Djo da Olympiakos a gidiyormuş 😀 Ben olsam ben de gitmek isterdim hem de böyle bir ortamda Kağıt üzerinde net güç kaybı yaşadık.Sanders için sassari maçı izledik.Regginayı destekledik olmadı.üzüldük.Kinsey geldi tekrar sevindik.Bu kadar kolay vazgeçilmesine üzüldüm açıkçası.Şimdi yerine "Görev adamları" alındı.Takımımız için hayırlısı olsun yine de.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
-
Odom ve Kinsey'in (doğruysa, doğru gibi duruyor) Euroleague Top 16 için talep edilmesi ve Trabzon'dan tabir-i caizse kovularak gönderilmesi... Üzerine destanlar yazılır da bayramlık ağzımızın tadı kaçmasın.
Yönetim - GM - Beobasket ilişkisi parke dışında ve koçun tercihleri ise oyunda takımı aşağı çekti. Şimdi Beobasket mutlu... GM mutlu(dur)... Koç da Kinsey gibi bir pislikten (!) ve Djo gibi Olympiakos'un tercih ettiği yeteneksizden kurtulduğu için mutlu... Velickovic hep mutlu... Alan memnun, satan memnun... Kısacası win-win...
Ne derdi Mahmut Tuncer: "Ne duruyorsun!? Helva yapsana, helva yapsana..."
(Araya gireyim... [MENTION=22120]axelman[/MENTION] 'ın belirttiği gibi taraftar tepkisinden çekinip böyle bir mizanseni akıl etmeyi ayakta alkışlıyorum. Raznatovic ve içimizdeki İrlandalılar neler neler öğretmiş bizim ağabeylerimize... Arjantin dizilerinde böyle entrika yok yemin ediyorum. Şaka bir yana, efendice çıkıp "Oyuncumuz Kinsey'e Euroleague ekiplerinden ...'dan ciddi bir teklif gelmiş ve oyuncumuz kariyeri gereği bunu değerlendirmek istemiştir. Biz de Trabzonspor Kulübü olarak fesih bedeli 120 Bin Euro karşılığında oyuncumuza izin verdik. Kendisine emekleri için teşekkür eder, başarılar dileriz. Ayrıca kadromuzda oluşan boşluğu ...'dan kısa forvet Ryan thompson'la doldurduk. Koçumuz Markovic, Thompson'ın ..... özelliklerinin sistemimize uygun olduğu yönünde görüş bildirmiştir. Kamuoyuna saygılarımızla..." dense kötü mü olurdu? Şimdi yine şu meşhur "vizyon"a gönderme yapasım var da, Trabzonsporluluğu Ustacılığın gerisinde kalmışlar toplaşıcak, onlara dert anlatmakla haftaya başlamak istemiyorum bunca derdin arasında.)
Bu saatten sonra Top 16 olmazsa "Ya şey kem küm, biz zaten tecrübesizdik, kadromuz dardı, buraya gelmek şerefti..." vs demezler herhalde.
Ya da Efes-Fb-Gs-DSK-KSK-Banvit-BJK dışında sekizinci takım olarak play-offa kalamazsak "Eee, ne var ki bunda? Fb'ye 61 atarız, dert mi sanki..." demezler.
Şimdi... Markovic, Bosna-Hersek Milli Takımı ve AEK'ya gitmediğine göre, yönetim de kapı gibi arkasında olduğuna göre sezonu tamamlayacak (Yine bir yerlerden teklif beklemezse). Bu değişikliklerde de rızası var belli ki Kinsey'i harcadığına göre... O zaman çıkaracak takımı, geçen seneki makine düzeninde hücum edecek.
Yenilerin uyumu sağlanırsa işi de kolaylaşır. "Tanımıyorum" demeyecektir. Yöneticiler de Nihat Bey'e güveniyor.
Velhasıl... Artık sızlanma değil basketbol oynama zamanı. Kazan maçı ilk çeyreğindeki oyunu oynasınlar, başka bir şey istemiyorum. Bunu yapabilecek potansiyellerinin olduğuna ilk haftadan beri inanıyorum, iyimserim. Neden oyna(ya)madıklarını da defalarca yazdık. Herkes parkede güzel basketbol görmek istiyor. 23 maç oldu aptalca hatalarla verilen maçları konuşuyoruz. Saha dışındaki yapay krizleri de çıkaranlar yönetim ve staff... Bu haftaya kadar kimse oraya bakmıyordu bile. Daha TED maçını teknik olarak konuşamadık.
Ted maçına değinmişken... Mesela şuna takıldım: Maç sonunda Markovic demiş ki "62-57 öndeyken kaçırdığımız fauller maçı kaybetmemize neden oldu."
Kaynak: http://www.basketbolig.com/haber/nen...iremedik/9353/
62-57 öndeyken faul attık mı? Araştırın bakalım. Tekrar bakmak için maçın kaydını federasyondan istedim. Bunlar şey zannediyor, "Oyuncu getirip götürürken malı da götürüyoruz, uyusun kekolar..." Ayıp ayıp...
