veya yıldız
                                takımlarından yetişmiş en az beş (5) Sözleşmeli Sporcuya yer vermek
                                zorundadırlar.

23.3. Müsabakaya katılacak olan sporcuların ad ve soyadları, oyundaki
                                numaraları ve lisans numaralarını ihtiva eden liste ile sporcular ve
                                antrenörlerin lisansları müsabakadan 20 dakika önce Hakemlere verilir.

23.4. Lisansların müsabakadan önce Hakeme gösterilmesi şarttır. Ancak,
                                kulüpler, sözleşmeli sporcuların o mevsime ait vizeli lisanslarını Ligler
                                Direktörlüğüne ibraz ederek kadrolarını tasdik ettirmeleri halinde o sezon
                                içinde müsabakalara takım listeleri ile çıkabilirler.

23.5. Müsabakadan önce sayı Hakemi tarafından resmi maç kağıdına adları
                                yazılan sporcuların yerine başkaları oynatılamaz.

23.6. Oyuna beş (5) kişi ile başlanır. Herhangi bir sebeple oyun esnasında bir
                                (1) sporcusu kalan takım kendiliğinden yenik sayılır.

24. Sözleşmeli Sporcuların Ümit, Genç ve Yıldız Takımlardan
                                Yetişmiş Olma Şartları

24.1. Bir Sözleşmeli Sporcunun ümit, genç veya yıldız takımda oynamış veya
                                bu takımdan yetişmiş sayılabilmesi için, o kulübün ümit, genç veya yıldız
                                takımından en az bir basketbol yılı (sezonu) oynamış olması gereklidir.

24.2. 24 yaşından büyük sporcular bu haklarını kaybederler.

Yorum

Çalışıyor...
                                X