Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar sanırım bir tane Avrupalı oyuncu transfer etme hakkımız kaldı.Doğru mu?Doğruysa böyle bir girişim var mı?Yoksa yabancı transferimiz daha olmayacak mı?Bilen varsa söyleyebilir mi?

Yorum

• Slovenya vatandaşı olan Preldzic, 1987 Zenica (Bosna Hersek) doğumlu ve aslen Boşnak. 2009 NBA Draft'ında Phonix Suns tarafından 2. tur 57. sıradan seçilen Preldzic 3 sezondur Fenerbahçe Ülker forması giyiyor. Fenerbahçe'de geçtiğimiz 10.5 sayı, 4.8 ribaund ve 3.4 asist ortalamaları tutturan Preldzic şampiyonlukta önemli payı olan isimlerden biri olmuştu. Preldzic'in ülkemizde oynadığı dönemdeki ayrıntılı istatistiklerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Bu milli takımdan çok Fenerbahçe'nin işine yarayacak çünkü oyuncu artık Türk statüsünde olacak böylece Fenerbahçe'nin kontenjanı açılmış olacak.Bir kıyak da bize yaparsa iyi olur sayın Faruk Özak.

Yorum

• Preldzic'in Türk vatandaşı yapılıp milli takımda oynatılacağını hafta içi bir iki yerde görmüş ve ''Allah Allah bu adam Slovenya milli takımına bugüne kadar nasıl oldu da seçilmedi'' diye düşünmüştüm.... bir gün devşirme bir oyuncumuzun olacağı belliydi bunun boşnak asıllı bir oyuncu olması iyi olmuş....

Yorum

• Basketbolada devşirme geldi gerçi bu ilk değilki Mirsad ve Ermalde boşnak asıllı değilmiydi..
          SÜRMENELİİİ...
          https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• Radivojevic hayırlı olsun. Oldukça iyi bir kadro kuruyoruz. Şuanki tek isteğim, Eddy Fobbs'un yerine bir uzun daha alınması. Olmasa olur mu? Olur. Planlaması yapılmıştır. Gidecekler, kalacaklar konusu da en çok merak ettiğim şeylerden biri.

Harold Jamison, Serhat Büker, Michael Wright, Hakan Yapar, Mutlu Demir, Caner Öner, Evren Büker, Derrick Obasohon, Ersin Görkem, Vuk Radivojevic, Fırat Aydemir, Umut Tınay, Volkan İncekara. Bu 13 oyuncuya kesin gözüyle bakıyorum.
            -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak peker61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Basketbolada devşirme geldi gerçi bu ilk değilki Mirsad ve Ermalde boşnak asıllı değilmiydi..
              kısmen haklısın , onlar altyapı eğitimlerinin bir bölümünü Türkiyede aldılar....Mirsad boşnak, Ermal Arnavut...

Yorum

• Önceki sayfada Ermal Kuqo'nun soyadının nasıl Kurtoğlu yapıldığını paylaşmıştım.

Yorum

• Birkan Batuk sözleşmesini bir yıl daha uzatmış.
                  Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                  İşte BMN!*

Yorum

• Transferlerimizin oynadığı pozisyonlar
                    2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR

https://twitter.com/EmrahSKOC

Yorum

• İzninle direk koydum foruma.

Yorum

• Görüşmeler sonucunda işlem tamamlanmış, Emir Preldzic'e ay-yıldızlı formanın yolu açılmış. Resmi açıklama birkaç güne gelir diye düşünüyorum TBF kanadından. Bu iş için Sloven federasyonuna ciddi bir rakam verilecek diye duydum, bir anlamda transfer için bonservis ödemiş gibi olacak bizimkiler. Bu işin kulüpler bazında F.Bahçe Ülker'e sağlayacağı avantajın ve yaratacağı haksız rekabetin incelemesini de yapmak gerekiyor bir ara.

Emir F.Bahçe Ülker ile anlaştığında çok sevinmiştim, tanımadan görmeden eleştirenlerin aksine. İzmir'deki Ümitler Şampiyonası'nda ağzımda bıraktığı tat onun hakkında olumsuz düşünmeme hep engel oldu. Ve 3 koca sezonda sürekli üstüne koyarak gelen bir Emir Preldzic izledik. Gözümüze soka soka geliştirdi kendini, 1-2-3-4 pozisyonların hepsini oynayabiliyor oluşu ve saha içinde oyunu okuma konusundaki kabiliyetleri ile dikkat çekti hep. He ama 'Devşirilecek adam Preldzic mi olmalıydı?', ya da 'İlla birini devşirmek zorunda mıydık?' soruları mutlaka ki olacaktır, olmalıdır da zaten. Ben bizim oyuncuların tepkisini merak ediyorum, kabullenip aralarına alacaklar mı yoksa içten içine bir kin mi duyacaklar?

Emir Preldzic'in hali hazırda zaten Müslüman olduğunu daha önce yazmıştım burada. İnsanlığı konusunda da kimse olumsuz bir laf edemez. Sadece bazen takım arkadaşları Mirsad & Rasim'e özenip hareketlerinin boyutlarını karşı tarafı irite edecek seviyeye çıkartıyor oluşunu sevmiyordum ben ama azalttı o olayı da. Takım kadromuza derinlik, zenginlik, saha içi taktikler konusunda belli artılar sağlayacaktır mutlaka. Ancak asıl ihtiyacımız olan, Harun ve İbrahim'den sonra bir türlü bulamadığımız keskin şutör konusundaki açık halen devam ediyor. Ama öyle bir adamı devşirip de takıma bir süper ego daha eklemek istememiş olabilir heyet. Emir takım oyununa sadık, sessiz, mülayim bir oyuncu olarak daha cazip gelmiş olabilir onlara.

Neyse canım, karar verilmiş, iş bitmiş, alan memnun veren memnun, bize ay-yıldızlı formayı giyen herkesi desteklediğimiz gibi Emir Preldzic'i de desteklemek düşüyor. Hey gidi Emir be, 3 sene önce buraya geldiğinde böyle bir tabloyu hayal eder miydi acep? Tekrardan tebrikler arkadaşım.

salsabasket.net

Yorum

• Emir'in bu kadroya dahil edilmesi, genç yeteneklerden kimlerin önünü tıkayabilir?
                          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                          İşte BMN!*

Yorum

• Preldzic komple bir oyuncu gerçekten de, 5 numara hariç her yerde oynuyor.Evren Büker'in ile şansını azalttığı düşüncesindeyim ben.

Yorum

• türkiye milli takımında oynamak daha kolay, slovenya yıldızlar topluluğu .

Yorum

• ben terence kınsey den yanaydım bizim eksiğimiz, ibrahim kutluay,serkan erdoğan ın boşluğunu dolduramamız,emir 2 numara için biraz uzun

Yorum

Çalışıyor...
                                X