Zannediyorlar ki bihaberiz olan bitenden. Alper'in sakatlığını bu başlıkta taa ne zaman yazdık? Neden aylarca açıklama yapılmadı? Odom'a teklif geldiği haberi geçen ay İstanbul'daki menajerlerden geldi.
Geçen sayfada [MENTION=347]selcuk[/MENTION] mu yazmıştı "Ne taraftar baskısı..." Doğru, taraftar yok ki baskısı olacak. Kaç kişi şunları takip ediyor? Lucescu'nun günlük kalori ihtiyacı hesaplanıyor diğer başlıkta. Basketbol konuşalım istiyorum. Bilmem anlatabildim mi Bay Markovic!
Aynı arkadaşımız (Selçuk) diğer başlıkta "Bırakın hemen koç göndermeyi..." diye sanırım bana sitem etmişti. Canım dostum; müsterih olun, taraftar baskısı yok ki koçu göndersin, değil mi? Ayrıca benim de öyle bir gücüm yok Allah'a şükür. Öyle olsa düştüğümüz sene "Tolga Hoca'yı göndermeyin" diye neredeyse tek başıma direnmiştim, dinlemediler. Veya "Özmeriç'le devam edilmeli" dedim, Hakan Hoca'yı getirdiler. Kapalı kapı ardında fitne fesat yok bende. Açık, net, şeffaf... Sadece gördüğümü bildiğimi yazıyorum. Ama ne olursa olsun desteklemekten geri kalmam.
Haydi hayırlısı... Başarılar...
Bu arada... Takımı ciddi takip edip samimiyetle çember savunucu bekleyen dostlarımı tenzih ederim. Lakin ne garip, operasyonda o pozisyon için hiç hareket yok gibi. Ama doğru ya, Velickovic var!En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 28.12.2015, 11:02.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
[MENTION=31952]Oğuz ZEYTİN[/MENTION]
sana degil geneleydi
twitterdaki basket sitelerinin bir coguda markovicinaltini kaziyor
sporda istikrar en önemli etkenlerdendir
markovic seninde dedigin gibi basarili gidiyor, grafik dalgali olmasi normal
su an dipdeyiz, yine tavan edecektir formumuz
taraftar baskisi olmayisini iyi degerlendirilmelidir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@Oğuz ZEYTİN
sana degil geneleydi
twitterdaki basket sitelerinin bir coguda markovicinaltini kaziyor
sporda istikrar en önemli etkenlerdendir
markovic seninde dedigin gibi basarili gidiyor, grafik dalgali olmasi normal
su an dipdeyiz, yine tavan edecektir formumuz
taraftar baskisi olmayisini iyi degerlendirilmelidir
Gerçi operasyon gerçekleşti, bu saatten sonra bir şey değişmeyecek. Geçen sezonki dar kadrodan maksimum verimi alması, tempolu hücumdaki akıcılığı, müthiş kondisyonu ve mücadele gücünü alkışladık hep birlikte. Bu sezonki rotasyon düzensizliği, oyuna müdahalelerdeki hataları, maç sonuna yetmeyen nefesleri, ilk hatada kenara çağrılan bazı oyunculara olan yaklaşımı da eleştirdik. Mesela Banvit maçı (Eurocup ikinci maç) Kulig'in hali... Kazan maçı sonu iki dört numarayla oynayan rakibe karşı Velickovic tercihi gibi somutlaştırabileceğim tercihlerden bahsediyorum.
O twitter sitelerini bilemem, çoğu eminim iki Trabzonspor maçı seyretmeden "Hardy-Odom uyumsuzluğu" anlatıyordur hala. 23 maçtan yayını olanların tek tek nasıl kazanıldığını veya neden kaybedildiğini "basketbol" sınırlarında konuştuk. Giresun maçında Berkay ve Kulig ikilisinin olduğu beşi tercih ederek maçı kazanırken de Markovic'in hakkını teslim ettim: http://forum.bordomavi.net/showthrea...post1920296575 Odom'u beşe çekmesi, Berkay'ı üç numarada kullanması, Hakan ve İbrahim'i birlikte oynatmaması doğrularıydı. İnşallah bu doğrular artar.
Koçun altını kazmadım, o kendi kuyusunu kazdı. Şükretsin ki hiçbir şeye dokunmayan bir yönetim ve senin de dediğin gibi olaylardan bihaber bir taraftar kitlesi var.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"İstikrar" kavramını sanırım farklı değerlendiriyoruz. Şöyle sorayım, Kasımpaşa maçına forvetsiz çıkan Sadi Hoca'yla istikrar adına devam etmeli mi futbol takımı?
