Şu Ukic gibi bir adam alsak harika olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Hayırlı olsun yeni transferimiz.Beklenilen katkıyı vermesi dileğiyle..Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar transfer yaptık daha sezonun baslamasına dunya zaman var cok canımnız sıkılacak yaw transfersızlıkten
Yorum
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi hoş diyorsunuz da Jamison bize İtalya birinci liginden geldi.
Farzedin ki, geçen sezon içinde değil, bu sene İtalya'dan transfer ettik.
Ayrıca ağır kaldığı ve sert olmadığı şeklindeki yorumlarınıza katılmıyorum. Bence ortayı kapatabilen bir yapısı var. Rakibi karşısında geri adım atmıyor.
Hücumda da sırtı dönük gayet etkili.
Bize gelmeden önce İtalyan liginde (Avellino, Ferrara gibi takımlarda) ortalama 25-27 dk. alıp 11-15 sayı, 5-7,5 ribaund aralıklarında, %55+ ile oynayan, tecrübeli, kalın pota altı oyuncusu...
TBL'deki ilk sezonumuz için daha iyisini nereden bulacaktık? Eksiksiz değil tabii ki ancak bu koşullarda iyi bir tercih bence...
Onu tamamlayacak, oyunun savunma tarafına ağırlık veren, şutu olan, atletik bir dört numarayla verimi de artacaktır.
Yorum
-
"...
Federasyon iki yıl önce aldığı bir kararla kademeli olarak yabancı sınırlamasında değişiklikler öngörmüştü. Aslında çok karman çorman bir sistem olduğu için burada yazmak istemiyorum. En kritik noktalarından biri maksimum yabancı sayısına ulaşanlar takımların bir havuza 125000$ ödemesiydi. Geçtiğimiz yıl 5 kulüp bu havuza para aktardı. Kadrosunda 3 veya daha az yabancı olan 4 takım da bu parayı paylaştı. Bu sezon yabancı sınırlamasında bir değişikliğe gidilmiyor. Fakat 2010–2011 yılında takımlar maç kadrolarında ikisi Avrupa pasaportlu olmak üzere 6 yabancı bulundurabilecekler. Bu oyunculardan aynı anda 4 tanesinin de sahada yer alması mümkün olacak...."
kaynak
Yorum
Yorum