Gerçi operasyon gerçekleşti, bu saatten sonra bir şey değişmeyecek. Geçen sezonki dar kadrodan maksimum verimi alması, tempolu hücumdaki akıcılığı, müthiş kondisyonu ve mücadele gücünü alkışladık hep birlikte. Bu sezonki rotasyon düzensizliği, oyuna müdahalelerdeki hataları, maç sonuna yetmeyen nefesleri, ilk hatada kenara çağrılan bazı oyunculara olan yaklaşımı da eleştirdik. Mesela Banvit maçı (Eurocup ikinci maç) Kulig'in hali... Kazan maçı sonu iki dört numarayla oynayan rakibe karşı Velickovic tercihi gibi somutlaştırabileceğim tercihlerden bahsediyorum.
O twitter sitelerini bilemem, çoğu eminim iki Trabzonspor maçı seyretmeden "Hardy-Odom uyumsuzluğu" anlatıyordur hala. 23 maçtan yayını olanların tek tek nasıl kazanıldığını veya neden kaybedildiğini "basketbol" sınırlarında konuştuk. Giresun maçında Berkay ve Kulig ikilisinin olduğu beşi tercih ederek maçı kazanırken de Markovic'in hakkını teslim ettim: http://forum.bordomavi.net/showthrea...post1920296575 Odom'u beşe çekmesi, Berkay'ı üç numarada kullanması, Hakan ve İbrahim'i birlikte oynatmaması doğrularıydı. İnşallah bu doğrular artar.
Koçun altını kazmadım, o kendi kuyusunu kazdı. Şükretsin ki hiçbir şeye dokunmayan bir yönetim ve senin de dediğin gibi olaylardan bihaber bir taraftar kitlesi var.
onun icin bosuna cvp vermeye calismayacam
ama istikrar edilmeli
velickovice verdigi güvenide anliyorum
bu takima seviye atlatacak biri varsa oda velickovicdir bence
sadiyle kiyaslanamazEn son selcuk tarafından düzenlendi; 28.12.2015, 11:30."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebasketten senin kadar anlamiyorum
onun icin bosuna cvp vermeye calismayacam
ama istikrar edilmeli
velickovice verdigi güvenide anliyorum
bu takima seviye atlatacak biri varsa oda velickovicdir bence
sadiyle kiyaslanamaz
Sadi Hoca'yı kıyaslamak için yazmadım. İstikrar, her şahıs için her koşul ve her durumda işletilmez demek istiyorum.
Olan oldu, önümüze bakalım. Markovic sezon sonuna kadar (Başka yerden teklif gelmezse) koltuğu garantiye aldı. Bu güven ortamında hatalarını tekrarlamamalı.
Velickovic konusunda teknik anlamda (hücum için) katılabilirim. Fakat sıkıntı oyundan daha çok ilişkilerde.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Kısaca yine GM Mala'nin her şeyi elini yüzüne bulaştırdığı süreç yaşadık.Oyunculara çok kızmıyorum daha iyi teklif gelmiş gitmek isteyebilirler(ki istediler), yönetim de onay vermiş olabilir ama bu ucuz numaralara ne gerek vardı.Oğuz dediği bir açıklama yap adamlara teşekkür et yoluna devam et. Gelen oyuncular hayırlı olsun inşallah katkı verirler.
Yorum
-
Kinsey savunmamıza katkısı çok iyidi.
Umarım gelecek olan arkadaşlarla bu boşluğu doldurabilirler.
Yorum
-
Ne zaman everiyoruz Nenad ile Novica'yı ?
Ben bu sene buna odaklandım. Transfermiş. Basketbolmuş.
Çünkü öyle bir dert göremiyorum. Ben de diğer alana odaklandım.
Şu nikah tarihi netleşsin de önümüzü görelim.Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
Kitchen'ın Nancy'deki son Eurocup maçı (15 Aralık).
https://www.youtube.com/watch?v=Px0AjS3oVAw (Maçın tamamı diğer linklerde)
13 sayı 7 ast 12 rib 3 tç 3 tk ile oynamıştı bu maçta.
Ne kadar fikir verir artık...
(İki oyuncu da yarın Trabzon'a geliyormuş.)
Odom'un OLY kontratı 2018'e kadarmış. Eşine pek rastlanmayacak türden bir hamle. Büyük ihtimalle DJ Strawberry'den alamadıkları katkıyı ondan bekliyorlar.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 28.12.2015, 15:45.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKitchen'ın Nancy'deki son Eurocup maçı (15 Aralık).
https://www.youtube.com/watch?v=Px0AjS3oVAw (Maçın tamamı diğer linklerde)
13 sayı 7 ast 12 rib 3 tç 3 tk ile oynamıştı bu maçta.
Ne kadar fikir verir artık...
(İki oyuncu da yarın Trabzon'a geliyormuş.)
Odom'un OLY kontratı 2018'e kadarmış. Eşine pek rastlanmayacak türden bir hamle. Büyük ihtimalle DJ Strawberry'den alamadıkları katkıyı ondan bekliyorlar.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum